שיר על פי הפורום - Them bones

Sanguine Sky

New member
../images/Emo79.gifשיר על פי הפורום - Them bones

הציון הממוצע שקיבל Sludge factory בפעם הקודמת היה 8.6. מילים לשיר: http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Them-Bones-lyrics-Alice-In-Chains/9CCC93A4224626514825688F001092DD -שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: -שורה מהשיר שמפריעה לכם: -אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? -משהו שהייתם משנים בשיר: -אייקון תפוזי שמתאים לשיר: -אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? -ציון מ1 עד 10:

איזה שיר../images/Emo99.gif

-שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: "I lie dead gone under red sky" -שורה מהשיר שמפריעה לכם: לא מפריע לי פשוט לא הבנתי בשורה לפני כן, Toll due bad dreams come true? מה הפירוש? -אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? מתי לא?חח -משהו שהייתם משנים בשיר: שום דבר.. אני מתה גם על הפתיחה המגניבהD: -אייקון תפוזי שמתאים לשיר:
XD -אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? אין שם יותר מתאים מזה לשיר חח -ציון מ1 עד 10: 10 3>

everynormal

New member
הנה ניתוח השיר ד'ם בונז

הנה ניתוח של כל השיר מימי הקומונה, תהני =]

shirbowie

New member
../images/Emo9.gif

-שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:Some say we're born into the grave -שורה מהשיר שמפריעה לכם:אין -אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר?כה -משהו שהייתם משנים בשיר:כלום -אייקון תפוזי שמתאים לשיר:
מקורי,הא? -אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו?לאדעת -ציון מ1 עד 10: 7

everynormal

New member
וואי זה שיר אדיר

-שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: פזמון -שורה מהשיר שמפריעה לכם: נאדה -אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? אין על הצרחה בהתחלה! זה הצלצול שלי בפלאפון כשמתקשרים אליי תמיד אנשים קופצים מהצרחה של ליין חחחח קורע רצח -משהו שהייתם משנים בשיר: שיהיו עוד צרחות חחח סתם -אייקון תפוזי שמתאים לשיר: דמיינו עצם -אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? SCREM! -ציון מ1 עד 10:10 אסור לתת לו פחות מזה!!!~#$

shirbowie

New member
איזה רעיון גדול לשים את זה צלצול!!../images/Emo6.gif

אימצתי! :)

everynormal

New member
כן למרות שלפעמים

כשאנשים מתקשרים ברגעים לא צפויים אני בעצמי נבהלת

חחחחחחחח אהבתי את הרעיון של הצלצול XD

היה לי פעם את radio friendly unit shifter של נירוונה וזה היה מזעזע לא פחות למי שלא הכיר XD

Alice108

New member
יש לי את Sunshine בתור צלצול../images/Emo9.gif

ואני לא עונה עד שאני שומעת את הפתיחה של ליין
XD

פיף

-שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: Some say we're born into the grave -שורה מהשיר שמפריעה לכם: נאדה נאדה נאדה -אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? ברוררררררררררררר -משהו שהייתם משנים בשיר: ארוך יותר? לעע הוא מושלם ככה -אייקון תפוזי שמתאים לשיר: עצם>< -אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? אותו שם -ציון מ1 עד 10: 10!!!

shani judd

New member
שיר גדול

-שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: Dust rise right on over my time Empty fossil of the new scene I feel so alone, gonna end up a Big ole pile a them bones -שורה מהשיר שמפריעה לכם: -- -אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר?לגמריי! -משהו שהייתם משנים בשיר: אולי מאריכים אותו טיפה..אבל בתכלס הוא פרפקט. -אייקון תפוזי שמתאים לשיר: הואו ננחש..
? -אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? לא, מתאים -ציון מ1 עד 10: 9.8

למעלה