שיר עפ"י הפורום-Hate to feel

Sanguine Sky

New member
../images/Emo79.gif שיר עפ"י הפורום-Hate to feel ../images/Emo79.gif

לשמיעת השיר:http://www.youtube.com/watch?v=6W22c_H7baM&feature=related -שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: -שורה מהשיר שמפריעה לכם: -אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? -משהו שהייתם משנים בשיר: -איקון תפוזי שמתאים לשיר: -אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? -ציון מ1 עד 10:

Sanguine Sky

New member
טוב אני אתחיל..

-שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: אממ לא ממש מתחברת אבל אני אוהבת את החלק הזה והוא היה תקוע לי בראש למשך הרבה מאוד זמן: Stare at me with empty eyes and Point your words at me Mirror on the wall will show you What you're scared to see -שורה מהשיר שמפריעה לכם:לא נראה לי שיש כזאת -אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר?כן
-משהו שהייתם משנים בשיר:כלום
-איקון תפוזי שמתאים לשיר:לא יודעת.. אני גרועה בכאלה.. -אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? אני אוהבת את השם הזה:] -ציון מ1 עד 10:10

היכן אתם, אנשים יקרים? :)

-שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: "So climb the walls, Thin my blood now And I crawl, back to bed now" "All this time I swore I'd never Be like my old man What the hay it's time to face Exactly what I am" -שורה מהשיר שמפריעה לכם: אין כזאת. אולי חוץ מAnother shaggy d.a, שלא הבנתי למה הכוונה -אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? אהא. -משהו שהייתם משנים בשיר: לא נראה לי שיש. -איקון תפוזי שמתאים לשיר: הממממממ.
משום מה מתקשר לי -אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? אוהבת את השם. -ציון מ1 עד 10: 9.6 *אפשר להוסיף ליריקס:)

Sanguine Sky

New member
את צודקת.. חשבתי על זה מאוחר מידי

אני אוסיף פעם הבאה:] (ואם זה יעזור:http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Hate-To-Feel-lyrics-Alice-In-Chains/33CDCBE2664166B84825688F0010F240 (מקווה שזה עבד)

everynormal

New member
אני עונה

-שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:I can see, yeah - (wish I couldn't see at all) I can feel - (wish I couldn't feel at all) Hate to see - (wish I couldn't see at all) Hate to feel - (wish I couldn't feel at all) -שורה מהשיר שמפריעה לכם:כלום -אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? כן, למרות שיש שירים שהקול של ליין נשמע בהם טוב יותר -משהו שהייתם משנים בשיר: כלום -איקון תפוזי שמתאים לשיר: אממממ -אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? hate to see -ציון מ1 עד 10: 9

למעלה