שיר עפ"י הפורום
>It Ain't Like That

shani judd

New member
../images/Emo79.gifשיר עפ"י הפורום../images/Emo79.gif>It Ain't Like That

בשבע שעבר בפינה, היה פה את השיר Love hate love שהגיע לממוצע של 9.9 נקודות! ואם אני לא טועה זה הציון הכי גבוה עד כה בפינה הזאת, יפה מאוד!
השבוע בפינה השיר הוא - It Ain't Like That ליריקס לשיר - http://www.sing365.com/music/Lyric.nsf/It-Ain't-Like-That-lyrics-Alice-In-Chains/602484465DEFD9C04825688F00101440 והשאלות.. 1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? 4. משהו שהייתם משנים בשיר: 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? 8. למי הייתם מקדישים את השיר? 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? 10. ציון לשיר מ1 עד 10: קדימה לענות, יום טוב.

:)

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: "In my life, I'd not soften Things that cut, and burn so often But I sit, think of somethin' Scared to face, the dyin' nothin' See the cycle I've waited for It ain't like that anymore" 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: שום שורה.. 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? אהא. הפזמון ממכר0.0 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום
5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? יש את הקטע ההוא שליין מרביץ לסקין-הד הזה, אז כן
6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:
7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? שום שם אחר 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לעצמי [?] 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? מממ... לא עולה לי כלום עכשיו 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 9.8

Girl In The Box

New member
...

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: There I was, laid out on a table Screamin' sweat and bare feet to the floor In my life, I'd not soften Things that cut, and burn so often But I sit, think of somethin' Scared to face, the dyin' nothin' See the cycle I've waited for It ain't like that anymore 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]:לא! 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר?כמובן 4. משהו שהייתם משנים בשיר:כלוםםם 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]?אין לו קליפ 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:אין 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו?in my life? חח לא עדיף הרגיל וזהו 8. למי הייתם מקדישים את השיר?לא יודעת 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה?ממ לא נראה לי 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 9

everynormal

New member
בדיוק עכשיו אני שומעת אותו חחחח

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה:Where I go is when I feel I'm able How I fight is why I'm feelin' sore 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? בטח! 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? אין, היה איזה קטע קטן שהם שרו אותו בסרט סינגלס וזהו 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: אין 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? אין לי מושג 8. למי הייתם מקדישים את השיר? אני צריכה לחשוב על זה 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? שמעתי כבר את ניקלבק, זה היה בסדר 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 8

mary06

New member
../images/Emo2.gif

מתי היה LOVE, HATE,LOVE? איך פיספסתי?! בכל מקרה הייתי מביאה לו 30 או משהו
1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה:אין משהו מיוחד..כל השיר מדליק :) 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? מעולה!! הסולו של ג'רי
4. משהו שהייתם משנים בשיר: אין 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? חחח כמו שאמרו פה, ההופעה עם הסקינהד
קורע 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר: 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? לא מוצאת שם יותר מתאים 8. למי הייתם מקדישים את השיר? לסקינהד
9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? לא יודעת, אולי נירוונה? 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 9

Aline In Chains

New member
ניניי...ני

1. שורה מהשיר שאתם הכי אוהבים/מתחברים אלייה: הבית הראשון אני חושבת.. 2. שורה מהשיר שמפריעה[אם מפריעה]: אין. 3. אוהבים את הביצוע של ליין\ג'רי בשיר? מאד! אחד היפים! 4. משהו שהייתם משנים בשיר: כלום... 5. אוהבים את הקליפ של השיר[אם יש לו קליפ]? לא זוכרת אם יש... 6 . איקון תפוזי שלדעתכם שמתאים לשיר:... 7. אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר, איך הייתם קוראים לו? - 8. למי הייתם מקדישים את השיר? אין לי מושגXD 9. הייתם רוצים לשמוע אמן/להקה אחרת מצבעים את השיר?אם כן, איזה? לאאאאאאאא 10. ציון לשיר מ1 עד 10: 10.

למעלה