שיר עפ"י הפורום

inbal287

New member
../images/Emo79.gifשיר עפ"י הפורום../images/Emo79.gif

והפעם -
Love's Requiem
[לינק]
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?
אוהבים את הקול של וילה בשיר?
מה אתם חושבים על הלחן של השיר? כלומר על הביצוע של שאר חברי הלהקה?
משהו שהייתם מוסיפים לשיר?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?
למי הייתם מקדישים את השיר?
עוד משהו?
ציון לשיר 1-10?
מדגישומטיק

DropDeadAlice

New member
נו תענו.../images/Emo122.gif../images/Emo11.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? " It drains the faith that lights the dark and sets us free From the chains of our war and the pain we once called love The poison of doubt enslaves our minds and we bleed" הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא, אני חושבת שככה הוא צריך להישמע בדיוק. אוהבים את הקול של וילה בשיר? ברור
מה אתם חושבים על הלחן של השיר? כלומר על הביצוע של שאר חברי הלהקה? מדהים. משהו שהייתם מוסיפים לשיר? כלום! אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אפחד. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? לדעתי זה השם המתאים ביותר. למי הייתם מקדישים את השיר? למישהו שאני אוהבת הרבה זמן ולא מצליחה לשכוח, או למישהו שהפסקתי לאהוב :) ציון לשיר 1-10? 10.

נטשתי טיפה../images/Emo12.gif../images/Emo71.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?
In the dungeon of our dreams, we're so weak. הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?
לא, זה נהדר ככה^^ אוהבים את הקול של וילה בשיר?
מאוד D: מה אתם חושבים על הלחן של השיר? כלומר על הביצוע של שאר חברי הלהקה?
אני ממש אוהבת משהו שהייתם מוסיפים לשיר?
כלום אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
לא יודעת אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?
The heart of darkness אבל נו, אני אוהבת את השם הנוכחי. למי הייתם מקדישים את השיר?
לא יודעת עוד משהו?
כלום ציון לשיר 1-10?
מממ 9?

FFTL

New member
אני. :)

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?We won't open our eyes afraid we would die for love again. הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא. השיר יפה ככה. :] אוהבים את הקול של וילה בשיר? אהא.
מה אתם חושבים על הלחן של השיר? כלומר על הביצוע של שאר חברי הלהקה? נפלאים.
משהו שהייתם מוסיפים לשיר? לא. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
מממ. >< אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? לא יודעת...>< למי הייתם מקדישים את השיר? הוהו!
עוד משהו?
ציון לשיר 1-10? 10. ממש.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

linkintrance

New member
עונה

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? Take me into your arms, and sing me your beautiful song (The heart of darkness is hope of finding you there) הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא, השיר הזה פשוט צריך להשמע ככה. אוהבים את הקול של וילה בשיר? כן! מה אתם חושבים על הלחן של השיר? כלומר על הביצוע של שאר חברי הלהקה? מעולה משהו שהייתם מוסיפים לשיר? כלום אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אני חושבת שאף אחד אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? השם הזה מצוין. למי הייתם מקדישים את השיר? לא יודעת. עוד משהו?כלום ציון לשיר 1-10?10

LoveYourHate

New member
הו אני אוהבת את הפינה הזאת

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?האמת שכל השיר הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?ממש לא ..הוא לפי דעתי מושלם אוהבים את הקול של וילה בשיר?כמובן מה אתם חושבים על הלחן של השיר? כלומר על הביצוע של שאר חברי הלהקה?מקסים
משהו שהייתם מוסיפים לשיר? שום דבר אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?הסולן של lacrimas profunder זה היה מדהים אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?.לא יודעת.. למי הייתם מקדישים את השיר?..האמת..לעצמי.. עוד משהו?שום כלום =] ציון לשיר 1-10? 10 אחד השירים שאני הכי אוהבת

milkshakit

New member
עונה!

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? Take me into your arms, and sing me your beautiful song Hold me until we're one, and sing me your beautiful song הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא נראה לי שיש גירסה אחרת שיותר מתאימה לו, אבל תמיד אפשר לנסות P: אוהבים את הקול של וילה בשיר? לא עד כדי כך. מה אתם חושבים על הלחן של השיר? כלומר על הביצוע של שאר חברי הלהקה? אחלה
שיר מאוד מאוד מאוד מיוחד, וארוך
כששומעים אותו שוררת אווירה מסויימת, בהחלט יפה
משהו שהייתם מוסיפים לשיר? לא עולה לי משהו כרגע אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
- כמו לכל השירים של הימ
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? נראה לי שלוילה הכי מתאים :) אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? זה השם המושלם בשבילו
למי הייתם מקדישים את השיר? למישהו שאני אוהבת, כנראה עוד משהו? נופ
ציון לשיר 1-10? 7, כי הוא ארוך מדי.

למעלה