שיר עפ"י הפורום

inbal287

New member
../images/Emo79.gifשיר עפ"י הפורום../images/Emo79.gif

שבוע שעבר היה לנו את The Path, שכבר עשינו עליו שאלון בקומונה אבל שכחתי ושמתי אותו שוב בטעות
. ממוצע ניקוד: 9 והשבוע:
Bury Me Deep Inside Your Heart
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?
ושורה שממש מפריעה לכם?
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?
אוהבים את הקול של וילה בשיר?
משהו שהייתם מוסיפים לשיר?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?
למי הייתם מקדישים את השיר?
עוד משהו?
ציון לשיר 1-10?

../images/Emo210.gif:O הרבה זמן לא עניתי על זה

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?All I ever wanted was you, my love הלוואי שמישהו היה אומר לי את זה
ושורה שממש מפריעה לכם? אין
. הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא. השיר טוב כמו שהוא
. אוהבים את הקול של וילה בשיר? אה הא
משהו שהייתם מוסיפים לשיר? שיהיה כתוב שזה מוקדש לענבל .מ. (שם משפחה חסוי) אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אף אחד. ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? כל האמנים בעולם. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? Inbal - Bury Me Deep Inside Your Heart למי הייתם מקדישים את השיר? לעצמי
(וזה ממש לא מעודף אהבה עצמית) עוד משהו? |מתבכיינת| ציון לשיר 1-10? 10

danduuu

New member
חחחחח ענבלית הרגת אותי

אוהבת'ותך אישתי
*מחכה נואשות לפורום כדי לאנוס את אישתי*

meeeeeee

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?all i ever wantes was you my love ושורה שממש מפריעה לכם?אין הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?זה כבר איטי ונראה לי שגירסה קיצבית יותר תהרוס ת'שיר אוהבים את הקול של וילה בשיר?ברור!!!
משהו שהייתם מוסיפים לשיר?אין אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?לא יודעת ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר?כל הפופ למיניהם אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?שם מושלםם למרות שהוא קצת ארוך חח... למי הייתם מקדישים את השיר?לא יודעת עוד משהו?..... ציון לשיר 1-10?11!!!

SUNSHINE88

New member
../images/Emo23.gif איזה שיר. איזה שיר.

Bury Me Deep Inside Your Heart
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? Bury Me Deep Inside Your Heart
ושורה שממש מפריעה לכם? כלום. אני פשוט מאוהב בשיר הזה.
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא. היא מושלמת!
אוהבים את הקול של וילה בשיר? כן. במיוחד בשיר הזה.
משהו שהייתם מוסיפים לשיר? כלום. באמת.
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
[יענטו לקבור לב בארגז]
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אולי זמרת. במחשבה שניה. לא :X
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? מרלין מנסון
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? לא'דע. :X אני לא מסוגל לשנות כלום בשיר :X
למי הייתם מקדישים את השיר? הוקדש כבר. לאהבה שלי.
עוד משהו? מושלם. הוא פשוט מושלם.
ציון לשיר 1-10? 10

inbal287

New member
שלי../images/Emo9.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? Let me wake up in your arms ושורה שממש מפריעה לכם? אף אחת
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא! אוהבים את הקול של וילה בשיר? כן
משהו שהייתם מוסיפים לשיר? אממ אולי סולו איפשהו... אבל ליודעת, מצד שני יש מצב שזה לא יתאים לשיר. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? דפנטלי Negative ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אין מישהו ספציפי אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? לא היה
למי הייתם מקדישים את השיר? לעצמי [ולא בגלל שאני נרקיסיסטית] עוד משהו? אני מתגעגעת לקארין
[אבל זה לא קשור לכאן
] ציון לשיר 1-10? 9

danduuu

New member
השיר שליי../images/Emo99.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה?אממ הכל אבל בייחוד let us be so dead and gone so far away from life ושורה שממש מפריעה לכם?לא קיימת הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?אממ לא היה מפריע לי לשמוע לו עוד גירסאות אוהבים את הקול של וילה בשיר?בטחחח משהו שהייתם מוסיפים לשיר?אין לי רעיונות אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?אממ לא יודעת אבל להקה אולי ששונה קצת מהסיגנון של HIM משו כמו לקונה קויל או אוונסנס חחח בגירסה נשית יותר ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר?אממ מישהו שישיר את זה בצורה פאנקית כזאת..זה ממש יהרוס אותו אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?מתה על השם שלו..זה מה שמשך אותי לשמוע אותו מהתחלה למי הייתם מקדישים את השיר?ל...ל...אממ כשיהיה לי חבר אני יגיד לכם עוד משהו?איי לאב דיס סונג סו מאץ' ציון לשיר 1-10?10!!

למעלה