שיר ע"פ הפורום

m i c k e y 15

New member
../images/Emo79.gifשיר ע"פ הפורום../images/Emo79.gif

אני רוצה קצת להחיות פה את הפורום אז אני מחזירה פינה מן העבר שככה קראו לה. זה בעצם כמו שאלון על שיר מסויים ומה הוא בשבילכם
אז זה היה על באסטד.. אבל אני רוצה להתחיל מסוד הפעם אז השיר שלנו הפעם יהיה
SICK
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: האם השיר דיכאוני? שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? האם יש קטעים מיותרים בשיר? איזה צבע מתאים לשיר? איזה ריח מתאים לשיר? אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifאלללההה!!!

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) גבוהההההה מאודדד!@#!@# המשפט המועדף בשיר: i'd never run him over i wouldn't wanna dent my car, i'd never rip your throat out cuz that could leave a nasty scar כי זה משפט שנון DDDD: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! נמ...מטאל או משהוDD: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מאט וויליס
האם השיר דיכאוני? לא כלכך D: הוא מדבר על נקמה אז זה מגניב DDD: שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן DD: היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא יודעת אני לא יצירתיתDDD: האם השיר מתאים לאופי הדיסק? חחח תאמת שלא ממש, אבל בכל דיסק חייב להיות שיר אחד כזה עם אופי שונה... לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לא יודעת DD: האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? לא ולא האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא איזה צבע מתאים לשיר? כחול כהה
איזה ריח מתאים לשיר? חחחחחחח WTF? אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. רואים את ג'יימס עצבני כזה על האקסית שלו, ורודף אחריה ואחרי החבר שלה במכונית שלו DDDD: ואז יש קטעים שכזה רואים אותה קשורה לכיסא או משהו וSOD (ג'יימס
) שר לה את זהD:: הוא כאילו מכריח אותה להקשיבDDDDDDD: דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: ניסיתי לכתוב תתסריט הזהDDDDDDD: השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: נקמה

מלאני4

New member
אני עושה אני עושה!!

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) אמ.. בנוני המשפט המועדף בשיר: I'm talking something that could change my life forever זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אמ.. אברלין לאבין זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לא יודעת האם השיר דיכאוני? קצת שם השיר מתאים לתוכן שלו? מאט... היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? run him over האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן :) לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? האמתי לכולם האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? בדיוק בזמן המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא :) איזה צבע מתאים לשיר? כחול איזה ריח מתאים לשיר? לא יודעת אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. אמ.. בנאדם כותב שיר במחברת בזמן שהוא בנאדם שהוא שונא עובר מידי ומדמיין אותו כמעט דורס את הבנאדם :) דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: ידיד שלי הפליץ? השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: מצב רוח עגום למידי

מאיושSP

New member
אחלה משחק D:

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) גבווווה בטירוף! אני כ"כ אוהבת את השיר הזהה!!
המשפט המועדף בשיר: I'm talking about a split decision made in anger, you know זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! כוולם! זה רק של סוד! שאף אחד לא יעשה קאוור! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אין כזהP: האם השיר דיכאוני? שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן.. אבל לא מהבחינה של חולה עם חום
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? נווופ.. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? ממ לא כ"כ.. אבל זה בסדר שיהיה משהו שונה=] לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לאדעת האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? הוא טוב כמו שהוא D: האם יש קטעים מיותרים בשיר? לללללא איזה צבע מתאים לשיר? חח האאאמ... איזה ריח מתאים לשיר? ריח קוקוס! XD אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. אינלי כוח השניה התעוררתי..
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: הוו תמיד אני שומעת אותו כשעצוב לי.. אז הרבה. השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: שאני רוצה לנקום במישוD:, מצברוח נאחס כזה.. אבל מצד שני אופטימי שהוא כאילו לא ייתן לעצמו להיות בידכאון בגלל מישהו אחר..

Lex 1

New member
לה לה לה אני חולה על השיר הזה! לה לה! ../images/Emo6.gif

SICK
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) גבוה בהחלט! אני ממש אוהבת את השיר..
הוא מהמועדפים עליי באלבום
המשפט המועדף בשיר: "I'd never rip your throat out, cause that could leave a nasty scar.." אבל גם שורת הפתיחה המעולה: "It's more than a habbit, i'm more than an addict"
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אמממ... בריטני? חחח
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אממ אני חושבת שYellowcard היו אולי יכולים לעשות עבודה טובה עם השיר.
האם השיר דיכאוני? יש בו משהו דכאוני..
שם השיר מתאים לתוכן שלו? בהחלט!
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא הייתי מעדיפה שיקראו לשיר בשם אחר, אבל אולי Redemption Isn't a sin. אני גרועה בדברים האלה
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? פחות משירים אחרים שיותר קשורים אחד לשני אבל תמיד טוב לרענן אלבום עם משהו שלא היינו מצפים מהאומן לבצע. השיר מדהים וזה מה שחשוב.
לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? אחד האלבומים של ילוקארד אולי..?
או החדש של סאם 41 שמציג פאן שונה לגמרי שלהם.
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? באורך המתאים
הייתי רוצה שאולי יהיה אפילו עם עוד בית.
האם יש קטעים מיותרים בשיר? דפנטלי נוט! כל קטע וקטע מיוחד בפני עצמו ורק מוסיף לשיר
איזה צבע מתאים לשיר? שחור.. צבעים כהים בעיקר.
איזה ריח מתאים לשיר? של משהו שרוף..? חחח אולי לא דרס אותו אבל לפחות שרף לו משהו
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. אהמ.. אוקי, בחור אובססיבי למדי. לצורך העניין סטיב או ג'יימס שמתצפת [?] על האקסית בהתחלה כשהוא שעון על הרכב וכביכול שר לעצמו את מילות השיר. בהמשך הוא נוסע אחריהם By the river ורואה איך הוא מושך אותה אליו [?] ובו בזמן מדמיין לעצמו איך הוא דורס אותו וחותך את הגרון שלה. ממש לפי מילות השיר, בלי יותר מדי צורך בהבנה. בקטעים האחרונים של השיר SOD מופיעים ליד הבית של האקסית עם השיר [של ג'יימס או סטיב] כשהוא כולו הרוס ומעריצות צווחות. XDDDD
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כמעט קפצה עליי חתולה, חחח הלכתי לתומי ברחוב עם האמ.פי וחתולה כזה צצה לה משום מקום וכמעט עליתי עליה, היא נראתה עצבנית אבל כנראה וויתרה לי בסוף.
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: שומדבר מיוחד. רק שהשיר באמת טוב ובא לי אלבום שני
. מיק [גמני יכולה לקרוא לך ככה..?
|פריטיפליז|], כבוד על חידוש הפינה! חח אהבתי את הרעיון!
חפרתי ><

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifחחח היה לנו תסריט ממש דומהDD:

טוב זה לא קשה מדי...זה לפי המילים של השירDD:

Dana Mi

New member
אני עונה

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) האמת שנמוך.. הוא לא גרוע, הוא פשוט השיר הכי פחות אהוב עליי באלבום. המשפט המועדף בשיר: It's more than a habit, I'm more than an addict זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! - מאט וויליס זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: חח My Chemical Romance.. לא יודעת למה האם השיר דיכאוני? קצת.. אבל לא הייתי שומעת כ"שיר לדכאון" שם השיר מתאים לתוכן שלו? כשחושבים על זה.. כן. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא.. זה השם המתאים. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? האמת שהוא נראה לי קצת לא קשור.. לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? ברצינות - לאף דיסק אחר.. זה מסוג הדברים שרק ג'יימס יודע לעשות. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? באורך הנכון.. האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא. איזה צבע מתאים לשיר? צבע?? חח טוב, כחול. איזה ריח מתאים לשיר? מה??? ריח של מכונית שרופה.. אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. - ג'יימס נרדף על ידי בחורה מטורפת שמנסה להרוג אותו. דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: שטפתי את החדר.. לא יודעת, זה מה שקרה.. השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: את הקטע הזה מיוטיוב: מאט נצפה בקהל באחת ההופעות של סאן אוף דורק: http://www.youtube.com/watch?v=g2Y4c9XjrKA

m i c k e y 15

New member
עונה לעצמי חחחח

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) בינוני המשפט המועדף בשיר: It's my choice To do what I do וגם I'm talking something that could change my life forever זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! Girls Aloud חחח זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: Green day חחח האם השיר דיכאוני? בערך? חח שם השיר מתאים לתוכן שלו? דיי מתאים היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לא ממש לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? אף דיסק האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? הוא בסדר האם יש קטעים מיותרים בשיר? נופ איזה צבע מתאים לשיר? חום חח איזה ריח מתאים לשיר? ריח של שרפה אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה.: מישו במכונית..מחוץ לבית של מישהי..אח"כ נוסע..פוגע במישו ויושב ביצידי הכביש איפה שיש נהר רואה מישו שהולך בצידי הנהר ומצטרף אליו..ושר את המילים מאחוריהם הבחורה אחריהם במכונית וההלאה והלאה חח דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: שום דבר שאני זוכרת השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: לודעת חח

rox love BSM

New member
sick!!!

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) אממ די גבוה. המשפט המועדף בשיר: "It's more than a habbit, i'm more than an addict" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! : אממ ריאנה
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אולי דני ממקפליי,או טום . האם השיר דיכאוני? אממ די דכאוני שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?נופ האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לא כל כך,אבל צריך לגוון! לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? וונדרלנד
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? באורך המושלם. האם יש קטעים מיותרים בשיר? נופ איזה צבע מתאים לשיר? אממ כחול כהה,שחור,בורדו. איזה ריח מתאים לשיר? לא יודעת??? אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. מישהו שיושב וכותב את השיר ואז מראים מה הוא היה רוצה לעשות לה ולחבר שלה. דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: האמת ששמעתי אותו רק אתמול. השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש:קארה האקסית של ג'ימס.

אני../images/Emo9.gif אהבתי את הפינה הזאת

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) גבוה
המשפט המועדף בשיר: "I'd never run him over I wouldn't wanna dent my car I'd never rip your throat out Cos that could leave a nasty scar" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! הילארי דאף
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: פייטסטאר האם השיר דיכאוני? סוג של עוצמתי-דיכאוני שם השיר מתאים לתוכן שלו? בהחלט היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? Redemption האם השיר מתאים לאופי הדיסק? ממש לא אבל תמיד טוב לגוון לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? דיסקים של מי? נממ לא חשוב האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? לא ולא האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא איזה צבע מתאים לשיר? כחול כהה איזה ריח מתאים לשיר? של מים אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. ג'יימס עומד ליד הדלת שלה עם המפתח ביד ומתלבט עם להכנס או לא בסוף הוא נכנס ומתחיל לחפש אותה בבית, הוא לא מוצא אז הוא נכנס לאוטו ונוסע בחושך ליד נהר ואז הוא רואה אותם שהאיש מנסה ללחוץ על ההיא ואין לי כח להמשיך
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: הופעתי מול כל הבצפר עם השיר הזה בתרגיל בספורט, תחליטו אתן אם זה מצחיק או עצוב
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: מישו שרוצה מישי שנמצאת עם מישו אחר (כבר יצא לכן לחוות את זה?
)

למעלה