שיר ע"פ הפורום

DesertRose7

New member
../images/Emo79.gif שיר ע"פ הפורום ../images/Emo79.gif

גנבתי מהילה.. שגנבה מווסטלייף - אז אני מניחה ש.. הגונב מגנב פטור?! אני פשוט אהבתי את זה - מקווה שגם אתם. כל שבוע תישאלו את אותם שאלות על שיר אחר כשנעבור שיר שיר. בשבוע הראשון השיר הראשון בדיסק הראשון, שהוא גם הסינגל הראשון שיצא, שגם נכנס למקום הראשון. 5Colours In Her Hair
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני)
המשפט המועדף בשיר:
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
האם השיר דיכאוני?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?
לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?
האם יש קטעים מיותרים בשיר?
איזה צבע מתאים לשיר?
איזה ריח מתאים לשיר?
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה.
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש:

mayoosh4

New member
שלי!

רעיון גאוני שחר
טוב יאללה שלי-
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני)- הממ... בין בינוני לגבוה. המשפט המועדף בשיר: "she's just a weirdo with no name" כי זה מסמל לי משהו.. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אהההה אוזי אוסבורן?? חחח אני מניחה שגם אבריל לאבין. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אההה באסטד! ואני מניחה שזה יהיה ממש מגניב אם גם סימפל, למרות שזה לא הכי הסגנון שלהם. האם השיר דיכאוני? ממממש לא. שם השיר מתאים לתוכן שלו? מאוד. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? אההה חחח לודעת. a weirdo with no name? אעע אני לא ממש יצירתית. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אני חושבת שכן. לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לא יודעת. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? לא, הוא בסדר! האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא חושבת. איזה צבע מתאים לשיר? חחחח דגל הגאווה
, זה עושה לי אסוציאציה ממש צבעונית כזאת, גם הקליפ ממש צבעוני. איזה ריח מתאים לשיר? אההההההה ריח כזה מתוק. אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. - הממ. נמנמנמ. מישהו פוגש מישהי קצת מוזרה כזאתי עם שיער משוגע עם מלא צבעים.. ואז הוא מזמין אותה למסיבה וכולם מתלהבים ממנה וכולם מדברים עליה.. אבל היא לא ממש אוהבת את זה אז היא מתעצבנת ומתחרפנת במקלחת מול המראה ולוקחת מספריים וגוזרת את השיער. דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אההההה אני חושבת שדיברתי עם חברה שלי בטלפון ושרתי לה את זה ואז היא סיפרה לי משהו מצחיק נוראאא... חח אבל אם אני יספר לכם אז לא תבינו, so meh. השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: אמממ... דני. חחח לודעת, הוא גורם לי לחשוב על דני.

My sacrifice

New member
Nice...

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי?בינוני המשפט המועדף בשיר:Not into fashion but I love the clothes she wears,בלי סיבה מיוחדת. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:אמממ...אולי מיי קימיקל רומנס.היו עושים מזה שיר רוק.היה יכול להיות נחמד=] האם השיר דיכאוני?ממש לא שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?Everybody wants to know her name,רק בגלל שאומרים אותו הרבה האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כן,הכל על בנות לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?לשום דיסק שאני מכירה האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?קצר מדי. האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא איזה צבע מתאים לשיר?ירוק איזה ריח מתאים לשיר?מממ...מתוק אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה.הולכים ברחוב,פתאום הם רואים ילדה עם חמישה צבעים בשיער,נדלקים עליה ובלי לשים לב נתקעים בעמוד ארד אחרי השני ואז מתחיל השיר=] דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:אח שלי נתקע במקרר ונפל השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש:

bustedit

New member
שילי!! :)

5Colours In Her Hair מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני)גבוה המשפט המועדף בשיר:everyone ask me, who the hell is she!?!? זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! בריטני! יאק זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: בלינק 182? חח לוידעת האם השיר דיכאוני? ממש לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? בהחלט D: היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אממ.. לוידעת לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? אממ..?!? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? לא קצר ולא ארוך האם יש קטעים מיותרים בשיר? אהה.. לא איזה צבע מתאים לשיר? כחול איזה ריח מתאים לשיר? של ים אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. חח אממ.. ילדה אחת הולכת ברחוב.. מקפליי שופכים לה דליים מלאים בצבעים שונים של "טמבור" על הראש.. ואז כותבים עליה תשיר.. חחחחח דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: חברה טובה שלי שלא שמעתי מימנה הרבה זמן התקשרה :) השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: יפה להם בלי חולצה.. חחחחח

may90

New member
חעחע אני

(כי זה אחד השירים של מקפליי שאני מכירה את כל המילים אז יהיה לי קל לענות) מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני)-אממ.. בינוני המשפט המועדף בשיר:Who the hell is she? that weirdo with 2 colors in her hair חעחע כיף לשיר את המשפט הזה זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!-מטאליקה
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:- יהיה מגניב גורילאז!! חעחע האם השיר דיכאוני? - לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? לא הבנתי... מה? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? - weirdo in 5 colors תודו שזה שם שאם הייתם רואים הייתם רוצים לשמוע האם השיר מתאים לאופי הדיסק? נניח ויש לי את הדיסק-כן לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? סימל פלאן
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? לא האם יש קטעים מיותרים בשיר? הקטע עם השמועה שהיא מבשלת בעירום-הדבר הכי לא קשור לשיר איזה צבע מתאים לשיר? צהוב -תמיד מזכיר לי את החימצון שהיה אז לדאגי
איזה ריח מתאים לשיר? לימון אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. - יראו ככה את מקפלי הולכים ברחוב, ויראו אישה עם 5 צבעים והיא לא תיהיה סיסי כמו זאת מהקליפ! היא תיהיה פריקית סטייל פרנקי מהעולם האמיתי (חעחע יש לה ליפ רינג
) וכאילו כולם יעקבו אחריה ובסוף כמו שמיי אמרה היא תסתכל במראה ותגזור את השיער חעחע דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אממ.. לא זוכרת השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: הקוצים של דאגי

beyonce3

New member
אני...../images/Emo99.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) גבוה! המשפט המועדף בשיר:Do do do do do doo זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!מרון 5! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:העכבר של דני האם השיר דיכאוני?לא שם השיר מתאים לתוכן שלו?לא היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?who the hell is she?! האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כן לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?אמ......לא יודעת....אמ....... האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?קצר... האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא..השיר מעולה!
איזה צבע מתאים לשיר?יש בו הרבה כחול..והוא דיי מסתדר איכשהו..אז כחול... איזה ריח מתאים לשיר?ג'ל?המון ג'ל..........? אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה.מוחמד יוצא מהטיוי...מוחמד הורג את הווירדו...מוחמד חוזר למוקאטה... דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:אמ...הישראלים ירדו לסיני!
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש:אמ....טוב טוב הגמד..והדרדסים..

T a l14

New member
אהבתי

5Colours In Her Hair
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) בין נמוך לבינוני
המשפט המועדף בשיר: She's just a loner with a sexy attitude, I'd like to phone her cos she puts me in the mood. לא יודעת למה...
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! שוםלהקה אחרת... השיר הוא יותר מידי מקפליי
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: נו וואן
האם השיר דיכאוני? לא
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא, שם מושששלם
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן...דיי
לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? נו סה
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? לא
האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא
איזה צבע מתאים לשיר? כתום
...צהוב
...תכלת
איזה ריח מתאים לשיר? לא יודעת...
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. הנערה שעליה מדבר השיר הולכת ברחוב והת]אורה משתנה כל כמה זמן, מקפליי צצים מכל מיני פינות ברחוב שבו היא הולכת ומדברים\שירים עליה... או סתם כל מיני אנשים...זה די מפגר
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא עולה לי כעת
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: מזכיר לי את מקפליי התינוקים....

../images/Emo79.gifעונה....../images/Emo79.gif ../images/Emo80.gif

5Colours In Her Hair
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) בינוני
המשפט המועדף בשיר: Everyone asked me Who the hell is she? That weirdo with five colors in her hair
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אמממ בריטני ספירס, כריסטינה אגילרה וכל החברות הפרחות שלהן ואמממ אמינם וכל החברים הראפרים שלו למיניהם ואממ לא יודעת....
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אף אחד! זה שיר של רק מקפליי וטוב שכך! ושגם ככה ישאר!
האם השיר דיכאוני? לאאאא
שם השיר מתאים לתוכן שלו? אכן!
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? אמממ לא....
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? חיובי!
לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לא יודעת....
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? אמממ לא....
האם יש קטעים מיותרים בשיר? נופ
איזה צבע מתאים לשיר? כתום, אדום, כחול, ורוד וצהוב [חחחח 5 צבעים....]
איזה ריח מתאים לשיר? ריח של צבע לשיער?!
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. קליפים בסיגנון מגניב כזה כמו של מקפליי ובאסטד....
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אמממ לא עולה לי משו עכשיו לראש....
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: אמממ הקליפ....

אני עונהה

5Colours In Her Hair מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) בינוני עד גבוה המשפט המועדף בשיר: not into fation but i love the clothes she wears זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! ווסטלייף
כאילו, יש להם קולות יפים, אבל זה יהיה מצחיק. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: גרין דיי
האם השיר דיכאוני? רחוק מדיכאוני שם השיר מתאים לתוכן שלו? כה, מאוד. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לעע האם השיר מתאים לאופי הדיסק? יאה, שוווור. לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? באסטד חח האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? בסדר גמור האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא! איזה צבע מתאים לשיר? חח כחול איזה ריח מתאים לשיר? של שפמםו חח אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. איזה מסיבה כזאת עם בריכה (כמו בכל הסרטים) ואז מופיעה נערה עם 5 צבעים בשיער וכולם מסתכלים עליה! ומקפליי שרים שם על איזו במה! חח אין לי דמיון מפותח. דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דיי מעצבן, כי למדתי לבגרויות עם הדיסק שלהם.. השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: סרט שראיתי..

למעלה