שיר ע"פ הפורום

DesertRose7

New member
../images/Emo79.gif שיר ע"פ הפורום ../images/Emo79.gif

YEAR 3000
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: האם השיר דיכאוני? שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? האם יש קטעים מיותרים בשיר? איזה צבע מתאים לשיר? איזה ריח מתאים לשיר? אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:

ליטלושי

New member
שלי../images/Emo105.gif../images/Emo39.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני)בינוני המשפט המועדף בשיר: I took a trip to the Year 3000 This song had gone multi-platinum Everybody brought our 7th albumIt had outsold Michael Jackson זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!מייקל ג'קסון זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:היהודים האם השיר דיכאוני?לא שם השיר מתאים לתוכן שלו?אכן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק?- לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?לזה האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?סבבה האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא איזה צבע מתאים לשיר?סגול איזה ריח מתאים לשיר?דלק אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה.אין לי כוח דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:לא יודעת השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:הילה

Hip Hop star

New member
|ספיילר\אני|ספיילר|

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני)-נמוך המשפט המועדף בשיר:" boybands and another one and another one and another one" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!-בריטני ספירס זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:רובי וויליאמס האם השיר דיכאוני?לא שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק?----------- לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?מקפליי........? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?קצר..... האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא איזה צבע מתאים לשיר?אדום/כתום........ איזה ריח מתאים לשיר?ים.......? אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה.:כמו בקליפ המקורי,צ'ארלי נמצא להנהתו בחדרו הברבי,שומע רעש מעצבן ומחליט לברר מהזה..הוא רואה את אחיו הקטון של ג'יימסון,בונה משהו...צ'ארלי קופץ לבקר את ידידו ג'יימס,וכריס אומר להם שזאת מכונת זמן,ולוקח אותם לשנת 2003.שם נמצא כבר מאט עם המון המון בנות,צ'ארלי וג'יימס כעוסים עד מאוד,ורודפים אחריו...בנתיים אין לי שום רעיון מקורי אחר,כי המקורי כבר נעשה..אז לא אמשיך...חחח דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:באסטד כבר היו מפורקים.... השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:כדורגל,ומקפליי.

אני:

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) גבוה! המשפט המועדף בשיר: זה עם הבויז בנד (אין לי כוח לכתוב) זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! בריטני\שקירה\ביונסה\בקסטריט\ג'ניפר לופז\וכדומה. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מקפליי האם השיר דיכאוני? ממש לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? נופ האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כה לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? מקפליי האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? לא האם יש קטעים מיותרים בשיר? ממש לא איזה צבע מתאים לשיר? ורוד איזה ריח מתאים לשיר? של שוקו אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. אני אוהבת את הקליפ ככה דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זוכרת השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: מזכיר לי את הקליפ

bustedit

New member
אנוכי../images/Emo41.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני): גבוה המשפט המועדף בשיר: Triple breasted women swim around town totally naked זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! חסר?? זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מייקל ג'קסון? חחחח האם השיר דיכאוני? לאאאאאא שם השיר מתאים לתוכן שלו? וורי מאצ' היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לאא שם יפה ביותר האם השיר מתאים לאופי הדיסק? נראה לי.. לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? ..... האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? בסדר גמוררר שיר פצצצההה האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא איזה צבע מתאים לשיר? תכלת איזה ריח מתאים לשיר? של מים.. אוקיינוס.. ים.. אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. אממ.. אין לי ממש.. וגם אין לי כח לחשוב על זה.. חח דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זוכרת :/ השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש

L u L i1

New member
שליי...

YEAR 3000 מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) גבוה! המשפט המועדף בשיר:boy bands and another one and another one and another one זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!אממ..50 סנט?
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:מקפליי האם השיר דיכאוני?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא..שם יפה האם השיר מתאים לאופי הדיסק?ברוררר לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?אפחד האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?הוא בסדר.. האם יש קטעים מיותרים בשיר?
איזה צבע מתאים לשיר?ירוק..
איזה ריח מתאים לשיר? של עתיד? חח לא יודעת..
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה.:משאירה אותו כמו שהוא... דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:נממ..לאידעת.. השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:בחזרה לעתידד..!חיחי

D4Ever

New member
../images/Emo26.gif

YEAR 3000 מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) גבוה המשפט המועדף בשיר: He said I've been to the year 3000 Not much has changed but they lived underwater..כיף להם
חח זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! 50 סנט! חח זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מקפליי, בלו.. האם השיר דיכאוני? לאאאאא שם השיר מתאים לתוכן שלו? מאד היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כן לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? למקפליי..? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? באורך מספק האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא איזה צבע מתאים לשיר?כחול,תכלת איזה ריח מתאים לשיר?ים אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. התסריט בסדר גמור, סיפק את חלומותי.. דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:כלום..משעמם פה.. השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: יםםםם חופשששש (בערך..)

למעלה