שיר ע"פ הפורום

DesertRose7

New member
../images/Emo79.gif שיר ע"פ הפורום ../images/Emo79.gif

והפעם..
Losing You
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: האם השיר דיכאוני? שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? האם יש קטעים מיותרים בשיר? איזה צבע מתאים לשיר? איזה ריח מתאים לשיר? אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. דבר מצחיק\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: השיר מזכיר לי\\מה עובר לי בראש:

may90

New member
ME

Losing You מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני)-בינוני-נמוך המשפט המועדף בשיר: אין זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! לינקין פארק? זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אלאניס מוריסט האם השיר דיכאוני? כע שם השיר מתאים לתוכן שלו? כע היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אממ... כע לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? אלאניס האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? בסדר האם יש קטעים מיותרים בשיר? אממ לא זוכרת :| איזה צבע מתאים לשיר? צבע כזה של חול איזה ריח מתאים לשיר? לא יודעת אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. אין כח
דבר מצחיק\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: בטח קרה רק לא זוכרת מה השיר מזכיר לי\\מה עובר לי בראש: כלום :|

ליטלושי

New member
יאו..!

גם אני רשמתי לינקין פארק ולא הסתכלתי אצלך..יא אללה הטלפתיה

ליטלושי

New member
עונה../images/Emo115.gif../images/Emo105.gif

Losing You מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני)- גבוהה..מאט שר שם כל כך יפה
המשפט המועדף בשיר:And i know I may have made a few mistakes But losing you is just to much for me to take זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!נממ לינקין פארק זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:ווסטלייף..ממש מתאים להם השיר הזה האם השיר דיכאוני?כן שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?השם בסיידר גמור האם השיר מתאים לאופי הדיסק?- לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?דיסק של ווסטלייף האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?ארוך האם יש קטעים מיותרים בשיר?כן..כל הזמן הפיזמון חוזר על עצמו איזה צבע מתאים לשיר?אפור איזה ריח מתאים לשיר?של גשם אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה.אין לי כוח דבר מצחיק\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:לא קרה כלום השיר מזכיר לי\\מה עובר לי בראש:כמה שבא לי שמאט יוציא סינגל, אלבום משהו כבר!!!

bustedit

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה איתךךךךך שמאטיייי המדהים הזה יוציא כבר אלבוםםם

D4Ever

New member
עונה../images/Emo27.gif

Losing You מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) גבוה המשפט המועדף בשיר: אין אחד, הכל יפה:)I זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אממ לא יודעת..בריטני...? זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: סימפאל פלאן! אממ ומקפליי.. האם השיר דיכאוני? אפשר לומר, כן.. שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן ולא..יש שירים קופצניים ויש שירים קצת יותר איטיים ודיכאוניים..נגיד כן.. לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לא יודעת.. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?באורך מספיק האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא איזה צבע מתאים לשיר?אפור איזה ריח מתאים לשיר?של גשם אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. לאאא אין לי.. דבר מצחיק\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כלום השיר מזכיר לי\\מה עובר לי בראש:14.1.05 יום עצוב!!

bustedit

New member
../images/Emo41.gif

Losing You מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) נמוך המשפט המועדף בשיר: לוזוכרת.. חח זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! פייטסטאר זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: V האם השיר דיכאוני? לא ממש שם השיר מתאים לתוכן שלו? כה היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אכן לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? ? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? האם יש קטעים מיותרים בשיר? לע איזה צבע מתאים לשיר? אדום איזה ריח מתאים לשיר? של פרחים.. לוידעת למה אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. אין לי כח =/ דבר מצחיק\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: היה חצי שנה לפירוק.. וממש הזדהתי עם השיר.. וזה עשה לי רע
השיר מזכיר לי\\מה עובר לי בראש: הפירוק.. תמיד כשאני שומעת ת'שיר הזה ואת without you אני חושבת על הפירוק
זה כ"כ עצוב.. בעע

L u L i1

New member
אניי...../images/Emo20.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) גבוה
המשפט המועדף בשיר:so tell me what to say because i need a chance to change And I wont let you walk away זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!אממ..לא יודעת זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:הבקסטריט בויז
האם השיר דיכאוני?לא שם השיר מתאים לתוכן שלו?
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כן..נראה לי לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?אפחד האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?לא האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא איזה צבע מתאים לשיר?כתום איזה ריח מתאים לשיר?
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. בלעעע אין לי
דבר מצחיק\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:שהייתי עצובה..
בגלל...לא זוכרת למה
השיר מזכיר לי\\מה עובר לי בראש:

../images/Emo168.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) גבוה, אחד האהובים עליי. המשפט המועדף בשיר: "i can't stand Wont stand, losing you
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! בריטני\שאקירה\כריסטינה\ וכו' זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אמ.. מקפליי (כמה מקורי) האם השיר דיכאוני? ממש לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? נופ האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אמ.. כן לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? דונט נואו האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? קצר מידי האם יש קטעים מיותרים בשיר? חס וחלילה איזה צבע מתאים לשיר? אמ.. כחול אפור כזה. לא יודעת למה. איזה ריח מתאים לשיר? אה.... גשם? אין לי מושג למה. אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. יש הופעה בחוץ, ופתאום יורד גשם, ומראים איך חברה של צארלי זורקת אותו. דבר מצחיק\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זוכרת

שלי ../images/Emo3.gif

אהההה לוסינג יו אחחח איזה שיר יפה((:) מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני)- גבוה ביותר המשפט המועדף בשיר: כמו לולי- and i know i may have made a few mistakes but losing you is just too much 4 me 2 take זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!- היהודים זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: ג'סי מקרטני/ גרין דיי/ עברי לידר האם השיר דיכאוני? לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא! האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? גרין דיי האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? לא האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא איזה צבע מתאים לשיר? כחול-ירוק- אפור איזה ריח מתאים לשיר? ריח מתוק כזה אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. חחח אין לי כוח דבר מצחיק\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זוכרת השיר מזכיר לי\\מה עובר לי בראש: מדמיינת את שלושתם עומדים בגשם ככה יפים ורטובים:)

למעלה