שיר-שוּרים

anigno

New member
יותר משיכולתי

יותר משיכולתי לאהוב מישהו זה לרצות שיהיה לו טוב בכל זמן כל הזמן לרצות מישהו זה אכזרי אם אי אפשר לתת לקחת מה שאי אפשר לקבל ולא להחזיר באותה מטבע אהבה שגעה אותי את שגעת אותי כי רציתי אותך יותר ממה שיכולתי לתת לך וכשלא יכולתי לתת לעצמי הלכתי לא בכעס אלא עם הבושה ואני ובושתי נסתובב בעולם עד שאשכח אותה איפה שהוא אהבתי אותך יותר משיכולתי להיות איתך יותר משיכולתי לתת לך אהבה

assaf2002

New member
גם לי יש אחד "פרחי - הרע "

את מלעיגה, יפעה. דורכת על מתים. נאה לך הזוועה מעדיי-זהב. הרצח, היפה בכל התכשיטים, בטנך גאה והוא בה מאוהב. זה אותו הדבר - בשבילי, אם מהשמיים הגעת או מהגיהנום, יפעה מפלצת תמימה גבוהה ומחרידה - אם חיוכך, עינך, רגלך ידעו לסלול נתיב לי, אל אינסוף אהוב ולא ידוע. מאל נשלחת או מהשטן? סירנה או מלאך? אחת היא לי מלכתי, פיה כעין קטיפה, עין-קצב, בושם - אור ; אם בזכותך שלך דקות - פחות כבדות, תבל - פחות טרופה...

בקר,

בקר של ערפילים מתוקים,מתיחת איברים. שירי בקר קלילים,ריחות עיר פוצעי נחיריים,קצת חודרים. שאון צומח וגילת רכב הומה, עינים דבוקות בתוגת הליל הנעזב, התכרבלות ועוד אחת, מאבק בסדינים, מצעים מבולגנים, מרוטי מאבק, צפרירים מלטפים,ציוץ משכים. כתמים ירוקים, תכולים, פלאטה של פסטליים קצת מהוהים, השמש תתחיל לקדוח עוד רגע במרומים, תאדים ותכעס, תנשך. בקר טוב לכולם/ן...

למעלה