שיר של קורין לסוף השבוע?

• פותח הנושא clyps
  • פורסם בתאריך

clyps

New member
../images/Emo79.gifשיר של קורין לסוף השבוע?../images/Emo13.gif

ביחרו שיר של קורין אותו תיקחו איתכם לסוף השבוע
ענו על הסעיפים הבאים:
שם השיר:
אלבום:
האם שמעתם את השיר בהופעה:
אהבתם?:
מדוע השיר הזה:
סתם משפט חביב לסוף השבוע:
תכניות מסוימות לסוף השבוע?: סוף שבוע נעים!
שיר
.

ולדמן

New member
הגם אתה,יוחנן?

שם השיר:אמסטרדם. אלבום:פירות אסורים. האם שמעתם את השיר בהופעה:אממ...לא. אהבתם?"" מדוע השיר הזה:כי הוא יפה וכי הוא חלק מהפינה שבוע הבא. סתם משפט חביב לסוף השבוע: "ההומו-ספיאנס האלה לחים ונלבבים".

clyps

New member
חה, הציטוט שלך הזכיר לי

את "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה".. או... הנפלאות שניתן להפיק ממגבת.. יפייפה... אמסטרדם- תמיד הצטמררתי מהשיר הזה... יצא לי לשמוע אותו פעם או פעמיים בהופעות המיטב.. טוב שהיא לא מבצעת אותו, כי הוא מכניס לאווירה מלנכולית ומחניקה מעט..
.

jack ange

New member
../images/Emo188.gifבתגובה לשאלון של ציקי

שם השיר: מעיין אלבום: האוסף? =P האם שמעתם את השיר בהופעה: לא אהבתם?: מדוע השיר הזה: מתאים למצב רוח הנוכחי... סתם משפט חביב לסוף השבוע: "סבתא יושבת ופניה נבולים, אבל לפחות הציצים של סבתא עומדים." תכניות מסוימות לסוף השבוע?: לאכול חמין? סוף שבוע נפלא :)

clyps

New member
ברוך הבא../images/Emo6.gif

אז באמת בתור התחלה- ברוך הבא לפורום!
למה שלא תציג את עצמך , ספר לנו כמה זמן אתה שומע את קורין, אילו אלבומים ברשותך, ובכמה הופעות היית אם בכלל
אגב, השיר "מעיין" לקוח מהאלבום "זן נדיר" שיצא בשנת 1992. אל תשכח לנצל"ש כמובו
תישאר איתנו!
שיר
.

jack ange

New member
../images/Emo96.gif

כפי שהזכרת אני חדש פה
אממ... אני גותי... אני אוהב מטאל גותי וסימפוני מוזיקה קלאסית ו... קורין אלאל... (כמובן שגם את המכשפות..) אני גר בחיפה, נשואי לשיר המנהלת של הפורום, יש לי כלבה ושניי נמלי מחמד
יש לי את האוסף של קורין ואני מרבה לשמוע אותה... ו... אני רוצה להודות לשיר אשר הביאני עד הלום... סוף שבוע מדהים...

שיר אני שונאת אותך!

לעולם אל תשימי תמונות של הגרוק בשום מקום את שומעת?! אני לא ישנה בלילה בגללה!

sweettomato

New member
בלופ.

שם השיר: כשזה עמוק אלבום: כשזה עמוק :O האם שמעתם את השיר בהופעה: א-הא אהבתם?: הו כן, זה מדהים. מדוע השיר הזה: אמ... אני לא יודעת בדיוק למה, הוא פשוט נתפס לי בראש השבוע סתם משפט חביב לסוף השבוע: "אנחנו נתחיל להתקדם אחורה" תכניות מסוימות לסוף השבוע?: תכניות? אני? נה... אני סתם אשב גלמודה בבית =P

clyps

New member
פחה!

עלק אין לך מה לעשות חנטרישית קטנה
את אצלי היום
ואממ.. המ.המ... הביצוע של כשזה עמוק בהופעה- באמת מדהים.. בדר"כ זה מגיע ביחד- לחיות, כשזה עמוק וזן נדיר.. אני חושבת שהבחירה היא מצויינת.. אבל למרות זאת, כשזה עמוק צריך להגיע רק לאחר זן נדיר.. הוא שיר שכל הקהל מחכה לשיר ולהיתרגש איתו.. בהופעות האחרונות נוסף סולו לסיום השיר... - בחירה מעולה.. שיר אגדי
שיר
.

עוד כותרת מקורית

שם השיר: ספינת השוטים אלבום: כשזה עמוק האם שמעתם את השיר בהופעה: לא אהבתם: אם הייתי שומע אז כן מדוע השיר הזה: כי הוא מאוד יפה סתם משפט חביב לסוף השבוע: אמא מתה תכניות מסוימות לסוף השבוע: לזרוע פחד ואימה לאן שלא אלך.

clyps

New member
ספינת השוטים../images/Emo99.gif

"החרטום נאבק עוד בקצף, הסיפון התחתון כבר דולף אנא על תחדלו מן הנשף... כאן אין איש מאמין בכאב.." שיר גדול... תמיד עניין אותי לשמוע ביצועים לשירים הפחות מוכרים של קורין... סופשבוע נעים..

Raphael2

New member
ברוכה המקודמת..

איזה חמודה השיר הזאת... תאמינו לי כולם!!

למעלה