שיתופים

כשאתה נוכח ברגע הזה

*אתה מרגיש "בבית", בכל מקום אתה מרגיש בנוח. כשאתה לא נוכח, אתה נמצא בחוסר נוחות. יש לנו נטיה לחיות בעולם המחשבות. הנח למציאות להיות כפי שהיא. * אתה מוצא את הדבר החשוב ביותר, שהוא הרגע הזה, ויתר הדברים נעשים קלים יותר להתמודדות, משום שהם משניים. *החיים והחיוּת - נמצאים אך ורק ברגע הזה. כל הדברים הינם חלק במכלול קוסמי שהרגע הזה לובש. וכשאתה נוכח - אתה הופל לחלק ממערך הכח והתבונה של החיים עצמם. ה"אני" נשאר כפי שהוא, החלל שבו הכל שוכן, נשאר כפי שהוא, ותחושת ההוויה אינה מתערפלת בעקבות האירועים ונסיבות החיים. *קדושת החיים. אתה חשב שמחה הפשוטה של ההוויה וקדושת החיים כולם. *עולים מרווחים של דממה ונרחבות. אתה תופס עד כמה שאתה נרחב ועמוד יותר מהמחשבות שלך.

RieM

New member
אהבתי את שתי הפסקאות הראשונות

שהן בבחינת "מעט המחזיק את המרובה !". אבל ההמשך נראה לי קצת מבולבל ומיותר, בעיקר כשמדובר בנסיון להסביר את האיכויות הנגזרות מהפסקאות הראשונות.

גובה פני הים

29.10.05 להתחיל בעומק. בעומק של העומק. מתעמק, מעמיק בעמק. מנסה לנמק - פוסק. מעלה נוסק, צופה בטירוף מפהק עצמו מבעד לכל נשימה מפסק הגרון ובולע בריאה מסתקרן בה נולד בה ופולט גוויה. ככל שהעמקתי יותר גמרתי השפרצתי מנת חיים מושך בשיער להעלות הגבהים שהצלילה תצלצל תהדהד לבפנים.. אים אפרוס לי משטח על החוף ואנוח שטוח העומק יחלוף על פניי ברוח. ינשוף על גופי, יתור תזוזתי לא ימצא כי מפלס הים אני ינוח מולי - ימשוך אותי. מערבולת חול.

o fri

New member
אפילו בלי להבין

מדהים. לא הבנתי אבל כ"כ נהניתי כי יש משהו מענג באיך שאתה משחק במילים ובזרימה של השיר כמו שהוא, אפילו בלי להבין שורה אחת של תחביר. ואתה יודע מה? נראה לי שהבנתי את השיר.

:)

אני אוהב את זה שהפנים מבין. מבין בצורה שלא קשורה להסברים... פשוט מבין. ממך הבנתי שהשיר נכנס אלייך וזה נהדר לי. תודה שלך איתן

למעלה