"שלום. אני נוסעת...

yanivca

New member
../images/Emo79.gif "שלום. אני נוסעת...

אני לא רוצה שתלוו אותי הלאה לא שיש לי אשליות בקשר ללונדון, גם שם אהיה לבד" נכון שזה נורא מעצבן שמישהו שם הודעות פרידה בלי שקורה שום דבר
אבל זה כלום לעומת הפעמים שמישהו באמת עוזב...
אז, אחים ואחיות שלי, ואנשים נחמדים ומקסימים, ושאני אוהף
את כווולכם
המון המון - יניבוש הקטן מתגייס לו מחר. אז רק שתדעו שהיה לי נורא כיך להיות חלק מהקהילה המדהימה הזאת, ושאתם פשוט אנשים מדהימים, ותמשיכו להיות כמו שאתם
כ"כ תומכים ועוזרים אחד לשני.... העולם זקוק לעוד אנשים כמוכם
אז אני אלך לי לצבא בתקווה שיהיה נחמד שם, נקווה לעבור את הטירונות בתקווה שאחרי זה יהיה נחמד, ואולי אז גם אני אחזור לפורומים (אני כולי תקווה שיהיה לי זמן אחורי הטירונות). אז אנשים שלי שיהיו לכם חיים נפלאים ומדהימים, ומאושרים, ובריאים, וכיפיים, ומלאי חיוכים
אני מקווה שכל אחד ואחת מכם יהנה בחייו (חייה), וינצל (תנצל) כל שניה שיש לו (לה) בחיים
אז... אני אסיים עכשיו את מכתב הפרידה הקטן, בתקווה ובמחשבה שעוד חודש אני שוב אתכם
אוהב אתכם, המון אוהב אתכם
שלכם, יניב.

רותם טל

New member
למרות שכבר כתבתי לך ..

אבל,אתה חייל עכשיו-אז כולנו צריכים להתייחס אלייך יפה! אז, שיהיה לך גיויוס קל ונעים, וחסר לך שעוד חודש אתה לא תהייה פה שוב, אוהבת,רותם

יניב ממי

אני יודעת שלא בדיוק יצא לנו להכיר אבל אני רוצה לאחל לך גיוס קל ונעים ביי ביי ספיר

ש ק ד ב ת

New member
../images/Emo79.gifלונדון..לונדון..לונדון...../images/Emo79.gif

יניב הולך אל הלא נודע ואני מאחורייך ממביטה בתקווה יודעת שיהיו לך ודאי רגעים קשים,
ויודעת בוודאות לא פחות שיבואו רגעים יפים פי אלף.
אני אוחזת בידך
ומנפנפת(מילה מצחיקולה) לשלום תצטרך לקחת נשימה ארוכה, קצת צ´ופרים, קצת דיגומים, קצת קשיחות, וקצת געגועים, קצת דמעות, והרבה אהבה
מהבית והחברים שולחת אהבה
לאורך כל הדרך,
שקד כמה נ.ב, 1)אני חושבת שההדגש של המילה נורא,הייתה אמורה להיות בכחול ומשהו התפקשש שם-גם אם לא,מותר לי להניח. 2)יש פרדוקס בלשים את השיר הזה במכתב פרידה 3)היה לי עוש מהו אך הוא פרח

NaDaV18

New member
יניב,שיהיה לך אחלה של טירונות

בייחוד שזה לא טירונות של קרבים,וגם אחרי זה לא ץהייה קרבי. עשיתי חישוב וכל חמשוש או שישי-שבת אתה בבית ככה שזה לא רציני.

yanivca

New member
ממש לא...

פשוט עוד אני לא יכול להגיב על התגובות שאתן הבנות שלחתן לי, כי הן הרבה יותר עמוקות (ומי שלא מאמינה לי, לא חייבת. אני לא חייב לאף אחד שום דבר). פשוט אני מאוד דאגתי אם אני אצא בסופ"ש הראשון. וזה קצת מעודד שאחרי שכל אלה בעלי הסמכות אמרו לי "לא בטוח", אחד באמת אומר שסביר להניח שכן... מצטער אם פגעתי במישהי

רותם טל

New member
זה מוכח כי בנות,כותבות יותר ברגש,

בות יותר רגשיות,חמודות,יפות,מתוקות..ואפשר להמשיך את זה. אבל תתחיל להתרגל כש..ואז. ובת תכתוב לך-אתה תצטרך להגיב .!
בקשר ליציצאה,חבר של אח שלי,התגייס ביום ראשון שעבר והוא יצא שישי-שבת הבייתה,ועוד חבר של אח שלי,התגייס ביום חמישי הזה(לפני יומיים) והוא יצר שישי-שבת. אתה רואה גם בנות יכולות

yanivca

New member
ואת

בכלל גרמת לי לשמוח עכשיו
ואני גם מסכים עם כל מילה שלך שבנות יותר חמודות, יפות, חכמות (מותר גם לי להוסיף משהו, לא
). אבל זה למה לוקח לי זמן לכתוב תגובה למכתבים כאלה... בד"כ אני עובר בסוף היום על הכל, ואז כותב מכתב תודה. ואני לא מתכוון לשנות את זה גם הפעם. פשוט התגובה שלי לנדב לא הייתה תודה על זה שהוא מאחל לי גיוס נעים, אלא על העובדה שהוא שימח אותי עם היציאות. אז תודה רבה גם לך, רותם

NaDaV18

New member
אחי

גם אני בגיוס שלי,פחדתי,לא ידעתי מה למרות שידעתי שאני עושה טירונות של גובניקים-אבל עדיין עם כל הדיבורים שלהם,חשבתי שאני הולך למסע כומתות. אבל עדיין זה צבא,משמעת,מפקדים. אצלנו זה היה גיוס גדול 270 איש בערך וזה היה גיוס כלל צהלי שזה אומר 02 והתחלנו את שרשרת החיול שלנו ובואנה זה ממש ארוך זה תצלומי פרופיל שאחד מסכן שם שלחו לספר צבאי... הבחור חזר עם קרחת... ואחר כך יש חתימות ידים שזה למלא את היד בדיו או משהו להדביק על ניר משהו מגעיל מאוד ויש דגם תצלומי פה ועוד ועוד ועוד ובסוף כל החלק הזה זה שלב המדים רק לידע כללי לא משנה איזה מידה אתה בנעלים תקח מידה אחת קטנה כי הנעלים נורא גדולות ואל תדאג תמיד תוכלו להחליף אחר כך בכל מקרה עלינו כולם על מדים ועד שהצלחנו להבין איך קושרים נעלים צבאיות לקח איזה חצי שעה אבל בסופו של דבר הסתדרנו. אחר כך יצאנו החוצה וחילקוו את כולנו לקבוצות וממנים חניך תורן. תזהר ואל תאכל ביצים או חומוס שם בערב יהיה לכם שמירות על אוהלים שלנו יום אחרי זה היה לנו ראיון עם קצין מיון וזהו בקושי כמה ימים ויצאנו לשישי-שבת בבית. סוגר עוד מעט 8 חודשים בקרייה! ואחי,עם תחזור עם כאבי רגליים,ושפשפת לא להתרגש

למעלה