שלום לכולם!

M a n i a k

New member
../images/Emo79.gif שלום לכולם!

בוקר טוב! נעים מאד להכיר אותכם.. ואני מעוניין להציג בפניכם את בעייתי. אז ככה, אני בן 18.. ואף פעם לא רציתי לנגן על משהו.. זה פשוט לא עניין אותי.. נהנתי לראות אנשים מנגנים והכל.. אבל לא יודע.. אני בעצמי לא רציתי (חשוב לציין שבגיל 9 ככה נגנתי בכינור במשך שנה.. והייתה לי טראומה די גדולה מזה).. בכל מקרה.. לאחרונה.. שסיימתי עם הבגרויות ויש לי קצת זמן.. חדרה לי המחשבה שאני ממש רוצה ללמוד לנגן על פסנתר.. כן על פסנתר.. עכשיו.. לפני שאני משכנע את ההורים שלי לקנות פסנתר (אם נגיע לשלב הזה אני אשמח אם תייעצו לי), אני רוצה קצת להתנסות בזה לבד.. כדי לדעת בביטחון שאני רוצה ללמוד (ולא סתם תחושה שתעבור עוד כמה ימים).. עכשיו יש לאחותי בחדר אורגן מסכן (אבל בשביל התחלה אני מניח שזה בסדר) ואני מחפש אתרים או ספרים (עדיף אתרים) שמהם אני אוכל ללמוד את הדברים הבסיסיים כמו איך להרזיק את האצבעות, תווים פשוטים וכאלה... (סה"כ למדתי לקרוא תווים כשנגנתי בכינור אז אני מניח שאני אזכר בזה..).. כדי להכנס קצת למים... אז אשמח אם תעזרו לי!!!

Mr Peiser

New member
שלום -->> תגובה.

דבר ראשון אני רוצה לדעת האם אתה מתכוון ללמוד לנגן עם מורה או שאתה רוצה ללמוד לבד? לדעתי קשה ללמוד לבד לנגן על פסנתר במיוחד כשאין לך עוד ניסיון כל כך במוסיקה...זה יכול להיות מייאש מאוד בהתחלה ולא יהיה לך דירבון להתאמן. אורגנית היא בהחלט הפתרון הפשוט ביותר בתור התחלה, תוכל לנסות להתחיל לנגן קצת ואם זה מוצא חן בעיניך תשקיע בפסנתר. יש חוברות רבות למתחילים שמציעות הסברים בצורה פשוטה מאוד, אני בטוח שתוכל להשיג אחת כזאת בחנות כלי נגינה כלשהי ולהתחיל ללמוד, אבל שוב - אני ממליץ לך לקחת מורה אם הדבר אפשרי מבחינה כספית. עוד שאלה, כמה זמן נשאר לך לפני הצבא? כלומר בוודאי שאפשרי שתמשיך לנגן בחופשות אבל מין הסתם יהיו הפרשים גדולים בין חופשה לחופשה ויהיה לך קשה "לשמור על כושר". כדאי שתצבור כמה שיותר ניסיון עד שתתגיס כדאי שלא הכל ישכח במהירות בזמן השירות שלך.

M a n i a k

New member
תגובה לתגובה..

אז ככה, אני מתכנן ללמוד עם מורה ולא לבד.. זהו, בדיוק שאני רוצה להתנסות בדברים הכי הכי פשוטים בעצמי כי קשה למצוא מורה ביום אחד.. אז אני מחפש.. ובנתיים רציתי להתחיל קצת.. להכנס קצת לזה וחשבתי שיש אתרים למתחילים.. (למעשה אני די בטוח שיש כאלה.. רק שאין לי מושג איפה הם).. אבל בכל מקרה תודה על העזרה. אהה ועד הגיוס שלי יש זמן כי אני רוצה להיות עתודאי... אז.. לא אמורה להיות בעיה "לשמור על כושר" :)

למעלה