שלום לכולם!

yportnoy37

New member
../images/Emo79.gif שלום לכולם!

שלום לכולם כבר כמה זמן אני קורא הודעות בפורום בעניין רב, לעתים גם מגיב. החלטתי להצטרף בצורה הקטיבית לפורום וככה גם להציג את עצמי. אז שלום, נעים מאוד. אני יוני, בן 20 מהמרכז. כבר שנה וחצי (יותר מידי) בצבא. כמו חצי מהאנשים פה, התחלתי עם פינק פלויד בסביבות גיל 15 כשהחלטתי להאזין לאלבום שעטיפה הנוסטלגית שלו תמיד עניינה אותי (Dark Side כמובן). התחלתי לשמוע, והתאהבתי. מאז ועד עכשיו עברתי דרך החומה, Wish You, Animals, Meddle, Saucerful More ותמיד ממשיך להאזין. המוזיקה שלהם זה משהו מעבר לפיזיולוגיה הרגילה של השמיעה מבחינתי. המוזיקה שלהם בשבילי היא מוזיקה למדיטציה, מוזיקה לאהבה, מוזיקה לסקס, מוזיקה לדיכאון, מוזיקה לימים שמחים, מוזיקה לימים עצובים ובעצם המוזיקה היחידה שיכולה להכיל את כל הרגשות שלי, לפעמים אפילו באותו שיר. בתקווה לדיונים ארוכים אל תוך הלילה והתנצחויות על כלום:) יוני

שלום יוני ../images/Emo140.gif

וברוך בואך לפורומנו.
קח כסא ושב על הרצפה
אני ציףציף. שאל את ברוטוס מי אני ומה אני, והוא יענה לך במגילות ארוכות. שאל אותי, ואגיד לך שאני המנהלת (המותשת, אחרי יום קשה ואחרי כמעט 3 שעות של נסיונות להכנס לפורום) של הפורום הזה. נשמח לשמוע מדעותיך והגיגיך. אתה מוזמן גם לעיין במאמרים שבפורום, וב-FAQ, החלקי, שהקמנו עד עתה - ולתרום גם מידיעותיך. מעולה לעולה כוחנו עולה.
(עזבו, היה לי יום ארוך).

נימרודל

New member
הייי :)

שלומות! וברוך הבא לך! אמ... כן, דיונים ארוכים יהיו פה, התנצחויות, זה יהיה קצת קשה יותר. אבל בכל מקרה- שלום שלום! מקווה שתהנה, תשכיל, ו... עוד משהו! וציף: מעולה לעולה כוחנו עולה? המממ... כן! צריך לפתוח מרכז קליטת עליה לפורום פינק-פלויד. חיחיחי

למעלה