שלום....

Colorful Rose

New member
../images/Emo79.gifשלום....

אני לא בטוחה שזה הפורום המתאים לשאול אז אם לא סליחה ומצטערת שפתחתי הודעה... בכל מקרה,אני צריכה לעשות עבודה בספרות ואני פשוט לא מוצאת נושא.. מה זאת אומרת?...הנושא הגדול שלי זה נשים וגברים אבל אני צריכה נושא לעשות עליו עבודה.. למשל על נשים בשנות ה-80 או גברים שלא עובדים או כל נושא שיתקשר לגברים ונשים אפשר גם שניהם או כל אחד לחוד במקצוע הסיפרות...אם למישהו יש הצעה לנושא לעבודה שלי אני אשמח מאוד ואודה לו על העזרה.... המשך יום טוב...

femfatal

New member
עבודה באיזה רמה?

רמה של תיכון?מה המטרה של העבודה?תמקדי אותנו קצת יותר ונוכל לעזור לך בכיף

Colorful Rose

New member
../images/Emo79.gif עבודת חקר ברמת תיכון

מזה תיכון?...יחידת בגרות!!... אני מזה לא יודעת על איזה נושא לבחור.... הנושאר הגדול שלי זה גבריות ונשיות אני יוכלה לעשות השוואה אני יכולה לעשות רק עם דברים או רק על נשים אבל אני צריכה שזה יתקשר לסיפרות ואני צריכה להוציא חומר על זה מכל מיני מקומות ולקרוא ספרים בנושא. אם יש לכם נושא בשבילי או אם תוכלו למצוא לי שאלת חקר או לפחות כיוון אני אודה לכם מאוד...

femfatal

New member
תראי...

זה רעיון מעולה לדעתי הוא כולל בתוכו המון רעיונות לפיתוח,לדוגמה *נשיות וגבריות והתחום האפור בינהםאת יכולה לקחת את הרעיון למקום רציני ותקחי הגדרות של מונחים וגדרות של אנשים רגילים מהרחוב-מן סקר שכזה אפשר ללכת על ההשוואה או לכיוון אחר... *רעיון אחר יכול להיות שינוי מעמד הנשים בעולם משנות השישים להיות ויחס הגברים לשינוי-האינטרקציה בין הדברים. *עוד אחד...-נשים חזקות בעולם-הכיוון הוא היחס המנוכר והבלתי מפרגן במוסדות כמו הצבא,כמו המשפחה.ידוע לדוגמה שיש איזשהו חשש מסוים של גברים מנשים חזקות-יוצר בעיות בזוגיות. *נשים ראשונות במקרא מול גברים-האינטרקציה ובמקביל או בנפרד איך שתרצי נשים וגברים האינטרקציה בימי האדם הקדמון. ו.............כמובן יש את הנושא היומיומי יותר שזה סקס וכמובן זה מוכר זה עסיסי ומענין...לדעתי נדוש לעוס מכל כיוון אפשרי ולא רציני. יש לי עוד המון...

למעלה