שרור מילים לשירים

../images/Emo79.gifשרור מילים לשירים../images/Emo79.gif

כאן אני אשים את כל המילים לכל השירים של הסדרה. תהנו!

../images/Emo23.gifלא אהבה../images/Emo23.gif

|דגש|מילים: שי להב, יפעת נח, אריק רוטשטיין |דגש|לחן: שי להב מאבדת שליטה כשאתה בסביבה מאבדת שליטה מכורה לאהבה האם אתה באמת רוצה אותי? קשה להאמין כשאתה כאן לידי כל מה שקורה לי, קורה בגללך כל מה שקורה לי כי אין לי אותך לא יודעת (לא יודעת) משתגעת (משתגעת) זה טירוף ולא אהבה זה טירוף, לא אהבה מאבדת שליטה כשאתה בי נוגע אל תשאל שאלות היום אתה כבר יודע מחפשת אותך כי אתה האחד שלי ואיתך אף פעם לא אהיה לבד כל מה שקורה לי... הזמן נהיה מנומס סתם אבק, סמרטוט רצפה כל הלילה רק בוכה, והכל רק בגללך נמאס לי כבר מלחכות, רוצה גם בזכותי להיות נשבר לי כבר מהשטויות מתי אתחיל סוף סוף לחיות, מתי אתחיל סוף סוף לחיות? (כל מה שקורה לי, קורה בגללך) זה התחיל כל כך נכון (כל מה שקורה לי כי אין לי אותך) אבל נגמר בשיגעון לא יודעת (לא יודעת) משתגעת (משתגעת) זה טירוף כל מה שקורה לי...

../images/Emo23.gifילדות רעות../images/Emo23.gif

מילים: דור ורטהיימר, רועי אדרי, אמיר שינפלד לחן: רועי אדרי, אמיר שינפלד, חגי מזרחי פתאום יש אנשים ברחובות ובלילה אוטובוסים נוסעים בזעקות הבטיחו לי שכאן הכל יכול לקרות שרק תשאלו מה אני רוצה להיות מה כבר נערה מרחוק יודעת? מסתכלת במסך באשליה שוקעת שואלת אנשים שלא יצאו מעולם לא מהעיר ובקושי מביתם בא לי לפרוץ לתפוס את המושכות ולהעיז לעלות (ולהעיז לעלות) להתקדם תכירו את השם ילדות רעות (ילדות רעות) אז לוקחת אוטובוס ישיר לתל אביב ובדרך רק חושבת לא מביטה מסביב עם אמונה בלב שהכל אפשרי משתדלת לא לחשוב רק על עצמי האמת זה לא היה כל כך פשוט כשהגענו לא כבשנו כל הזדמנות כמו בלון שפורח בשמיים כמו אבן שצוללת אל המים בא לי לפרוץ.... למרות הקושי, הנה הגשמנו חלום זה קורה היום הגענו עד כאן אז לא נעצור הלילה עוד נצא אל האור בא לי לפרוץ....

../images/Emo23.gifמנהרת הזמן../images/Emo23.gif

מילים: שירי מימון לחן: דור דניאל איך בזוהר נגענו איך כמעט הסתנוורנו ורצינו להיות רצינו להיות שם למעלה הבמה כבר זוהרת ואני מאחרת איך שרצינו להיות רצינו להיות שם למעלה בתוך מנהרת הזמן ורק רוצה סימן החלומות נוגעים בי לרגע לפעמים זה נדמה האור עלי כבה אבל יודעת שכרגע אעשה את הכל אשאר, לא אפול, אאבק בדמעותי אז תאמינו בעיני המנגינה בי לנצח כשהייתי ילדה חייתי באגדה וחלמתי להיות, חלמתי להיות שם למעלה מעריצים צועקים לי הכוכבים מאירים לי איך רציתי להיות, רציתי להיות שם למעלה בתוך מנהרת הזמן... וליבי משאלה שרק אוכל לשיר אני אדם אמיתי שבוכה לו בלילה ובתוכי התקווה שהדרך תאיר כבר לא ילדה עם חלום שנשאר לה בתוך מנהרת הזמן...

../images/Emo23.gifהלכת רחוק מדי../images/Emo23.gif

מילים: אריק רוטשטיין לחן: זאב נחמה ותמיר קליסקי עד קצה הלילה היא רוקדת עם עצמה ולא אכפת לה לא רוצה להיות דומה היא את עצמה נותנת את הכל עד שנגמר נותנת עד הסוף עד הסוף המר תמיד שוברים לה את הלב אז לרסיסים היא מתפרקת או אה או אה איי אולי הלכת רחוק מדי או אה או אה איי אוהבת קצת יותר מדי או אה או אה תנשמי תורידי להילוך שני הלכת רחוק מדי רחוק מדי לא מתעייפת רק איתו רוצה להיות לא מוותרת לא תלמד מטעויות הכל אצלה טוטאלי אין אוויר עוד לנשימה הכל או כלום ככה זה איתה תמיד שוברים לה את הלב אז לרסיסים היא מתפרקת או אה או אה איי...

../images/Emo23.gifילדה רעה../images/Emo23.gif

מילים: דני שפרלינג וניר פרידמן לחן: דני שפרלינג אוטו ספורט בצבע אדום שיער רטוב ותיק של ויטון קופצת לקאנטרי, אחר כך לכיכר קוראת בקפה, רואה עתיד מאושר הכל מקסים, לחיים מתעוררת עם שאיפה וחלום אני הרבה יותר נועזת רק דבר אחד רוצה פה להזכיר אני הילדה הכי רעה בעיר מגף ארוך, חצאית קצרה ככה זה כשאת ילדה רעה שוברת עוד לב, שוברת מנעול עוברת על החוק ואוספת חתול הכל מקסים, לחיים מתעוררת עם שאיפה וחלום אני הרבה יותר נועזת רק דבר אחד רוצה פה להזכיר אני הילדה הכי רעה בעיר את הילדה הכי רעה בעיר ציפורניים עם לקה, בצבע הים מורידה ת'חולצה, נהיה פה חם את מאושרת, כשמביטה במראה ככה זה כשאת ילדה רעה הכל מקסים, לחיים מתעוררת עם שאיפה וחלום אני הרבה יותר נועזת רק דבר אחד רוצה פה להזכיר אני הילדה הכי רעה בעיר את הילדה הכי רעה בעיר אני הילדה הכי רעה בעיר

../images/Emo23.gifרק רוצה לגעת בך../images/Emo23.gif

מילים: אריק רטשטיין וניר פרידמן לחן: ניר פרידמן רק רוצה לגעת בך המילים נשכחו מזמן מחפש את העולם שלך לא יודע לאן ואת הולכת לתוך שקיעה ורודה ולי השארת לי שחור בנשמה שחור בנשמה רק רוצה לגעת בך המילים נשכחו מזמן נשכחו מזמן

../images/Emo23.gifישראל יקירתי../images/Emo23.gif

מילים ולחן: ניר פרידמן ישראל יקירתי אני אוהב אותך בכל ליבי ישראל תקשיבי לי בלעדייך, מי אני? 1,2,3,4... אל תדאגי כי הכל יסתדר הלב שלך תמיד רוצה קצת למהר ותכף יגיע עוד רגע כזה שיביא אור וגם חיים יפים יותר כמה אני רוצה הולך לים בשביל לחלום על תמימות ועל שלום את מלטפת אותי קרוב ואל תבכי כי עוד יהיה לך טוב 1,2,3... עוד יהיה לך טוב אל תדאגי כי הכל יסתדר הלב שלך תמיד רוצה קצת למהר ותכף יגיע עוד רגע כזה שיביא הרבה אור וגם חיים יפים יותר כן, ממשיך לפתח תקוות מדברים קטנים אני רוצה להנות (כמה אני רוצה) ואיזה אנשים יפים וטובים ויש לי חברים שאותי אוהבים ואל תדאגי, כי הכל יסתדר הרבה מאוד לפני שהשיר יגמר כמה אני רוצה אל תדאגי כי הכל יסתדר הלב שלך תמיד חלש עומד להישבר ותכף יגיע עוד רגע כזה שיביא הרבה אור וגם חיים יפים יותר כן, ממשיך לפתח תקוות מדברים קטנים אני רוצה להנות ואיזה אנשים יפים וטובים ויש לי חברים שאותי אוהבים למוטק'ה יש ילדה כל כך יפה ושלומק'ה הוא תמיד מקובל בחברה ודני הגיע לראות ת'מונדיאל ואני בחוף הקאברים תופס לי עוד גל (כמה אני רוצה) ואל תדאגי, כי הכל יסתדר הרבה מאוד לפני שהשיר יגמר

../images/Emo23.gifהמלחמה היא נגד הרוח../images/Emo23.gif

מילים: אריק רוטרשטיין וניר פרידמן לחן: ניר פרידמן המלחמה היא נגד הרוח אני רק יוצא לנוח מתפוצץ לאלפי ריסיסים כמו לבא רותחת, הגוף נמלים הם אוכלים אותי, הם אוכלים אותי, הם אוכלים אותי חי, חי הם אוכלים אותי, הם אוכלים אותי, הם אוכלים אותי חי! אני חי קבור מעל האדמה אני נוסק מטוסים חסר נשימה כמו לבא רותחת, שורף את הכל כל מה שצריך זה זין גדול! והם אוכלים אותי, הם אוכלים אותי, הם אוכלים אותי חי, חי הם אוכלים אותי, הם אוכלים אותי, הם אוכלים אותי חי!

../images/Emo23.gifאתה../images/Emo23.gif

מילים ולחן: דור דניאל כבר נפגעתי פעם אחת והוא עדיין מדמם זה הכאב בליבי שאולי קצת פחת אך כל ניסיון כניסה הוא חוסם אז תנסה להבין שאני עוד פוחדת ועם קצת זמן אולי זה יקרה כי המלאך שירד מהקשת ברח אז אל תעזוב אותי גם אתה כשנפתחו שערי הדמעות הוא שכח אז אל תשכח אותי גם אתה גם אתה אל תנסה בכוח זה לא ילך תן לי קצת חופש נמאס לי לבכות כי אם אוהב אותך זה רק יסתבך אני חיפשתי לי אושר מצאתי דמעות אז תנסה להבין... אז תנסה להבין שאני עוד פוחדת ועם קצת זמן אולי זה יקרה

../images/Emo23.gifאלינור הבת זונה../images/Emo23.gif

אלינור, שברת לי את הלב י'בת זונה, הגלגל מסתובב אין לה לב, ואין לה רגשות תמיד על הגב עם רגליים פתוחות כמו אלמנה שחורה אותך היא תיקרע זהירות סכנה! כי אלינור היא בת זונה אלינור היא בת זונה אלינור, שברת לי את הלב י'בת זונה, הגלגל מסתובב

למעלה