שרשורשיר

g a g a

New member
../images/Emo79.gifשרשורשיר../images/Emo79.gif

שרשרו לכאן שירים שמזכירים לכם את מייקל [אתם מוזמנים גם לנמק את הבחירה]... בימים אלה יש 2 שירים ותיקים שבכל פעם שאני נתקלת בהם ברדיו/TV אני נזכרת במייקל באופן אוטומטי
הראשון הוא
nothing compares to you
והשני הוא
Simply The Best
[של טינה טרנר]. אם אני אזכר בעוד, אני אשרשר לכאן. עכשיו אתם
SHOOT

HOT4Umichael

New member
אני ראשונהה !!!!

אממ..בעקרון כל דבר שמזכיר את המילה "מייקל" מזכיר לי את הפשושון.. חחחח אבל שני שירים שממש ממש ממש מזכירים לי אותו זה : Michael Buble' - Everything (תודה טל) ושיר נוסף זה "Stevie Wonder - I Dont Know Why" חחח האמת שאין לי כל כך מושג למה..אבל ישר מייקל עולה לי בראש.... (הוא מספר שם שבכל מצב הוא אוהב אותה..גם אחרי כל הבלאגנים שהיא עושה לו חח...) אז אני לא יודעת למה אני כ"כ אוהבת את מייקל..אולי כי הוא נכנס לי ללב מאוד חזק?!? :):) טוב יש לי עוד אחד: "יש מקום" של יהורם גאון... זה לא מזכיר את מייקל ישירות.. אבל זה נותן לי מחשבות וכל מני פנטזיות לגבי העתיד... הוא שר על הבית וכל זה...ואני במחשבות שלי כאילו אני נוסעת לנוורלנד= למייקל... אז כאילו גם כשאני נוסעת לדבר הכי אהוב עלי בעולם, אני מתגעגעת לבית ורוצה חזרה.. חחחחחחחחחחחחחחח וכל זה ועוד לא נסעתי..... אבל בקטנה..זה עוד יקרה- בדוקקקקקקקקקקק !!!

g a g a

New member
וכנראה שגם אחרונה XD

והשיר של מייקל באבל פשוט מעלףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
כפרה על טל אשר בגולה :X

midnightcat

New member
כבר שאלת את זה, לא?../images/Emo13.gif

אז בנוסף למה שעניתי אז: "כך אותי לשם" של שרון חזיז (למרות שהיא בכלל מחקה שם את מדונה אויש)

למעלה