שרשור מוזיקה

kombinaizer

New member
../images/Emo79.gif שרשור מוזיקה ../images/Emo79.gif

סתם עלה לי בראש והבנתי שדיי נמאס לכם משרשורי הכרות אז הגיע הזמן לשירשור דיגיטי מוזיקה!
שומעים כרגע:
תכנונים לקנות\להשיג אלבום של:
הייתי בהופעה כי טובה אי פעם:
הופעה מתוכננת: פעם...
ניגנתם בגיטרה:
בחליל:
בפלטה של דיג'י (שעושים סקרצים וכו'):
בתופים:
להקה אהובה:
זמר אהוב:
זמרת אהובה:
אלבומים אהובים:
לא יכולים להעביר תשבוע בלי: TOP TOP TOP השירים הכי הכי למצב רוח...
רגוע:
מסיבה:
קופצני:
כועס:
עצוב:
סטלה:
ז'אנר אהוב:
רוצה לפגוש את:
אי בודד רק עם הדיסק של:
כלי מוזיקה אהוב:
פסקול (מוזיקה מסרט) אהוב:
שירים,להקות ואמנים מומלצים (מקום למה שבא לכם):

me :]

שומעים כרגע: sean paul- more gals תכנונים לקנות\להשיג אלבום של: מממ לא יודעת הייתי בהופעה כי טובה אי פעם: עוד לא הייתי בהופעה ממש טובה
הופעה מתוכננת: שון פול מיי לאבבבבבבב פעם... ניגנתם בגיטרה: יאפ.. בחליל: חחח כן בכיתה ג' :X בפלטה של דיג'י (שעושים סקרצים וכו'): חח לא...אולי בקרוב בתופים: יאפ להקה אהובה: משפחת תאקט זמר אהוב: שון פול זמרת אהובה: אין לי ספציפית...אולי ביונסה אלבומים אהובים: האור והצל, the trinity
לא יכולים להעביר תשבוע בלי: לשמוע מוזיקה חחח TOP TOP TOP השירים הכי הכי למצב רוח... רגוע: akon- i tried מסיבה: i love the way she move- akon קופצני: סקיי והיאמאנז - לא בא סתם כועס: remember the name- fort minor עצוב: ליבי נשבר- סינרגיה סטלה: כל המצברוח שפתאום עולההההה כל המצב רוח בגלל הצינגלההה חחחחחחחחחח ז'אנר אהוב: חחחח היפ הופ אלא מה רוצה לפגוש את: שון פול אי בודד רק עם הדיסק של: שון פול כלי מוזיקה אהוב: גיטרה חשמלית פסקול (מוזיקה מסרט) אהוב: step up שירים,להקות ואמנים מומלצים (מקום למה שבא לכם): חחח שון פול, אקון, מימס, טימבלנד, ג'סטין טימברלייק

יאאאא רייטטט../images/Emo70.gif

שומעים כרגע: BODY COUNT-FUCK THE POLICE תכנונים לקנות\להשיג אלבום של: הכלא-כשייצא...סתם כואב בלב להוריד מהנט.. הייתי בהופעה כי טובה אי פעם: כההה של מלאני סי כשהיתה חח זו היתה הופעה אדירה!!! הופעה מתוכננת: אין כרגע פעם... ניגנתם בגיטרה: כן..אני יודעת כמה אקורדים בחליל: [בשפה שלי זו אנאלוגיה לאוראלי..] בפלטה של דיג'י (שעושים סקרצים וכו'): נופ בתופים: חחח כן, אבא שלי מתופף מקצועי אגב להקה אהובה: אין משו ספציצי זמר אהוב: אריק ברמן כרגע? בעצם אני לא סגורה על זה זמרת אהובה: די נווווו מירי מסיקה, חחחחחחחחחחחחחחח אלבומים אהובים: לא יכולים להעביר תשבוע בלי: "עכשיו אתה חוזר בחזרה" ו"פעם" של מירי מסיקה, וגם נצמדנו של שלמה ארצי חחח, "מעליות" של דודו טסה, "נגמר בחזרה" של יפתי TOP TOP TOP השירים הכי הכי למצב רוח... רגוע: Because you live מסיבה: אממממ חחח מסיבה זה בעיה.. סקאזיייייייייייייייייייייייייייייייי קופצני: Boom Boom Boom כועס: eminem-the way i'm אני מתה על השיר הזה. הוא אמיתי! עצוב:underneath your clothes סטלה: חחחחחח מזכיר לי את יום שישי- צ'יל אאוט כמובן ז'אנר אהוב: מוזיקה שאפשר לה****ן איתה רוצה לפגוש את: וואי, אממ לא יודעת חח אי בודד רק עם הדיסק של: הפלייליסט שלי כמובן
כלי מוזיקה אהוב: פסנתר, גיטרות [רק בס ואקוסטית] פסקול (מוזיקה מסרט) אהוב: אמממ 8 מייל כמובן! שירים,להקות ואמנים מומלצים (מקום למה שבא לכם): כל מה שנעים לכם באוזן-מומלץ מאד.
ערב זך שיהיה.. אני לא אלך לישון עוד הרבה זמן
~לין~

kombinaizer

New member
מוזיקה היא הפתח לנשמה

שומעים כרגע: השבט - דיסקוטק תכנונים לקנות\להשיג אלבום של: האיפי של וולקן, החדש של קוואמי הייתי בהופעה כי טובה אי פעם: כלא 6 וסינרגיה, אחחחחח כמה אנרגיות הופעה מתוכננת: כרגע, 51% ביום הסטודנט פעם... ניגנתם בגיטרה: כן בחליל: כן בפלטה של דיג'י (שעושים סקרצים וכו'): כן בתופים: כן להקה אהובה: כלא 6 זמר אהוב: כרגע, justin timberlake זמרת אהובה: אבריל לאבין אלבומים אהובים: 51%, חופשי להשתחרר, כולם יודעים את התשובות, לזוז, Louder now, ג'ובי מיקסטייפ, Meteora לא יכולים להעביר תשבוע בלי: היפהופ לורידים TOP TOP TOP השירים הכי הכי למצב רוח... רגוע: התקווה 6 או מוקי מסיבה: בלאק אייד פיס, כלא 6, וכל מה שמזיז תתחת קופצני: טראנסיםםםם כועס: לינקין פארק, טייקינג באק סאנדיי, the all american rejects, היהודים עצוב: השירים העמוקים של הדג נחש, שקוף, הקיץ האחרון, היהודים, טאבו+, סימפלאן, סינרגיה סטלה: שבק ס', או כל דבר מז'אנר הרגאיי ז'אנר אהוב: היפהופ ורוק רוצה לפגוש את: בונו, מדונה, ו2 פאק אי בודד רק עם הדיסק של: וואי שאלה טובה, אני חושב על משו שיתן לי הרבה חומר למחשב לכן אני בוחר בטאבו+ כלי מוזיקה אהוב: פטיפון. פסקול (מוזיקה מסרט) אהוב: ספיידרמן 2 (hold on, did u, ordinary שירים ענקים) שירים,להקות ואמנים מומלצים (מקום למה שבא לכם):
The all american Rejects - dirtyl little secrets 51% - תעצרו את העיר כלא 6 - שקוף כלא 6 - כל יום מחדש כלא 6 - לא יכול טאבו+ - ניחוח מילה השבט - פטנטים simple plan - crazy avril lavigne - when your gone הדג נחש - אף אחד הדג נחש - מה נעשה זה בשביל אור: The sweet escape akon remix הדורבנים - פעם בחיים הדורבנים - התחלה חדשה פרברים רפיוג'יז - shot da busta הדג נחש - מה שבא בא בלטיני סגול 59 - חי בסרט מה שעלה לי בראש... כמובן שלא חסרים שירים

S h A y K i

New member
אני :]

שומעים כרגע: cancer-my chemical romance השיר הכי עצוב שיש..
תכנונים לקנות\להשיג אלבום של: חדר 483 [zimmer 483] של טוקיו הוטל
הייתי בהופעה כי טובה אי פעם: סינרגיה הופעה מתוכננת: כלא 6...? ועוד חודש וחצי מיי כמיקל רומאנס וטוקיו הוטל בגרמניה!!! D: פעם... ניגנתם בגיטרה: "פעם"..כבר 3 שנים
בחליל: לא
בפלטה של דיג'י (שעושים סקרצים וכו'): חחח פעם אחת, אחרי שהצקתי לדיג'יי באיזה מועדון D; בתופים: מנגנת כבר כמה שנים טובות
להקה אהובה: יש מלא: פול אאוט בוי, טוקיו הוטל, מיי כמיקל רומאנס, סיט'ר, אואזיס, פינק פלויד, קווין, דה סאבוויז, סאם 41, בלינק 182, סימפל פלאן, 30 סקונדס טו מארש, אפי, פאדל אוף מוד, בוב דילן.....אממ יש עוד מלא אבל אני צריכה עוד המון מקום
זמר אהוב: שון פול איי ט'ינק
זמרת אהובה: אין אלבומים אהובים: כמו למעלה, יש מלא
לא יכולים להעביר תשבוע בלי: הגרסאות האנגליות לשירים של טוקיו הוטל TOP TOP TOP השירים הכי הכי למצב רוח...של שון פול כמובןן!
רגוע: אואזיס מסיבה: טיאסטווווווווווווווו קופצני: ריהנה כועס: סיט'ר עצוב: מיי כמיקל רומאנס סטלה: בוב מרלי LOL ז'אנר אהוב: אימו,רוק,פאנק,היפ-הופ... ומי שיש לו בעיות עם זה שיילך לחפש את אור בסיבוב
רוצה לפגוש את: פיט וונטז מפול אאוט בוי
אי בודד רק עם הדיסק של: זאת שאלה מכשילה
כלי מוזיקה אהוב: גיטרה ותופים ואני ממש רוצה ללמוד לנגן על סקסופון
פסקול (מוזיקה מסרט) אהוב: הפסקול של שרק
שירים,להקות ואמנים מומלצים (מקום למה שבא לכם): אמממ..=\\ לא יודעת..יש לי מה להגיד אבל לא בא לי על ריבים עם אפאחד חחח [*אהממ אור אהממ*]

bitcho

New member
שלי

שומעים כרגע:אממממ dilated peoples-worst come to worst תכנונים לקנות\להשיג אלבום של:לא יודע הייתי בהופעה כי טובה אי פעם:לא זוכר הופעה מתוכננת:מסיבת סיום : )))) פעם... ניגנתם בגיטרה:בגיטרה בס בחליל:יאפ אבל זה היה בשיעור מוסיקה בכיתה ג' : ( בפלטה של דיג'י (שעושים סקרצים וכו'): לא אבל הייתי מת לתת בסקרץ' בתופים: ניגנתי במערכת של חבר חחחח להקה אהובה:יש כל מיני והרבה -run dmc,parliment-funkedelic,west side connection,n*e*r*d.nas,cypress hill זמר אהוב:גם יש פוול אני אוהב את ray charles,ice cube,james brown,pharrell williams זמרת אהובה:,areta franklin אלבומים אהובים:קשה קשה לא יכולים להעביר תשבוע בלי: מוזיקה כמובן TOP TOP TOP השירים הכי הכי למצב רוח... רגוע:can i kick it?-a tribe calld quest מסיבה:monica feat dem franchise boyz-every time the beat drop קופצני:יש פוווול כועס:אאה? עצוב:notorious big feat bob marley סטלה:afroman-because i got high ז'אנר אהוב:שחורה(תת ז'אנר חח-Fאנק ג'אז אר אנ בי ורגאיי) רוצה לפגוש את: אי בודד רק עם הדיסק של: כלי מוזיקה אהוב:base guitre פסקול (מוזיקה מסרט) אהוב:אוווו הפסקול של האחים בלוז פשוט מצויין!!!!! מומלץ!!! שירים,להקות ואמנים מומלצים (מקום למה שבא לכם): יש יותר מדי שבוע טוב חבריה!

bitcho

New member
*******nas

nas אמור להיות בזמר לא בלהקה פדיחות חחחחחחחחח

שאקית

New member
../images/Emo47.gif

שומעים כרגע:
51% 4 ראפרים תכנונים לקנות\להשיג אלבום של:
51% הייתי בהופעה כי טובה אי פעם:
השקה ראשונה של כלא 6 בגיל 13 ב14.7 בבארבי ואז באפטר הופעה מתוכננת:
51%... מה שלא יקרה כנראה ואני שוקלת התאבדות פעם... ניגנתם בגיטרה:
שירים מקוריים (זה הולך כחה: פורטים על כל המיתרים ומדיי פעם נותנים מכה) בחליל:
סי לה סול לה סי סי סי לה לה לה סי סי סי סילה סול לה סי סי סי לה לה סי לה סול. בפלטה של דיג'י (שעושים סקרצים וכו'):
לצעוק ליידו שטויות זה נחשב למנגינה? בתופים:
למדתי פעם
להקה אהובה:
51% ..גיימבויז..השבט (שלהם אני גרופית אבל יש עוד הרבה) זמר אהוב:
מומי לוי?... זמרת אהובה:
לורן היל?... אלבומים אהובים:
של השבט, מיק למקס,כלא 6 ראשון, 51%, זה ההכי ההכי נראלי לא יכולים להעביר תשבוע בלי:
אוף נו אתם כבר יודעים TOP TOP TOP השירים הכי הכי למצב רוח... רגוע:
התקווה 6 וכל החרטא? מסיבה:
אלון דה לוקו? חחחחחחחח קופצני:
בויאקה כועס:
אנערףףףףףףףףףף? עצוב:
אפילו- מומי סטלה:
מזרחית חתונות ז'אנר אהוב:
היפ הופ ישראלי רוצה לפגוש את:
המון אי בודד רק עם הדיסק של:
יש לי אמפי 4 זה בסדר.. כלי מוזיקה אהוב:
מפוחית?..סקסופון?... פסקול (מוזיקה מסרט) אהוב:
אממ נערות החלומות ?! שירים,להקות ואמנים מומלצים (מקום למה שבא לכם):