שרשור שאלות ובקשות

Dark Force

New member
בקשה.. עצומה../images/Emo56.gif|פגרה|

אוקיי.. אני כבר יודע מי הזוכה של העונה השלישית- אז אני מרשה לעצמי להכנס לספויילרים, אבל הקטע שנכנסתי לספויילר וגם ראיתי מי הזוכה של העונה הרביעית
אז אם אתם שמים ספויילר על העונה הרביעית- בבקשה תרשמו בנושא שזה ספויילר לעונה הרביעית.. לי כבר אבוד, אבל לאחרים.. תודה.. שיר

toogit

New member
אם פיספסתי גם אתמול וגם היום את

הפרק, יש עוד שידור חוזר איפושהוא? או שיש ב- VOD?

oved16

New member
שלום!

אני חדש כאן. הפייבוריטיות שלי הן אווה וטוקרה. אוקיי, אז יש לי כמה שאלות: כמה עונות שודרו בארה"ב? באיזה עונה אנחנו נמצאים עכשיו? אני רואה בגלריות את המתמודדות של העונה השניה והן לא אלה של עכשיו. וגם שודרה כבר עונה אחת אצלנו. מישהו יכול להסביר לי? אני התחלתי לצפות רק מהעונה הנוכחית בגלל זה כל השאלות.

../images/Emo19.gifמסביר! קודם כל ברוך הבא!

אני תום!! השתלבות נעימה! שודרו כבר 4 עונות בארה"ב ועכשיו הם מחפשים לעונה ה5! אנחנו נמצאים בעונה ה3 שודרו אצלנו כבר 2 עונות והזוכות- יואנה ואדריאן. מקווה שעזרתי!

niranat

New member
תשובות ../images/Emo40.gif

בארה"ב שודרו 4 עונות, בינתיים. אנחנו נמצאים בעונה השלישית.

איזה בעסה ראיתי MTVוראיתי מי ניצחה

איזה בעסה אבל אל תידאגו אני לא יגיד לכם אני בן אדם טוב

niranat

New member
יש לי בקשה אלייך, הילית

את עושה עבודת קודש בפורום
והוא ממש פעיל ומסודר וכיפי והמון בזכותך, אבל לדעתי את צריכה פחות לנסות לדחוס את כל ההודעות לתוך שרשור אחד כי זה יוצר שרשורים מאוד גדולים שלא כיף לקרוא... אז כאילו זה ממש עוזר מה שאת עושה בעיקרון אבל רק תנסי לעשות את זה רק כשהשרשורים ממש טיפשיים אבל נגיד אל תדחסי דברים כמו למשל שרשור "מדברים על הבנות"... כי תראי זה עכשיו שרשור עם המון הודעות שצריך לפתוח אותו, ואז זה לא כיף לקרוא, ואם פחות תעשי את זה אז פשוט הדברים הפחות מעניינים ירדו למטה... וככה תהיה אותה כמות שרשורים בדף הראשון אבל יהיו שרשורים יותר מעניינים ופעילים ושיהיה יותר כיף לקרוא אותם.

purple rain2

New member
יש לי תשובה אלייך, טלי../images/Emo8.gif

קודם כל
, ואני בהחלט לוקחת את מה שאמרת לתשומת ליבי, ובכיף
עם זאת- הרשי לי להגיד משהו: שרשור "מדברים על הבנות" היה כשהייתה הודעה על אמנדה והודעה קצרה של ניקול, שלא היו עליה הרבה תגובות, אז שרשרתי. אחרי השרשור אנשים הגיבו, אז השרשור "התקפל". עכשיו פתחו הודעה על אן- אז כפי שראית לא שרשרתי, כי אני מודעת לעובדה שפחות כיף להיכנס לשרשורים עמוסים ושפחות רואים שם הודעות, ואני לא באה לעשות "דווקא". בקיצור מה שאני באה להגיד זה שאני נוהגת לשרשר כאשר יש כמה הודעות קטנות שאני יכולה לתת להן כותרת אחת- לדוגמה שרשור השאלות/בקשות החדש שלמעשה מורכב משלוש הודעות "ראשיות" שונות כשלכל אחת שתיים/שלוש תגובות, שמטופש להשאיר כהודעות בודדות. אז אולי זה כי אני פשוט חולת סדר
אבל אני בהחלט אנסה לשרשר פחות, אוקיי?

JTיXל

New member
שאלה....

אני לא ראיתי את הפרק היום(וגם של שבוע שעבר...איזה באסה!) ואח שלי אמר לי שאמרו שאמנדה עיוורת....זה נכון?!? כי זה לא נשמע לי כל כך הגיוני...

Pink Angel1

New member
בערך

היא עיוורת למחצה, היא לא רואה בעין אחת עד גיל 30 היא תהיה עיוורת לגמרי.

המ

יש לה מחלה שפוגעת בראייה שלה. היא לא רואה בצורה מלאה. עד גיל 30 הרופאים מניחים שהיא תתעוור לחלוטין. וכן זה באמת נשמע קצת הזוי.

בקשה :]

מישהו יכול להעלות את הקטע מהעונה ה-4 שטיירה צועקת על אחת המתמודדות? נתנו כאן קישור וניסיתי בכמה מחשבים ואני לא מצליח לראות אותו :\

purple rain2

New member
הייתי בכיף מעלה לך

אבל אני לא רוצה להרוס לעצמי
מספיק שבטעות הרסתי לעצמי עכשיו את הזוכה בעונה הרביעית

למעלה