שרשור שאלות לפאנקנשטיין

: \

יש הופעה של קולולוש... טוב.. נראה כשישימו את זה עם כל האירוחים... שאלות יבואו עוד מעט

Funky Giraffe

New member
מעניין מי הביא אותם../images/Emo3.gif

מה קורה חברים? נראה לכם שהבסיס הFאנקי והגרובי של המוסיקה שלכם יישאר בשנים הקרובות או שיש לכם תכנון בחומרים הבאים ללכת לכיוונים אחרים ולהמציא את עצמכם מחדש? מה אתם נהנים יותר - לנגן בהפקות מוסיקליות שונות או בפאנקנשטיין? האם אתם הולכים לעשות קליפ מקצועי ל'דוג אנד קאט' כאשר ישתחרר על סינגל? ומה דעתכם על ראפר באחד מהשירים שלכם? יהיה חיבור עם שאנן מתישהו? למה לא אוגנדה? סתם. יש סיכוי לעברית בעתיד? על ההטרדה עידו

parnar

New member
מתי ההופעות הקרובות?

מה דעתכם על הFאנק בישראל? האם אתם חושבים שהFאנק בחיתוליו והוא יגדל ? או שהוא ישאר בחיתולים להרבה זמן...

Dtiup

New member
..

אתם חושבים שבעתיד יהיו הפקות גדולות יותר שישלבו גם את הביבוינג בישראל? ( בעברית: האמת תעשו הפקות ביחד עם אירועים של ברייקדנאס.. סשנים וכו'. נשמע לי משהו מוצלח.)

טיפקסית

New member
פאנקנשטיין בויז

מה המצב? הכל גרובי? יופי! יש לי שאלה-איך בעצם נוצר החיבור ביניכם? וגם-למה לא מוכרים את הדיסק בטוואר רקורדס בקשה תפעילו עליהם את הלחץ,באיזור שלי אין את חנויות האוזן השלישית,התו השמיני,צליל ואלה אז עשו טובה. סלוצקי-ראית את הברכה ששלחתי לך ליומולדת? [ד"א-מזל טוב באיחור של יומיים] שחם-אהבתי את התמונות שהעלית באתר פליקר,התמונות של המכונית [אין כמו מכונית אמריקאית?] ולכל השאר-קיפ דה גרוב און May the funk be with you

כמה שאלות לי אליכם...

מי האורחים שיאיר אמר שיהיו בבכורה בבארבי חודש הבא? ואתם תעשו סיבוב הופעות של המופע הכפול ביחד עם פאנסט כמו שאמרתם? יש מצב שגורי ישיר איתכם שוב מתישהו?[העייסק עשה לי חשק לעוד...] סלוצקי המון מזל טוב!! מקווה שהיה יומולדת נחמד :] תמשיכו לעשות מוזיקה מעולה!! סטסיה

זילבר2

New member
שאלות

קודם כל... 1.איך ההרגשה ליהיות הלהקה הכי ליגה ביקום?
2.What kind of music do you like? חחח...מה אתם באמת אוהבים לשמוע חוץ מפ'אנק וסול? (אתם יכולים גם לציין מה אתם שומעים בפ'אנק) 3.איך באמת החלטתם על השם פ'אנקנשטיין? איך הגעתם לזה? ואחרון חביב.. 4.יש מצב לאיזה ביצוע אקפלה של funkey היום באירוח?
יאללה ביי. may the funk be with you

טיפקסית

New member
עוד שתי לעילי

איך זה להרגיש במעמד של השווה בלהקה? [סמל מין, איך שלא תרצה לקרוא לזה] ותגיד-אתה הולך לנגן גם בעונה הבאה של כוכב נולד? זה לא נמאס בשלב מסוים?

טיפקסית

New member
וואי כמה תקלות באירוח של פחות משעה

תפוז מאכזבים אותי כבר בפעם השלישית עד מתייייייייייייייייי [יולי 05] חבל,פיספוס וחבל ששלומי החפשן לא בא,קיוויתי שיבוא ורק אני שמתי לב שבהתחלה של האירוח קלווס שיחק שם עם בובה? קלווס,מה נסגר?

שלומי בא

לצ'ט שם אחרי שזה נגמר... גם לו לא עבד כמו לכולנו.. :\ הם ממש מעצבנים בקטע הזה... אני אפילו לא יודעת אם ענו לי על השאלות... רק שמעתי את הביצוע ל"פאנקי" זילבר אתה כל כך מלך שביקשת מהם!! ושגורי יתארח בהופעה בבארבי ושהם הסבירו למנחה איך הוגים פאנקנשטיין מיליון פעם...

זילבר2

New member
היה נהדררר

חוץ מהתקלות המעצבנותתתת גרררררר טוב נו...לפחות קיבלתי ביצוע אקוסטי של פ'אנקי חחח

למעלה