שרשור שאלות

עוגמת נפש../images/Emo4.gif

יום אחד קיבלתי שיחת אלפון הסטרית לעבודה. "אמא...... אמא...... אני נרשמת להקלטה דרך תפוז, תקבלי לנייד שלך SMS, תאשרי, תקבלי קוד ונקבע תאריך". עד שהבנתי במה מדובר, התקבל כבר ה SMS השני עם תאריך, שעה וקוד. אז מה לא עושים למען החוויה? יום חמישי בערב, נסיעה של כמעט שעה, התרגשות, הקלטה, בהחלט משהו חוויתי, ואחרי זה משמרת לילה. טרוטת עיניים הגעתי לעבודה, אבל מה לא עושים למען הילדים?
ועד היום, אנחנו מחפשות את הקליפ באתר. ועד היום, הילדה ממתינה לתשובות (האם מעלים כל קליפ? אם כן איפה הקליפ שלה?). ועד היום רק אכזבה שגוברת מיום ליום. אני חושבת שמגיע מינימום של יחס, גם אם לא מעלים לאויר כל קליפ, לו הייתה מקבלת תשובה כל כך פשוטה, הכל היה מרגיש אחרת.ואם כן מעלים כל קליפ, איפה לעזאזל הקליפ שלה? יש פה מישהו שיכול לתת מעט אינפורמציה, או שהתשובה הפשוטה מצריכה פניה לתפוז אנשים כדי לקבל תשובות, וכל זאת בהחלט אחרי שטרחנו גם אם נהננו. מקווה שעכשיו מישהו יטריח עצמו להתייחס. תודה מראש אמא

אסי לוי2

New member
אפשר להבין את האתר הזה?

אני הייתי מקום ראשון עם 5 אלף צפיות ודיגו אותי 80 היום אני מסתכל ורואה שיש שם קליפ עם 500 צפיות מקום ראשון ושדרגו אותו 75 אנשים אז אפשר לדעת מה הכללים פה אם זה לא לפי צפיות ודרוגים?

mek5

New member
כל הדירוג פה לא בסדר

לי יש 2500 צפיות 55 אנשים דירגו וציון 3.5 עזבו שעד היום הייתי מקום 26 אבל עכשיו העבירו אותי ולאן? מקום 6? הבעיה היא שיש שם ילדה חמודה מאוד ואני לא מזלזלת בה בכלל אבל יש לה פחות צפיות ממני ואותו ציון כמו שלי ופחות הצבעות...אז איפה ההגיון?

זה לא קשור כמה אנשים דירגו אותך..

נראה לי לפחות.. זה תלוי מאוד בדירוג שלך.. אם הוא גבוה או נמוך.. ושם לב שאין תמיד 4.5... אם מופיע לך 4 וחצי כוכבים שים את העכבר על הכוכבים כדי לראות כמה באמת כוכבים יש לך.. כי יכול להיות שלך יש4.1 ולשניה יש 4.8 אך בכוכבים זה עדין יראה כמו 4 וחצי בכל אופן אם אתה מחפש סוג של שיכלול אז טכנית זה 50% צפיות ו-50% דירוג.. מקווה שעזרתי..

orangemusic

New member
היי אסי

לפי מה שאני רואה, אתה עדיין מקום ראשון... השקלול מתבצע על פי כמות צפיות ודירוג. שיהיה בהצלחה

orangemusic

New member
היי אורחת

ראשית כל, אני מתנצל על כך שהקליפ לא עלה לאתר. על מנת שאוכל לברר מדוע, אשמח לקבל ממך פרטים נוספים. שלחתי לך מסר אישי עם מספר טלפון בו ניתן ליצור עימי קשר. את יכולה גם להשיב למסר עם מספר הטלפון שלך ואצור איתך קשר בהקדם. תודה

וואלה........ התייחסות

רק חבל שאני בתור אמא צריכה לכתוב הודעה צינית כדי להענות. לו הייתה הילדה מקבלת מענה לשאלתה הכל היה נראה אחרת אגב, גם אני שאלתי שאלה דיי פשוטה ולא קיבלתי תשובה, האם כל קליפ עולה לאויר? בכל אופן מודה לך על התגובה והמסר אצור קשר במהלך הבוקר.

כל קליפ עולה לאתר...

צריך להניח שאת וביתך הייתן באחד מהמקומות האחרונים שהם היו... הרי הם לא מעלים כל יום קליפים... הם מרכזים קליפים מאזור מסויים ואז מעלים את כולם הייתי מציעה לך לנסות לעשות חיפוש או לחפש בתגיות של שם השיר שהיא שרה או האזור בו הקלטתם... בכל אופן.. אם ניסית הכל ולא מצאת... צרי איתם קשר באמת...

Music3D

New member
../images/Emo79.gif שרשור שאלות ../images/Emo27.gif ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

lady parket

New member
איך אני רואה את הקליפים שלי?

הקלטתי בחיפה בגראנד קניון,אתמול....

orangemusic

New member
עריכת קליפ

היי הולדר עליך להזדהות באתר עם מספר הפלאפון עימו נרשמת לפעילות והקוד המופיע על גבי ה-DVD שקיבלת. לאחר הזיהוי, יופיע הכיתוב "לעריכת הקליפ שלי". לחיצה עליו תאפשר לך לערוך את הטקסט. בהצלחה.

dansalse

New member
תגידו, נגמר בראש העין?

ואם כן איפה יש מקום קרוב באיזור המרכז?

מגשרת

New member
בראש העין יש קליפ הורס של עפר קידר

http://www.flix.co.il/myclip/showVideo.asp?type=2&m=1127227&Code=MCxvZmVza2VpZGFzQGdtYWlsLmNvbSwxMTI3MjI3

למעלה