שרשור שירים

../images/Emo79.gif שרשור שירים ../images/Emo79.gif

שמתאימים לך ברגע הזה, שמדברים אליכם. <לא חובה שירים של דנה..> תרגישו חופשי
מיל

בא לי עוד אחד../images/Emo6.gif ../images/Emo171.gif

Lonely Day- System Of A Down Such a lonely day And it's mine The most loneliest day of my life Such a lonely day Should be banned It's a day that I can't stand The most loneliest day of my life The most loneliest day of my life Such a lonely day Shouldn't exist It's a day that I'll never miss Such a lonely day And it's mine The most loneliest day of my life And if you go I wanna go with you And if you die I wanna die with you Take your hand And walk away The most loneliest day of my life The most loneliest day of my life The most loneliest day of my life Such a lonely day And it's mine It's a day that I'm glad I survived שיר מעולה

זה שיר מצמרר כזה

בפעם הראשונה ששמעתי אותו, ולמרות שידעתי שהוא שיר חדש הוא הזכיר לי שיר ישן.. והמילים שהדגשת..

ואת

היום שהתנפץ עלי, עשה אותי קשה מדי שכחתי מעצמי ודי הייתי, לא הייתי אני אסגור מאחורי גבי, שוב לא יוכל לגעת בי, בתהומות לבי טעיתי, לא הייתי אני שבפני הריקנות שוב לא תכה המציאות שתחכה שוב לא אבכה שאתנחם מעט ואת, אל מי את צוחקת כשאת, שוב לא מחבקת כמעט עלית בי לרגע הייתי אחר אם הייתי יודע שאת, אל מי את מקרבת מרחק במי את מתאהבת את מי לא עוזבת אם רק היית נשארת, הייתי עושה אותך מאושרת. ושוב הולך, אותה העיר, אותם פנים אני מכיר את הריחות שבאוויר טעיתי, לא ראיתי אותך כולן דומות פתאום יותר, כל שיר עושה להיזכר מכל צלצול הלב עוצר נגעתי, לא הרגשתי אותך ולעולם שוב לא רוצה להתאהב האהבה שתרקב הרגישות שתישרף לאט
ואת, אל מי את צוחקת כשאת, שוב לא מחבקת כמעט עלית בי לרגע הייתי אחר אם הייתי יודע שאת, אל מי את מקרבת מרחק במי את מתאהבת את מי לא עוזבת אם רק היית נשארת, הייתי עושה אותך מאושרת. ואת, במי את נוגעת לאט, במי את פוגעת כמעט כמו אז כשפצעת בי את כל העולם את גילית ולקחת לי אותך ומי זה שעכשיו נוגע בך אני מקווה שהוא מאושר שיש לו אותך לא מכאיב לך בך לא פוגע הייתי כזה אם הייתי יודע. פשוט שיר אהבה.

ועוד אחד ../images/Emo90.gif

It's like you're a drug It's like you're a demon I can't face down It's like I'm stuck It's like I'm running from you all the time And I know I let you have all the power It's like the only company I seek is misery all around It's like you're a leech Sucking the life from me It's like I can't breathe Without you inside of me And I know I let you have all the power And I realize I'm never gonna quit you over time It's like I can't breathe It's like I can't see anything Nothing but you I'm addicted to you
It's like I can't think Without you interrupting me In my thoughts In my dreams You've taken over me It's like I'm not me It's like I'm not me It's like I'm lost It's like I'm giving up slowly It's like you're a ghost that's haunting me Leave me alone And I know these voices in my head Are mine alone And I know I'll never change my ways If I don't give you up now It's like I can't breathe It's like I can't see anything Nothing but you I'm addicted to you It's like I can't think Without you interrupting me In my thoughts In my dreams You've taken over me It's like I'm not me It's like I'm not me I'm hooked on you I need a fix I can't take it Just one more hit I promise I can deal with it I'll handle it, quit it Just one more time Then that's it Just a little bit more to get me through this

ואחרון, מוקדש ל...../images/Emo14.gif

רותם
יש שם הרבה שמיים והרבה פרחים צבעוניים וגם סתם ירוקים, ובלילות אפשר לראות כוכבים וגם לגעת אם רק רוצים
יש שם עצים ופירות כ"כ מתוקים שאין להם שמות, עדיין ציפורות שמצייצות אחר הצהריים אם מבקשים מהם יפה הן מסכימות ובכל יום מתעוררים ?? פעמיים ומכינים לכבודך ארוחת צהריים יש שם הרבה שמיים והרבה פרחים צבעוניים וגם סתם ירוקים, ובלילות אפשר לראות כוכבים וגם לגעת אם רק רוצים
ובכל יום מתאהבים מחדש ובכל יום קונים לך מקדש ופותחים עוד דלת ותולים את השלט יש שם עצים ופירות כ"כ מתוקים שאין להם שמות, עדיין ציפורות שמצייצות אחר הצהריים ואת מקשיבה, איך את לא יודעת שגם בגן עדן תמיד היא רק אורחת

שובי אל ביתי

שובי אל ביתי תשובי להביט בעיני ערב שוב יורד וכבר נהיה מאוחר שובי אל חדרי זכרי שגם אם זה חורף עכשיו תסתכלי קרוב - מגיע יום מאושר בעינייך יפתי נשמר האור והתום יש יום מאושר או עצב שבא חוזר פתאום יש אור של כוכב מאיר ויש את אותו חלום כמה את יפה תמיד וכמה היום. שובי אל ביתי תשובי להביט בעיני ערב שוב יורד וכבר נהיה מאוחר שובי אל חדרי זכרי שגם אם זה חורף עכשיו תסתכלי קרוב מגיע יום מאושר. בעינייך יפתי נשמר האור והתום יש יום מאושר או עצב שבא חוזר פתאום יש אור של כוכב מאיר ויש את אותו חלום וכמה את יפה תמיד

לרע ולטוב- ירמי קפלן

סוף כל סוף אני נרגע, ונותן לה לסיים משפט שלם אחד לפתע תשתתק ומלאך יגע בה רוצה להתחבק ולישון ביחד עוד מעט היא תרדם ובחוץ עולם שלם ימשיך להשתולל אחרי הצעקות והדמעות גם עיניים בהירות יכולות לטעות זאת האהבה שלנו לרע ולטוב זאת האהבה שלנו לרע ולטוב בוקר היא התעוררה סערת הרגשות השאירה על הכר השמש תחמם היא אלי נצמדת תמיס את הצרות בנגיעות של קסם זאת האהבה שלנו לרע ולטוב זאת האהבה שלנו לרע ולטוב השקט שחיפשה עכשיו מגיע חיבוק אחד ארוך וחלום מרגיע זאת האהבה שלנו זאת האהבה שלנו לרע ולטוב לרע ולטוב

הכוכבים דולקים על אש קטנה-משינה

הסיפור שלי הוא קצת מוזר בחורה שלא מזמן הכרתי ואותה אני פוגש בבאר כל לילה והיא הייתה יפה קצת משונה וגם הכוכבים דולקים על אש קטנה אז יצאנו יחד לבלות ללונה פארק גלגל ענק לא די לה למיטה הספקנו לעלות בלילה והיא הייתה יפה קצת משונה וגם הכוכבים דולקים על אש קטנה הסיפור שלי הוא קצת מוזר בחורה שלא מזמן הכרתי ואותה אני פוגש בבאר כל לילה והיא הייתה מזן מוזר מזן כי את הכסף היא דרשה במזומן והיא הייתה יפה קצת משונה וגם הכוכבים דולקים על אש קטנה והיא הייתה היא לא הייתה תלונה וגם הכוכבים דולקים על אש קטנה וגם הכוכבים דולקים על אש קטנה וגם הכוכבים דולקים על אש קטנה

אישה בגילך - יהודית רביץ

"קחי את עצמך בידיים אני אומרת לעצמי פעמיים ביום אל תנסי ללכת על המים את לא קדושה, זה לא הזמן זה לא במקום"

רעיון מעולה. בדיוק חשבתי על זה היום

HOPELESSLY DEVODED TO YOU-OLIVIA NEVTON JOHN כמה שאני אוהב עברי לידר אני אשתנה ירמי קפלן ובטח יש עוד מליון שפשוט פרחו מזכרוני

נשמת

New member
חולמת \ דין דין & מוש.

ברחובות הומים כך מסתובבת שרה שיר בפנים עמוק אלייך, שוב זה בהווה ושוב חולמת מחפשת את עצמי בתוך עינייך, והים מאיר בי את ימי, מאיר הוא גם לך אל תבקש במילותי, לשבור את שתיקתך בלילות אני חולמת, חולמת היותך איתך רחוק ללכת אלך עד ליבי ליבך לילות אני חולמת, חולמת היותך איתך רחוק ללכת אלך עד ליבי ליבך ללכת אז איך שבבקרים שוב מסתובבת ביומי לוגם לי אל מעינייך ובסופו של יום כמו שלכת עירום מקליפותי אבוא אלייך והים מאיר בי את ימי, מאיר הוא את שלך אל תבקשי במילותי, גם בשתיקה זה חם כי בלילות אני חולמת.... ברחובות ריקים כך מסתובבת שרה שיר בפנים עמוק אלייך מחפשת את עצמי בתוך עינייך.

mor298

New member
טוב, גם אני רוצה ../images/Emo9.gif

"זוהרים" / אביב גפן בתוך נפשי ההרס העצמי אוכל אותי משאיר בי סימנים גודל איתי.. עוד מתפלל לכל כוכב נופל אך האמת, ראיתי רק כוכב שמת.. את בוכה בוכה.. חולות התלות כבר חרושי סדקים כבר לא נוצץ זוכרת שהיינו זוהרים? את בוכה בוכה.. יושבים, שותקים כאילו מחכים שיעברו הימים כבר לא זוהרים רוצים פצצות לפנים את בוכה בוכה..

למעלה