ש שא שאל שאלו שאלון!

../images/Emo79.gifש שא שאל שאלו שאלון!../images/Emo79.gif ../images/Emo80.gif

טוב אז כפיצוי קטנטן ונחמד על כל הזמן שלא הייתי פה הבאתי לכם סתם שאלון נחמד שמצאתי איפהשהו....
אהההה ואל תשימו לב למיספור.... פשוט היו שאלות שלא היו ממש לעניין אז הורדתי אותן....
3. מה אתם לובשים עכשיו? 4. אוהבים להתקלח? 5. אוהבים לישון? 7. יש לכם כתב יפה? 8. אוהבים שאלונים? 9. מתי בכית בפעם האחרונה? 10. בגלל מה? 12. יש לכם חיה בבית? 13. מה השם שלה(אם יש לכם?) 14. האם את יודעת לצייר כיבשה? 15. מהו נושא השיחה השנוא עליך? 16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: 17. איזו זמר\ת אתם אוהבים? 18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"? 19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? 20. כתבתם אי פעם שיר? 21. פורסם/למגירה? 22. אתם אוהבת את הצחוק שלך? 26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? 27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? 29. מהי דעתכם על הצבע כתום? 30. אתם מדברים הרבה בטלפון? 31. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? 34. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? 35. מה המוטו שלכם בחיים? 37. האם אתם צלמים חובבנים? 39. בוכים בשירים? 40. אוהבים את החדר שלכם? 41. אוהבים את ההורים? 42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? 43. את מי אתם הכי שונאים? 44. והכי הכי אוהבים? 45. חבר\ה יש? 46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? 47. אתם כותבים בעט או עיפרון? 48. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? 49. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? 50. יש לכם חדר לבד? 53. אתם אוהבים מסיבות? 54. אוהבים את יום שישי? 55. ואת שבת? 59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? 60. אתם לומדים ערבית? 61. יש לכם מורה מעפנה? 63. שוקו או קפה? 64. שמש או ירח? 65. חם או קר? 66. חולצה או גופיה? 67. מחשב או טלוויזיה? 68. טלפון או פלאפון? 69. ללכת לישון או להתעורר? 70. לילה או יום? 71. חושך או אור? 72. טיול בארץ או בחו"ל? 73. ים או ברכה? 74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?

may90

New member
אני

גם בפורום סאם גנבו את השאלון הזה
3. מה אתם לובשים עכשיו? פיג'מה-מכנס סנופי וחולצה סתמית 4. אוהבים להתקלח? כע 5. אוהבים לישון? כע 7. יש לכם כתב יפה? לא 8. אוהבים שאלונים? כע 9. מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת 10. בגלל מה? לא זוכרת 12. יש לכם חיה בבית? לא 13. מה השם שלה(אם יש לכם?) לא 14. האם את יודעת לצייר כיבשה? כע 15. מהו נושא השיחה השנוא עליך? לימודים 16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: רגילות :| 17. איזו זמר\ת אתם אוהבים? הממ... אלאניס מוריסט, כריסטינה אגילרה, אמינם.. לא יודעת 18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"? הספר שלי 19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לא 20. כתבתם אי פעם שיר? סתמי כזה מצחיק
21. פורסם/למגירה? פורסם פורסם 22. אתם אוהבת את הצחוק שלך? טחח לא אבל הרבה נדבקים ומתחילים לצחוק כמוני 26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? 2 אחים גדול-18 קטן-12 27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? נהגנו 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? אכן 29. מהי דעתכם על הצבע כתום? חביב 30. אתם מדברים הרבה בטלפון? לא 31. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? פזורים 34. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? לא יודעת 35. מה המוטו שלכם בחיים? אחורי כל דבר רע-בא דבר טוב-ולהיפך 37. האם אתם צלמים חובבנים? לא אבל אני אוהבת לצלם סתם ככה 39. בוכים בשירים? לא 40. אוהבים את החדר שלכם? קצת 41. אוהבים את ההורים? כע 42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? לפני כמה ימים ללונהפארק ^^ 43. את מי אתם הכי שונאים? המממ רוני סופרסטאר 44. והכי הכי אוהבים? הרבה 45. חבר\ה יש? לא
46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? רמקול או מיקרופון? מיקרופון אין, רמקול ומצלמה יש (וואי עניתי על זה פעם :|) 47. אתם כותבים בעט או עיפרון? מה שבא ליד 48. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? יסודי :) אבל האמת הכל אחלה 49. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לא זוכרת.. ממזמן 50. יש לכם חדר לבד? כע 53. אתם אוהבים מסיבות? תלוי איזה 54. אוהבים את יום שישי? קצת 55. ואת שבת? קצת 59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? לא יודעת 60. אתם לומדים ערבית? כע אבל אני מפסיקה השנה 61. יש לכם מורה מעפנה? לא כ"כ...:| 63. שוקו או קפה? שוקו 64. שמש או ירח? שמש 65. חם או קר? קר 66. חולצה או גופיה? חולצה 67. מחשב או טלוויזיה? שניהם 68. טלפון או פלאפון? פלא 69. ללכת לישון או להתעורר? השינה עצמה 70. לילה או יום? תלוי 71. חושך או אור? תלוי 72. טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל 73. ים או ברכה? ים 74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? נמ

Vitamin Chick

New member
הווו ../images/Emo99.gif שאלונים = שליטה :)

3. מה אתם לובשים עכשיו? פיג'מה תכלת חביבה כזאת 4. אוהבים להתקלח? כן 5. אוהבים לישון? מאודדדדדד 7. יש לכם כתב יפה? אממ לפעמים... 8. אוהבים שאלונים? מאוד מאוד :) 9. מתי בכית בפעם האחרונה? אממ... לפני שבוע בערך נראה לי 10. בגלל מה? סתם בלאגן מטומטם חחח 12. יש לכם חיה בבית? לא... אמא לא אוהבת "חייעס" 13. מה השם שלה(אם יש לכם?) היתה לי ארנבת שקראו לה מימיש! 14. האם את יודעת לצייר כיבשה? חחחחחחחחחח כולה עושים עיגול כזיי עם הרבה קשתות ותוקעים רגליים וראש לא? 15. מהו נושא השיחה השנוא עליך? "מתי תסדרי את החדר?" 16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: אוקיי הן גדולות, האצבעות ארוכות, העצם של הבן לא נשברת פנימה *פסנתרנית מה*, הורידים קצת בולטים אבל לא ידי זקנה חח, הגב יותר שזוף מהפנים, העור די חלק והציפורניים באורך נממ... 2 מ"מ? 17. איזו זמר\ת אתם אוהבים? איימי לי, בריטני ספירס, רובי וויליאמס, אממ אממ... אני מדברת רק על אמני סולו... אלה בעיקר אבל אני שומעת עוד המון 18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"? כן 19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? תלוי מי מבשל את האוכל 20. כתבתם אי פעם שיר? כן... להצגה של אבא שלי *יש לו תאטרון בובות* 21. פורסם/למגירה? פורסם ^ בהצגה "פרח לב הזהב" 22. אתם אוהבת את הצחוק שלך? חחח לא הקדשתי לזה מחשבה *באתי לכתוב מצחקה* 26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? כן, 2 אחים חביבים לגמרי 27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? חחח בכלל לא, אני אפעם לא רבה איתם O: *ככה זה כשהאחים שלך זקנים* 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן וכן *טלוויזיה יותר סרטים בדיוידי* 29. מהי דעתכם על הצבע כתום? ההתנתקות הרגה אותו אבל לפני כן זה היה אחלה צבע ללבוש ולנעול חח 30. אתם מדברים הרבה בטלפון? לא... בכלל לא 31. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? חברי הטובים פה בבלוק אבל יש לי חברים שפזורים ברחבי ארץ ישראל ואפילו בעולם הגדול =) אבל לא יותר מדי. 34. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? שהכל קורה לטובה 35. מה המוטו שלכם בחיים? ^ ותמיד צריך לחייך וכו' וכו'... אופטימיזם לפנים 37. האם אתם צלמים חובבנים? כן! 39. בוכים בשירים? אממ..... לפעמים 40. אוהבים את החדר שלכם? מאוד 41. אוהבים את ההורים? בעקרון כן מאודדד! וגם מנסה להבין אותם תמיד אבל נו אני בת 15 42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? חחחח אממ בתחילת החופש לדעתי 43. את מי אתם הכי שונאים? אממ... אף אחד 44. והכי הכי אוהבים? חסוי =) 45. חבר\ה יש? לא 46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? אכן 47. אתם כותבים בעט או עיפרון? עט 48. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? עוד לא הייתי בתיכון אז בינתיים החטיבה, השנה האחרונה בעיקר *כיתה ט'* היתה לי פשוט שנה... מהסרטים... כל מה שקרה לי היה טוב 49. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? אממ לא מזמן האמת, לפני ההופעה במכביה *שהיתה ב21 ליולי* 50. יש לכם חדר לבד? כן... 53. אתם אוהבים מסיבות? אממ אני אוהבת יותר להיות עם חברות וזה אבל אינלי בעיה גם מסיבות 54. אוהבים את יום שישי? מאוד 55. ואת שבת? לגמרייי *יום שינה* 59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? שחקנית *אבל לא בארץ... בהוליווד הגדולה חח* / רקדנית / זמרת 60. אתם לומדים ערבית? סיימתי עם זה השנההה תנקס גאדדדדדד 61. יש לכם מורה מעפנה? לערבית? דווקא לא 63. שוקו או קפה? שוקו 64. שמש או ירח? הממפ.... שניהם 65. חם או קר? שניהם 66. חולצה או גופיה? שניהם! 67. מחשב או טלוויזיה? שניהם 68. טלפון או פלאפון? פלאפון למרות שיותר יקר 69. ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישוןןןןןןןןןןן *מפהקת* 70. לילה או יום? שניהם 71. חושך או אור? חושך 72. טיול בארץ או בחו"ל? בחו"ל 73. ים או ברכה? אממ.... אני מעדיפה ים אבל אני יותר בבריכה 74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? להתקלח ולערב פיצה

D4Ever

New member
עונה../images/Emo27.gif

3. מה אתם לובשים עכשיו? מכנס קצר וחולצה 4. אוהבים להתקלח? כן 5. אוהבים לישון? כן 7. יש לכם כתב יפה? בערך 8. אוהבים שאלונים? כן חחחחח 9. מתי בכית בפעם האחרונה? לפני מלאאאאאא זמן 10. בגלל מה? לא זוכרת 12. יש לכם חיה בבית? לא 13. מה השם שלה(אם יש לכם?) ----- 14. האם את יודעת לצייר כיבשה? חח בלחץ.. 15. מהו נושא השיחה השנוא עליך? בצפר 16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: לא יודעת, בסדר.. 17. איזו זמר\ת אתם אוהבים? אמינם,אבריל לאבין,קלי קלארקסון 18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"?כן 19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כן 20. כתבתם אי פעם שיר? כן 21. פורסם/למגירה? כמה פורסמו,וכמה במגירה 22. אתם אוהבת את הצחוק שלך? בערך.. 26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה?כן, אח אחד ואחות אחת 27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? כן 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כןןןן 29. מהי דעתכם על הצבע כתום? 30. אתם מדברים הרבה בטלפון? כבר לא, יש מסנג'ר
31. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? הרוב בעיר ומחוץ לעיר, חלק מחוץ לעיר וחלק לא במדינה.. 34. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? שאם אני רוצה משהו אבל ממש רוצה אותו אני אשיג אותו.. 35. מה המוטו שלכם בחיים? לקחת הכל בקלות, חיים רק פעם אחת 37. האם אתם צלמים חובבנים? עוד מעט מקצועית, לומדת תקשורת בבצפר.. 39. בוכים בשירים? לא 40. אוהבים את החדר שלכם? כן 41. אוהבים את ההורים? כן 42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? לפני שלושה חודשים בערך 43. את מי אתם הכי שונאים? לא שונאת 44. והכי הכי אוהבים? משפחה וחברים 45. חבר\ה יש? לא 46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? כן 47. אתם כותבים בעט או עיפרון? עט 48. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? עדין לא סיימתי תיכון אבל עד עכשיו הכל טוב (חוץ מהבגרויות..) 49. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? בחורף 50. יש לכם חדר לבד? לא 53. אתם אוהבים מסיבות? תלוי איזה 54. אוהבים את יום שישי? כן 55. ואת שבת? גם 59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? כמו שכבר ציינתי אני לומדת תקשורת אז משהו בנושא 60. אתם לומדים ערבית? לא 61. יש לכם מורה מעפנה? כמו לכולם חח 63. שוקו או קפה? קפה 64. שמש או ירח? הממממ..שמש 65. חם או קר? קר 66. חולצה או גופיה? חולצה 67. מחשב או טלוויזיה? וואי,קשה! מחשב 68. טלפון או פלאפון? פלא 69. ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון 70. לילה או יום? לילה 71. חושך או אור?חושך 72. טיול בארץ או בחו"ל? חול 73. ים או ברכה?אממ ים 74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?טלויזיה:)

ליטלושי

New member
עונה../images/Emo20.gif../images/Emo109.gif

חח עניתי על השאלון הזה בפורום אחר..אבל למה לא אני אומרת
: 3. מה אתם לובשים עכשיו? פיג'מה 4. אוהבים להתקלח? מאודדדד 5. אוהבים לישון? מאודדדד+
7. יש לכם כתב יפה? חח לא...רק אני מבינה אותו
8. אוהבים שאלונים? אכן
9. מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת
10. בגלל מה? כנ"ל 12. יש לכם חיה בבית? אחי..?
13. מה השם שלה(אם יש לכם?) חח אור
14. האם את יודעת לצייר כיבשה? wtf?!
15. מהו נושא השיחה השנוא עליך? לוידעת 16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: עם אצבעות וציפורניים?!
17. איזו זמר\ת אתם אוהבים?אבריל
18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"?נראה לי 19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כל עוד אבא שלי ובנדוד שלי שמה אז כן..
20. כתבתם אי פעם שיר?חח כן..
21. פורסם/למגירה?פורסם ועוד איך 22. אתם אוהבת את הצחוק שלך? מתי ששומעים אותו אז כן.. 26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה?אח ואחות
27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? כן 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן 29. מהי דעתכם על הצבע כתום?מסמל הרבה ניגודי התנתקות
30. אתם מדברים הרבה בטלפון?אכן כן
31. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? בעיר 34. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? שהילה איז פאקניג טאןןןן!!!!!!!!
35. מה המוטו שלכם בחיים? אין מוטו 37. האם אתם צלמים חובבנים? לאאא שונאת מצלמות! 39. בוכים בשירים? תלוי 40. אוהבים את החדר שלכם? יאפ
41. אוהבים את ההורים? יאפ 42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? המוןןן זמן 43. את מי אתם הכי שונאים? לא שונאת אפחד.. 44. והכי הכי אוהבים? חברות ואחותי המשוגעת
45. חבר\ה יש? נואפ 46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? יאפ 47. אתם כותבים בעט או עיפרון? עט 48. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון?תיכוןןןןןןןן...איך בא לי לחזור לבה"ס עכשיוווווווווו..!!!!!
49. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? אני עדיין חולה!!!!
50. יש לכם חדר לבד?יאפ
53. אתם אוהבים מסיבות? יאפ 54. אוהבים את יום שישי?כן...החיילות חוזרות
55. ואת שבת? כן אחלה יום...לא עושים כלום רק רובצים 59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? נזירה..בנים זה רע
60. אתם לומדים ערבית? למדתי חח אחלה שפה 61. יש לכם מורה מעפנה? חח כן תלמה(אוסם/עלית/מרטיריו) שפוטרה.. 63. שוקו או קפה? שוקווו...איכס קפה
64. שמש או ירח? ירח
65. חם או קר? חם
66. חולצה או גופיה? גופיה 67. מחשב או טלוויזיה? מחשב 68. טלפון או פלאפון? פלאפון
69. ללכת לישון או להתעורר?לישון 70. לילה או יום? לילה
71. חושך או אור?חושךך 72. טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל
73. ים או ברכה?לא איכפת לי..שתיהם חמודים 74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? להכין לי שוקו..השאלון עשה לי חשק

Hip Hop star

New member
שלי...../images/Emo9.gif

. מה אתם לובשים עכשיו?פיג'מה 4. אוהבים להתקלח?כן 5. אוהבים לישון?לא 7. יש לכם כתב יפה?לא 8. אוהבים שאלונים?כן 9. מתי בכית בפעם האחרונה?שילשום... 10. בגלל מה?אהמ*מ*אהמ*א*אהמ*י*אהמ 12. יש לכם חיה בבית?כן 13. מה השם שלה(אם יש לכם?)אלכס 14. האם את יודעת לצייר כיבשה?לא 15. מהו נושא השיחה השנוא עליך?מוזיקה ישראלית,רכילויות על מישהו שאינו מקפליי,באסטד..ולעפמים דסטניז.. 16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט:אמ..נראה לי לינע וג'נע יכולות לפרט איך נראית הבוהן ביד ימין שלי...ושתי הזרתות..
17. איזו זמר\ת אתם אוהבים?סלין דיון 18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"?כן 19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות?כן 20. כתבתם אי פעם שיר?בטח 21. פורסם/למגירה?למגירה 22. אתם אוהבת את הצחוק שלך?כן
26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה?כן...אח אחד קטן העונה לשם גאדי ג'וניור.
27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?כן 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?דהההההההההההה 29. מהי דעתכם על הצבע כתום?
יהודי לא מגרש יהודי!
30. אתם מדברים הרבה בטלפון?לא 31. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?פזורים בארץ הקודש
34. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם?שאני בטוח מגיעה לגיהנו!חלמתי על זה פעמיים!!!!{-] 35. מה המוטו שלכם בחיים?"אל תהיה צודק,היה חכם" 37. האם אתם צלמים חובבנים?לא 39. בוכים בשירים?לפעמים... 40. אוהבים את החדר שלכם?לפעמים... 41. אוהבים את ההורים?כן 42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי?סוכות 43. את מי אתם הכי שונאים?את עצמי... 44. והכי הכי אוהבים?את אמא ואלון
...ומקפליי!!! 45. חבר\ה יש?לא 46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש?לא ולא 47. אתם כותבים בעט או עיפרון?כרגע עט... 48. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון?יש לי עוד שנה לתיכון...אז....הגן! 49. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?וואו...אמ...כיתה ו'... 50. יש לכם חדר לבד?כן 53. אתם אוהבים מסיבות?לא!!
54. אוהבים את יום שישי?כן 55. ואת שבת?כן 59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?מאושרת 60. אתם לומדים ערבית?למה לי....... 61. יש לכם מורה מעפנה?אכן כן... 63. שוקו או קפה?שוקו רוקס!!!!!! 64. שמש או ירח?ירח
65. חם או קר?קר 66. חולצה או גופיה?חולצה 67. מחשב או טלוויזיה?מחשב 68. טלפון או פלאפון?טלפון 69. ללכת לישון או להתעורר?להתעורר 70. לילה או יום?לילה 71. חושך או אור?חושך 72. טיול בארץ או בחו"ל?בארץ 73. ים או ברכה?בריכה 74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?ללכת לולבדוק את פורום מקפליי!
תודה רבה שירן על השאלון!

L u L i1

New member
אניייי../images/Emo26.gif

3. מה אתם לובשים עכשיו? בגדים 4. אוהבים להתקלח? כן 5. אוהבים לישון? מאווד!
7. יש לכם כתב יפה?לא ממש..
8. אוהבים שאלונים? תלוי איזה 9. מתי בכית בפעם האחרונה? לא מזמן..
10. בגלל מה? לא משנה 12. יש לכם חיה בבית? לע, אבל יהיה 13. מה השם שלה(אם יש לכם?) 14. האם את יודעת לצייר כיבשה? חח נראה לי...
15. מהו נושא השיחה השנוא עליך? כדורגל
16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: חחחח אממ.....5 אצבעות....וכף יד עם קווים כאלה? 17. איזו זמר\ת אתם אוהבים? סקעת 18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"?כן 19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? ממ..כה 20. כתבתם אי פעם שיר?כן 21. פורסם/למגירה? מגירה 22. אתם אוהבת את הצחוק שלך? לא יודעת... 26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה?כן, אחד מעצבן 27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? ברוררר 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?כן 29. מהי דעתכם על הצבע כתום? צבע יפה! 30. אתם מדברים הרבה בטלפון?בערך... 31. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? גם וגם 34. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? אמממ....חיים אחרי המוות?
35. מה המוטו שלכם בחיים? אל תעשה לאחרים מה שלא תרצה שיעשו לך
37. האם אתם צלמים חובבנים? לא 39. בוכים בשירים? לא 40. אוהבים את החדר שלכם? כן 41. אוהבים את ההורים? דה 42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי?אמממ... לפני מלא זמן.. 43. את מי אתם הכי שונאים? אפחד
44. והכי הכי אוהבים? אמא
45. חבר\ה יש? לע 46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? כן 47. אתם כותבים בעט או עיפרון? גם וגם 48. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? יסודי 49. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? בחורף
50. יש לכם חדר לבד? כן 53. אתם אוהבים מסיבות? כןן 54. אוהבים את יום שישי? כן 55. ואת שבת? כן 59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? לא יודעת.. 60. אתם לומדים ערבית? לא,צרפתית
61. יש לכם מורה מעפנה? אכן 63. שוקו או קפה? שוקו 64. שמש או ירח? שמש 65. חם או קר? קר 66. חולצה או גופיה? גם וגם 67. מחשב או טלוויזיה? מחשבב 68. טלפון או פלאפון? פלא 69. ללכת לישון או להתעורר? לישון
70. לילה או יום? יום 71. חושך או אור?אור 72. טיול בארץ או בחו"ל? חול 73. ים או ברכה?בריכה
74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?לא ידעת
..נראה...

mayoosh4

New member
א אנ אני!

. מה אתם לובשים עכשיו? מכנסיים קצרים גופיה ומצנפת. 4. אוהבים להתקלח? לא. 5. אוהבים לישון? מאוד. 7. יש לכם כתב יפה? כה. 8. אוהבים שאלונים? אכן! 9. מתי בכית בפעם האחרונה? אההה נראה לי שאמרו לי שאני לא נוסעת ללונדון בסוף [ובאוקטובר אני כן נוסעת!] 10. בגלל מה? סתכלו למעלה 12. יש לכם חיה בבית? מוקה הבת כלבה הזאת! 13. מה השם שלה(אם יש לכם?) מוקה
14. האם את יודעת לצייר כיבשה? כה! 15. מהו נושא השיחה השנוא עליך? רועי ושירן=\ 16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: סגולות
17. איזו זמר\ת אתם אוהבים? דאאאאאאאגי. 18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"? כמה וכמה. 19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? דה! אוכל?! 20. כתבתם אי פעם שיר? כה. קיטצ'י בטירוף. אפילו שניים! 21. פורסם/למגירה? למגירה. וזה לא מטאפורה, זה באמת במגירה!
22. אתם אוהבת את הצחוק שלך? לא
26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? אחות 12 27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אני מרביצה לה. זה לא הדדי במקרה הזה. 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? דה
29. מהי דעתכם על הצבע כתום? צבע מגניב. חבל שהדוסים אימצו אותו, זונות. 30. אתם מדברים הרבה בטלפון? כה! יותר מדי. 31. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? המממ יש לי את החברים מהיישוב, אבל גם יש לי הרבה חברים טובים מרמת גן [שלצערי אני מעדיפה אותם מאשר החברים הזונים הפקצים והמשעממים בטירוף שלי מהיישוב]. 34. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? שאני חמודה. 35. מה המוטו שלכם בחיים? אל תחייה על משפטים. 37. האם אתם צלמים חובבנים? ממש לא. 39. בוכים בשירים? יותר מדי. 40. אוהבים את החדר שלכם? הו כן! 41. אוהבים את ההורים? לפעמים. 42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? הממממ שבועיים ככה. 43. את מי אתם הכי שונאים? הרבה אנשים. 44. והכי הכי אוהבים? שירן הBFF שלי, רועי חברי הטוב, ר. ששמו לא ניתן לפרסום ועוד לא החלטתי אם התגברתי עליו, דאגי וצ'ארלי, אמאבא ואחותי. 45. חבר\ה יש? הלוואי. 46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? מצלמה יש, רמקול אין. 47. אתם כותבים בעט או עיפרון? עיפרון. 48. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? אני מניחה שהתיכון יהיה לי כיף כי אני יכיר המון אנשים חדשים. 49. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? אממממממ שבועיים. 50. יש לכם חדר לבד? כה. 53. אתם אוהבים מסיבות? תלוי איזה. כאלה שרוקדים כמו זונות ויש מוזיקה מגעילה? לא. כאלה שיושבים בבית של מישו עם סרט ופיצה ומעבירים צחוקים... אני לא יכולה לחיות בלי זה. 54. אוהבים את יום שישי? כה. 55. ואת שבת? כה. 59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? בריטית. 60. אתם לומדים ערבית? כה. 61. יש לכם מורה מעפנה? ראיה. טיפשה! 63. שוקו או קפה? שוקו. 64. שמש או ירח? לאכפת.. 65. חם או קר? חם. 66. חולצה או גופיה? גופיה. 67. מחשב או טלוויזיה? מחשב וטלוויזיה. 68. טלפון או פלאפון? פלאפון. ביחוד שלי, הוא מאגניב. 69. ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון. 70. לילה או יום? לילה. כיף לי. 71. חושך או אור? חושך. 72. טיול בארץ או בחו"ל? חול, דהה. 73. ים או ברכה? ים. 74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? לדבר עוד קצת במסנג'ר ולהתחרפן לי בשקט. [NOT].

גם לי בא לענות עליו....../images/Emo3.gif ../images/Emo80.gif

3. מה אתם לובשים עכשיו?פיג'מההה 4. אוהבים להתקלח? מאודדדד 5. אוהבים לישון? מאודדדדדד 7. יש לכם כתב יפה? כולם אומרים לי שכן.... אפילו הבוס של אמא שלי אמר לי.... 8. אוהבים שאלונים? אממ כן.... 9. מתי בכית בפעם האחרונה? לפני שבוע בערך.... 10. בגלל מה? כי התגעגעתי לחברה שלי שלא ראיתי אותה פול זמן.... 12. יש לכם חיה בבית? לא.... 13. מה השם שלה(אם יש לכם?) 14. האם את יודעת לצייר כיבשה? כן.... 15. מהו נושא השיחה השנוא עליך? בצפר, לימודים, ציונים, מבחנים וכל החרא הזה.... 16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: אצבעות לא קטנות מידי ולא גדולות מידי, לא שמנות מידי ולא רזות מידי, ציפורניים גזורות ואמממ זהו.... 17. איזו זמר\ת אתם אוהבים? קלי קלארקסון, ג'וס סטון, גוון סטפני ונטשה בדינגפילד.... 18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"? חחחח כן.... 19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? אמממ כן.... 20. כתבתם אי פעם שיר? לא 21. פורסם/למגירה? 22. אתם אוהבת את הצחוק שלך? חחחח מאוד! 26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? אח אחד 27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? פעם... היום כבר לא.... 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? חחחחח כן.... 29. מהי דעתכם על הצבע כתום? הצבע הכי יפה שיש! והוא גם נגד ההתנתקות! כי יהודי לא מגרש יהודי! 30. אתם מדברים הרבה בטלפון? בערך.... 31. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? הרוב בעיר שלי אבל גם יש לי מערים אחרות.... 34. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? באלוהים 35. מה המוטו שלכם בחיים? חייך גם כשעצוב לך- מישו עוד עלול להתאהב בחיוך שלך!, לנצל כל רגע בחיים! וכמובן: יהודי לא מגרש יהודי! 37. האם אתם צלמים חובבנים? כןןןן אני מתה על צילום! 39. בוכים בשירים? לפעמים.... לפי מצב הרוח.... 40. אוהבים את החדר שלכם? כן אבל הוא קצת קטן מידי ואני רוצה כבר לצבוע אותו! 41. אוהבים את ההורים? מאודדדדדדדדדדדד 42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? לפני שבוע.... 43. את מי אתם הכי שונאים? מי ששונא אותי אני שונאת אותו ואמממ ת'ערבים! 44. והכי הכי אוהבים? את כל האנשים שיקרים לי! 45. חבר\ה יש? לא כרגע.... =/ 46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? רמקול יש, המצלמה התקלקלה.... 47. אתם כותבים בעט או עיפרון? גם וגם 48. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? חטיבה ותיכון 49. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לא זוכרת 50. יש לכם חדר לבד? אכן 53. אתם אוהבים מסיבות? לאאא יותר מידי המוני.... 54. אוהבים את יום שישי? אכן 55. ואת שבת? אכן 59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? גרפיקאית 60. אתם לומדים ערבית? לאא 61. יש לכם מורה מעפנה? חחחח כן.... 63. שוקו או קפה? שוקו 64. שמש או ירח? שמש
65. חם או קר? קריר 66. חולצה או גופיה? גם וגם 67. מחשב או טלוויזיה? גם וגם 68. טלפון או פלאפון? גם וגם 69. ללכת לישון או להתעורר? תלוי במצב רוח.... 70. לילה או יום? יום 71. חושך או אור? אור 72. טיול בארץ או בחו"ל? בחו"לללללל 73. ים או ברכה? גם וגם.... 74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? לישוןןןןן

תשובות

3. מה אתם לובשים עכשיו? מכנסיים קצרים וטי שירט 4. אוהבים להתקלח? לא 5. אוהבים לישון? לא 7. יש לכם כתב יפה? לא 8. אוהבים שאלונים? כן 9. מתי בכית בפעם האחרונה? לפני כמה ימים... 10. בגלל מה? לא רוצה להגיד
12. יש לכם חיה בבית? כן- 4 כלבים 13. מה השם שלה(אם יש לכם?): אנה, מריה, לילה, וגורי 14. האם את יודעת לצייר כיבשה? חח לא 15. מהו נושא השיחה השנוא עליך? פוליטיקה 16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: WTF?! 17. איזו זמר\ת אתם אוהבים? קורט קוביין 18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"? כן 19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? אין לי ארוחות משפחתיות..כל אחד אוכל בחדר שלו. 20. כתבתם אי פעם שיר? לא 21. פורסם/למגירה? - 22. אתם אוהבת את הצחוק שלך? לא 26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? 2 אחים גדולים 27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לא, כי אז אני זאת שיקבל מכות, כי אני הכי קטנה 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן 29. מהי דעתכם על הצבע כתום? מגעיל 30. אתם מדברים הרבה בטלפון? לפעמים 34. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? אמ לא יודעת 35. מה המוטו שלכם בחיים? אין לי 37. האם אתם צלמים חובבנים? לא 39. בוכים בשירים? לא 40. אוהבים את החדר שלכם? די 41. אוהבים את ההורים? רק את אמא שלי 42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? לפני כמה שנים 43. את מי אתם הכי שונאים? ילדים מבי"ס 44. והכי הכי אוהבים? את קורט קוביין 45. חבר\ה יש? לא 46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? לא 47. אתם כותבים בעט או עיפרון? שניהם 48. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? אני ביסודי עכשיו, וזה חרא 49. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לפני שנה בערך 50. יש לכם חדר לבד? כן 53. אתם אוהבים מסיבות? לא 54. אוהבים את יום שישי? לא, כי אין מה לעשות 55. ואת שבת? כנ"ל 59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? לא יודעת 60. אתם לומדים ערבית? עדין לא 61. יש לכם מורה מעפנה? כן 63. שוקו או קפה? אף אחד 64. שמש או ירח? ירח 65. חם או קר? אף אחד 66. חולצה או גופיה? חולצה 67. מחשב או טלוויזיה? זה ממש קשה.. 68. טלפון או פלאפון? טלפון 69. ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון 70. לילה או יום? לילה 71. חושך או אור? אור 72. טיול בארץ או בחו"ל? בחו"ל 73. ים או ברכה? אף אחד 74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון להשתעמם הזה?

T a l14

New member
שלי

. מה אתם לובשים עכשיו? גופיה ומכנס 4. אוהבים להתקלח? ככה ככה 5. אוהבים לישון? כככןןןןן 7. יש לכם כתב יפה? איי גאס... 8. אוהבים שאלונים?
9. מתי בכית בפעם האחרונה? שלשום 10. בגלל מה? בגלל שגיליתי שאבא שלי פירמט את המחשב ומחק את כל התמונות של דאגי
לפחות את הקליפים הוא שמר... 12. יש לכם חיה בבית? לא 13. מה השם שלה(אם יש לכם?) 14. האם את יודעת לצייר כיבשה? אפעם לא ניסיתי 15. מהו נושא השיחה השנוא עליך?אמאנאמנא.... 16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט:
אין לי כוח 18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור"?קוראים לך ליאור? וכן.. 19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כן 20. כתבתם אי פעם שיר?ניסיתי 21. פורסם/למגירה? למגירה 22. אתם אוהבת את הצחוק שלך?לא יודעת 26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה?אח ושתי אחיות 27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?דיי 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?בטח 29. מהי דעתכם על הצבע כתום? תבע סבבה אם לא מקשרים אותו להתנתקות 30. אתם מדברים הרבה בטלפון?כן.. 31. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?נראה כולם בראשון... לא יודעת... 37. האם אתם צלמים חובבנים?זה לא ממש תחביב שלי אבל כשאני מצלמת אני נהנית מכל רגע.. 39. בוכים בשירים? עדיין לא 40. אוהבים את החדר שלכם? חיחי...הולך להיות לי חדר חדש ושולת! 41. אוהבים את ההורים?לפעמים 42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי?לא זוכרת.. . חבר\ה יש? לא 46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? איןם רמקול יש מצלמה 47. אתם כותבים בעט או עיפרון? בעט עיפרון 48. התקופה המאושרת בחייכם: יסודי, חטיבה או תיכון? אני בהתלבתות סין יסודי לחטיבה...אני עדיין לא בתיכון... 49. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? עכשיו 50. יש לכם חדר לבד? כן 53. אתם אוהבים מסיבות? ככה ככה 54. אוהבים את יום שישי? לא ממש 55. ואת שבת? אה.. 59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? אנ עדיין לא יודעת 60. אתם לומדים ערבית? בעעעע.... 61. יש לכם מורה מעפנה?כן 63. שוקו או קפה? שוקו..קפה זה מר 64. שמש או ירח? שניהם 65. חם או קר? שניהם..תלוי מתי 66. חולצה או גופיה? שתיהם 67. מחשב או טלוויזיה? על זה אני ממש ממש לא יכולה לענות 68. טלפון או פלאפון? שניהם 69. ללכת לישון או להתעורר? ללכת לשיון 70. לילה או יום? תלוי 71. חושך או אור?תלוי 72. טיול בארץ או בחו"ל?בחו"ל 73. ים או ברכה?ברכה 74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?לרדת למטה..יש לנו אורחים

למעלה