תוך כדי תנועה

מילי17

New member
../images/Emo79.gifתוך כדי תנועה../images/Emo79.gif

שאלון, קצת אחר..
מה גורם לך להפסיק לנשום
למה אתה מתקשה להתחבר
בשביל מי היית מוכן למכור את עצמך
מתי בפעם האחרונה דיברת עם הלב שלך
ועל מה
האם אי פעם הרגשת שאתה מתכנן את המצב כך שהכול יצא לטובתך? (בקיצור מניפולציות). האם משכת בחוטים של מישהו אחר
אתה בנאדם שודחק מרפקים על חשבון אחרים כדי להצליח? או שההצלחה תגיע כבר לבד
מתי אמרת למישהו מילה טובה, ומי זה היה
לאין היית רוצה להתקדם
חורף נעים לכולם

RTur

New member
חחח אהבתי.. עונה:

מה גורם לך להפסיק לנשום? אממ כשאני צולל בבריכה? למה אתה מתקשה להתחבר? למוסיקה מזרחית בשביל מי היית מוכן למכור את עצמך? ללירז צ'רכי חחח
מתי בפעם האחרונה דיברת עם הלב שלך ועל מה? מה הטעם לדבר עם הלב אם הוא במילא לא עונה.. ואם הוא כבר עונה אז הוא כל הזמן טוחן לי את "זה לילה סתווי " חחחח האם אי פעם הרגשת שאתה מתכנן את המצב כך שהכול יצא לטובתך? (בקיצור מניפולציות). האם משכת בחוטים של מישהו אחר? אולי.. אתה בנאדם שודחק מרפקים על חשבון אחרים כדי להצליח? או שההצלחה תגיע כבר לבד? לא.. מתי אמרת למישהו מילה טובה, ומי זה היה? כל יום בערך אני אומר למישו מילה טובה.. לאין היית רוצה להתקדם? להד ארצי.. או הליקון.. או אן.אם.סי חחח..

TiShLeR Michal

New member
תוך כדי חולשה...

מה גורם לך להפסיק לנשום
לשמוע שקרה משהו למישהו. שלא נדע. למה אתה מתקשה להתחבר
כרגע? לרצונות שלי. בשביל מי היית מוכן למכור את עצמך
כל הזמן אני 'מוכרת את עצמי' נראה לי שזה הזמן להפסיק. מתי בפעם האחרונה דיברת עם הלב שלך ועל מה
היום, ניסיתי לשכנע אותו להמשיך. האם אי פעם הרגשת שאתה מתכנן את המצב כך שהכול יצא לטובתך? (בקיצור מניפולציות). האם משכת בחוטים של מישהו אחר
האמת שלא. אני מעדיפה בד"כ שאחרים יהיו מרוצים יותר ממני. אתה בנאדם שדוחק מרפקים על חשבון אחרים כדי להצליח? או שההצלחה תגיע כבר לבד
מעולם ולעולם לא. מה שיהיה יהיה. מתי אמרת למישהו מילה טובה, ומי זה היה
לא יצא לי באותו רגע, אבל תמיד זה הזמן לתקן, אז עומר, אני אוהבת אותך גם. לאין היית רוצה להתקדם
אל האור...

A t z a

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

מה גורם לך להפסיק לנשום
הממ סתם תחרות מי מחזיק את הנשימה יותר זמן
? למה אתה מתקשה להתחבר
הרבה דברים... בשביל מי היית מוכן למכור את עצמך
אנשים שיקרים לי
האם אי פעם הרגשת שאתה מתכנן את המצב כך שהכול יצא לטובתך? (בקיצור מניפולציות).
אולי
האם משכת בחוטים של מישהו אחר
לא אתה בנאדם שודחק מרפקים על חשבון אחרים כדי להצליח? או שההצלחה תגיע כבר לבד
אני עושה מה שאני צריכה בלי לפגוע באנשים מתי אמרת למישהו מילה טובה, ומי זה היה
הרבה פעמים היום ובכלל תמיד..לא זוכרת למי לאין היית רוצה להתקדם
קדימה

../images/Emo9.gif

מה גורם לך להפסיק לנשום? ריחות לוואי
למה אתה מתקשה להתחבר? להמון דברים.. בשביל מי היית מוכן למכור את עצמך? מישהו שאני באמת אוהבת. מתי בפעם האחרונה דיברת עם הלב שלך ועל מה ? שלשום ולא עניינכם. האם אי פעם הרגשת שאתה מתכנן את המצב כך שהכול יצא לטובתך? (בקיצור מניפולציות). יכול להיות האם משכת בחוטים של מישהו אחר? לא יודעת.. אתה בנאדם שודחק מרפקים על חשבון אחרים כדי להצליח? או שההצלחה תגיע כבר לבד, היא תגיע לבד מתי אמרת למישהו מילה טובה, ומי זה היה? השבוע, לחברה לאין היית רוצה להתקדם? המון מקומות

עונה.

מה גורם לך להפסיק לנשום
כל עוד אני חי משמע אני נושם. למה אתה מתקשה להתחבר
לתוך תוכי. יותר נכון לחיות אותו. בשביל מי היית מוכן למכור את עצמך
בשביל משהו אחד. מתי בפעם האחרונה דיברת עם הלב שלך ועל מה
אני מדבר איתו כל הזמן, יותר נכון מנסה להקשיב לו. האם אי פעם הרגשת שאתה מתכנן את המצב כך שהכול יצא לטובתך? (בקיצור מניפולציות). האם משכת בחוטים של מישהו אחר
כן, קרה. אתה בנאדם שודחק מרפקים על חשבון אחרים כדי להצליח? או שההצלחה תגיע כבר לבד
אני בן-אדם שיותר קל לו שנותנים לו את הדחיפה הראשונה . מתי אמרת למישהו מילה טובה, ומי זה היה
אני משתדל להגיד הרבה מילים טובות כי זה עושה טוב תמיד. בפעם האחרונה
אמרתי על בחור אחד שהוא נשמה . לאין היית רוצה להתקדם
להתקדם עם החיים, עם גישות נכונות ומטרות ברורות.

BjiJiNaaA

New member
שאלון יפה../images/Emo9.gif

מה גורם לך להפסיק לנשום? שיעור ספורט
או שמבהילים אותי למה אתה מתקשה להתחבר? בשביל מי היית מוכן למכור את עצמך? בשביל אנשים שחשובים לי. מתי בפעם האחרונה דיברת עם הלב שלך ועל מה? חחחח זה נשמע כמו קטנטנות או משהו..אני כל הזמן מדברת איתו:) האם אי פעם הרגשת שאתה מתכנן את המצב כך שהכול יצא לטובתך? (בקיצור מניפולציות)? האם משכת בחוטים של מישהו אחר? יכול להיות, אבל אני לא אוהבת לעשות את זה. אתה בנאדם שודחק מרפקים על חשבון אחרים כדי להצליח או שההצלחה תגיע כבר לבד? מה פתאום! ההצלחה תגיע לבד. מתי אמרת למישהו מילה טובה, ומי זה היה? אתמול, חברה. לאין היית רוצה להתקדם? לאדעת

למעלה