תחרותההפתעה הרומנטית ביותר - ממשיכים

מיטללל

New member
../images/Emo79.gif תחרותההפתעה הרומנטית ביותר - ממשיכים ../images/Emo41.gif

אתם מוזמנים לספר לנו על הדבר הכי רומנטי שעשו עבורכם או שאתם עשיתם בשביל אהוב ליבכם
שלושת ההודעות המושקעות ביותר יזכו את כותביהם ב... ערכה מיוחדת של נרות KASSEL. הערכה תכלול: 1.נר הוריקן פיות עם איורים של המאיירת האנגליה מרי סיסלי ברקר 2.נר יצוק ריחני בקוטר 7 סמ ובגובה 10 סמ 3.נר ריחני TL גמבו באריזת PVC 4.סבון גליצרין דקורטיבי שקוף חג אהבה שמח

הדבר הכי רומנטי שהוא עשה בשבילי

זה הצעת הנישואים זה היה לפני שנתיים נסענו לצימר לכבוד היום הולדת של זה היה ה2.4 לבשתי שמלה לבנה באמת שהכי הכי במקרה נסענו בדרך לצימר הוא אמר לי שחסרים מיים באוטו יצאתי להביא לו בקבוק מיים מאחורה והוא פתח את המכסה מנועה ופתאום גיליתי שיש ורד בבקבוק הו יתישב על הריצפה תפחת את הבקבוק פתח את הורד ונתן לי את הטבעת נאם מילים כל כך מרגשות לא שמעתי לעולם ... שאמרתי כן התחיל לרדת גשם התבקנו בגשם ונכנסנו למכונית....

onelovein9

New member
ההפתעה שלי

אני מורה לאנגלית בתיכון. לפני כשנה חוויתי משבר זוגיות קשה עם בן זוגי. חיכיתי לרגע שזה יגמר והשכל יחזור כבר להיות כמו שהיה כי בזוגיות כמו בזוגיות צריך להתפשר כשצריך. בן זוגי הלך ותיאם עם כל התלמידים שלי ועשה לי הפתעה ענקית. באחד הבקרים כאשר נכנסתי לכיתה כל התלמידים אמרו שיש להם הפתעה בשבילי. ששאלתי לפשר ההפתעה הסתובבו כולם ועל חולצותיהם היה הדפס שלי ושל בעלי ועל החולצות היה רשום: "שרונה, האהבה שלנו תנצח, אוהב גדעון". הייתי המומה מעצם ההפתעה, הדמעות זלגו, כל הכיתה הריעה לי ובשנייה של מחיאות הכפיים גדעון נכנס בדלת, התחבקנו לעיניי הכיתה ולא הפסקנו לבכות.

איזה מרגש...הדבר הכי רומנטי שעשו לי

זה היה שהאקסית שלי הלכה לסופר פארם לשים קצת מהטסטרים ואז היא מרחה עליי בושם יקר...

צודקת...שכחתי משהו חשוב

אני לא מוכן בשום פנים ואופן לאכול את הבשר המוקפא של חברת אסם..

נזכרתייייייייייייייי

במלחמה שעברה הייתי חייל וסגרתי איזה מיליון, לא ראיתי אתחברה שלי בזמנו איזה חודשיים וביום האהבה היא הייתה במכמורת בנופש עם המשפחה שלה, ואותי שחררו הביתה ( נראה לי שכבר נגמרה אז המלחמה והיינו בהנפצות שאחרי)... לא אמרתי לה ששחררו אותי, אמרתי לה שחבר שלי יעבור אצלה במכמורת לקחת איזה דיסק שלי שהיה אצלה.. הוא התקשר אליה ואמר לה לצאת, בחוץ אני חיכיתי לה עם בקבוק יין, ומדי צבא א' מצ'וקמקים ביותר. היה כיף מאוד, שתינו את כל הבקבוק על החוף והשגנו חדר לבד שם :)) סה"כ יום אהבה לא רע...

Lir האחת

New member
../images/Emo41.gifשלושת הזוכים../images/Emo41.gif

כל הסיפורים היו באמת יפים ומרגשים, אך אני ומיטל נאלצנו לבחור רק שלושה מהם. הזוכים בתחרות הם:
impossible dreamer
onelovein9
המלאכית של
כל הכבוד לכולם על ההשתתפות

למעלה