תן את מה שיש בך.. מלך הפריסטייל

בהביבו

New member
../images/Emo79.gifתן את מה שיש בך.. מלך הפריסטייל

אני מתכבד בפעם הראשונה [-ותאמינו לי שאני מתרגש-] להציג בםניכם, את הדבר הבא, דבר שהרבה מחכים לו, ה-דבר. תחתרות מלך הפריסטייל, בקהילת מוקי די, ו תפוז אנשים. אז על מה אני מדבר? החל ממחר [-יום שלישי--] תוכלו לצפות בפירסום הנרחב בתפוז, אשר יכריז -פחות או יותר על פתיחת תחרות מלך הפריסטייל. תאריכים: החל מן ה תאריך 1.9 - [ספטמבר] עד ל 14.9 - אתם, הגולשים, מגישים את הקטע שלכם. במה מדובר? התחרות - אשר כוללת פרסים [-על כך בהמשך-] היא בשיתוף הרשות הלאומית למלחמה בסמים, אן.אמ.סי, ואנחנו - הקהילהובה: עליכים יהיה להקליט 30 [-עד 35-] שניות של הפרסיטייל שלכם - בביית כמובן, ולשלוח אותו בפורמט MP3 למייל: [email protected]. הנושא: לא לסמים. אתם מקליטים את 30 השניות שלכם בבית [-איך מקליטים? פורום סאונד והקלטה, לעזרה..-] - כמובן, שנושאה - לא לסמים, ולשולחים למייל שצויין מיקודם. אז מהו בעצם הפריסטייל? זמר\כישרון\השכן ממול\ אתם! - עולים על הבמה, בוחרים נושא, וצריכים לתת חרוזים ושיר - שאתם ממציאים עכשיו. לא נותנים לכם שעה לחשוב על משהו. אתם עולים על במה, המוזיקה מתחילה - ואתם נותנים את הקטע שלכם (בהתאם לזמן..) שבו שאתה צריכים לדבר בחרוזים, בשילוב הנושא. הנושא הנבחר לצורך התחרות הוא "לא לסמים" וכדוגמא אפשר להתחיל עם משהו כמו: "היה לי חבר, חשב ת'עצמו גבר, בסוף מצא את עצמו עמוק עמוק בקבר ........". אתם - בשלושים שיות שלכם, צריכים לתת את הכי טוב, שקשור ללא לסמים. כאנור, כיוון שהכל נעשה בבית שלכם - הפרטי, תוכלו לחשוב מראש. ולכן, באים גם החוקים [-שיצויינו בפירסומות בתפוז גם-] אשר בינהם: * כל פריסטייל שלכם - עד 35 שניות. מעבר לזה - הפריסטייל פסול. * לקיחת שורות - אסורה. אסור לקחת שורה משיר של זמר\ת כלשהוא\יא. * הנושא: לא לסמים. * הצורה. הצורה בהם אתם תעשו את זה הכי יפה, הכי טוב, והכי מקורי. לא משהו ש "בויים" מראש. * כל גולש - רשאי לשלוח יצירה שלו רק פעם אחת. אל תנסו [-ההודעה כמובן לא מיועדת לאף אחד אישית-] "לרמות" עליינו, ולשלוח ממיל אחר.
** כאמור, תאריכי הגשה אך ורק בין ה 1.9 ל 14.9. מעבר לכך או לפניי זאת - לא ייתקבל. ***-שינויים\פרטים נוספים\ וכו' - יועלו בפורום, ואך ורק בפורום בהמשך. כל הודעה מטעם גורם שאינו קשור למערכת תפוז במופרש, ואינו נכתב ע"ג הפורום - לא נכונה***- השיפוט:
כאמור, בתום תאריכי ההגשה של היצירות שלכם, בין התאריכים 20.9 עד 1.10 - יכול שיפוט הפריסטיילים שלכם - שאתם שלחתם. מי שופט? אני? הנהלת הפורומים? אתם? לא!
הזמר שנותנים לו הרבה כבוד - מוקי די, יגיע ויישפוט את התחרות. הוא זה שייקבע את הפריסטייל הטוב ביותר, יאיזין לכם, יתארח, וידבר! לא רק מקום ראשון זוכה.. תתפלאו
כמו כן - תוכלו להוריד את כל הקטעים הנבחרים - ולהצביע בסקר אשר ייעלה בפורום מוקי די, אשר ייזכה בתואר "חביב הקהל" ** שוב: שינויים, פרטים וכו' - אך ורק יועלו על-גבייי הפרוום הנ"ל.
הפרסים
: הפרס למקום הראשון שייזכה בתחרות מלך הפריסטייל, ייזכה ב "חבילה התפוזית", אשר כוללת- חולצה של תפוז + הדיסק של מוקי די (שמע ישראל) + הגדשה אישית ממוקי. גם מקום שני ושלישי ייקבלו שי נחמד. כל השינויים הנוגעים להכל\הוספה של פרטים [-פרטים נוספים יועלה בהמשך..-] וכו' - אך ורק תעשה ע"ג הפורום והקטגוריות הנלוות בקהילה. כמו כן, פרטים נוספים יועלו אל אתר קהילת מוקי די, אשר נבנה, וייעלה לאוויר כבר ימים הקרובים. אנא עיקבו
קצת בפורום מעבר לכל התחרות, הפרסים, הנושאים, הפרטים החיוניים - הפורום יעבור עכשיו למתכונת יותר חדה. מעכשיו, לכל אורך התחרות ועד סופה - הפורום יהיה הפלטפורמה המרכזית לשאלות, לדיונים, לפרטים החשובים ביותר ועוד - אשר יבוא על גביי הפורום! בהתאם לזאת, כידוע שהודעות גם זמנן לפעמים יורד, וצריכיות להגיד שלום לדפים הראושנים והיי לארכיון. בכל מצב - יש עלקוב אחריי הדפים האחרים [-2..3..4....... ..-] בכדיי להיתעדכן. מתכונת הודעות ה
אוףףף-טופיק: מעכשיו, יהיה בכל 3 יממות (תקופה הקפיצה וסיומה של הודעה) שירשור
אחד בפורום - שבו יהיו כל הודעות האוף טופיק. לא משנה במה מדובר, איזה טופיק זה - וגם אם יהיו בו 1000 הודעות. ההודעות ישורשרו לשירשור אחד קיים, ואני אדאג לפתוח את ההודעה המתאימה ברגע שהשירשור הקודם לו - לא יהיה תקף. הודעות טופיק אשר ייפתחו בחינם, ללא הרף - יימחקו! כידוע - התחרות מביאה גם גולשים "מבחוץ" - מבחוץ לקהילה שעד היום אל נכנסו אליה. כאמור - יש לשמור על הסדר הטוב. כל גולש אשר יחליט לעבור את גבול הטעם הטוב, לפגוע באווירה או לנצל את הבמה ולפגוע בקהילה\בגולשים, ייחסם. פרט זה מיועד לככלל הגולשים אשר יהיו פה בזמן התחרות. כל עידכון - יעבור דרכי בצורה הברורה ביותר. יש לעקוב אחר הדף הראשי, הפורום - טאג'ס הליין - הקטגרויות הנוספות ובאתר הקהילה. הודעה זו היא הודעה ראשונה מסוגה, שמבשרת לכם - בצורה הראושנית כגולשי הקהילה רקע לנעשה. בהמשך הימים הקרובים - תהיו ערים לעידכונים נוספים ושופטים. תודות: תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה, לאיש יחסי הציבור של תפוז - אשר לקח רעיון אחד קטן, החליט ללכת איתו - והביא תוצאות. תודה
. תודה רבה כמו כן לאן.אמ.סי ו הרשות הלאומית למלחמה בסמים על שיתוף הפעולה. פרסומות נוספות גם באתרים אשר מייצגים את הרשות הלאומית למלחמה בסמים ו באן.אמ.סי מקווה לראות את כולכם משתתפים בתחרות. המון אהבה. בן
4U|

נשמע מגניב

שני דברים: 1) לשלוח קטע באקפלה או עם ביט? 2) נשמע לי קצת מטומטם שמוקי שופט כשהוא בעצמו בעד סמים קלים

בהביבו

New member
-------->

שמע..אם אתה עושה את זה עם ביט - ברור לך שיש לך יותר סיכויים, כיוון שזה יישמע יותר טוב. לגביי הדבר השני.. אין לי כ"כ מה להגיד לך. עקרונית מוקי שפט גם את התחרות בטיאר ברשת, אבל אני לא אומר שעל סמך משהו הוא בא לכאן. זה ברור לך שמוקי לא ייתריאן עכשיו ויאמר "לכו תקנו סמים..".

אה

לא ידעתי שהוא שפט גם אצל טיאר אם ככה אולי זה באמת שיפוט בקטע של הביצוע ופחות על הליריקה

בהביבו

New member
שמע.. אפשר לפתח על זה דיון

שלם, ואם בא לך - בכיף. אבל העיניין הוא שזה לא בישביל השיפוט - רק! כל התחרות באה ל "לא לסמים". תסכים איתי שגם יכלנו להביא את עברי לידר שיישפוט. אבל העיניין הוא שכן - מוקי יישפוט, תשמעו את דעתו, ו.. התחרות אומרת לא לסמים. אז כן. בינינו, כמו שאמרתי, אפשר לפתוח על זה דיוןן, שבתוכו יעלה עיניין שכבר הועלה בעבר, לפניי כמה שירשורים - ואתה בטח מבין על מה שאני מדבר, מהו הנושא.

bugib

New member
לא רק שהוא שפט שם..

גם מאג'יק תקלט באותה תכנית מוזר לא?

The Macker Girl

New member
וואלה, שיחקתם אותה

כל הכבוד :) רק שאלה שלא הבנתי מהרפרוף בהודעה המאוד ארוכה הזאת... מתי הגמר? כאילו, האירוח והזוכה והכל...

בהביבו

New member
הגמר הגמר הגמר..

תאריך סופי תקבלו עוד כמה ימים. אבל עקרונית כל תהליך השיפוט מתחיל בין ה 20 לספטמבר ל ראשון לאקטובר. המועד נתון לשינוי כיוון שהתאריך נופל על מועד לא טוב, לכן זה יכול להידחות ביום או להקדים ביום\יומיים. אבל עקרונית הכל בין המועדים שציינתי.

EmGee

New member
יש אנשים ממש חכמים שם באל-סם

לתת למוקי לשפוט בנושא נגד סמים זה כמו לתת לצ'ולו, נימי ומג'יק 60,000 שקל בשביל להפיק דיסק נגד סמים

חחחח.... ת'כלס....

צודק זה באמת מוזר... הקטע הוא שבשביל מוקי זה לא נקרא סמים כל החרא הזה שהוא מעשן או לא מעשן.... אבל אכן זה אירוני לגמרי...

RC2003

New member
בן כמה עצות:

דבר ראשון, תשים כמה מיילים, מייל אחד יכול לקבל מקסימום 3 שירים (אני חושב) לא שאני מזלזל אבל בולשיט פרס... מקסימום ההקדשה בסדר... עדיף כבר לשחק בכיף

בהביבו

New member
../images/Emo45.gif

לא רק זה. עופרי צודק, ואני אוסיף על דבריו. א. לא נקבע שהמייל שלי יהיה בתחרות מן הסיבה של רמאויות. המייל שצויין שאליו יישלחו היצירות הוא מייל של הנהלת הקהילות בתפוז נשים, ושם לא יהיה ניתן לרמות. ב. מזתאורמת כמה מיילים? אתה רוצה לשלוח כמה צירות? אז תגיד שייקבעו שיהיה אפשר יותר. אבל לא. לא מדבור רק בחבריי הקהילה. מדובר בתחרות שמיועדת לכלל גולשי תפוז, ומי שמוכן ורוצה --- מוזמן להישתתף. כל אחד יוכל לשלוח יצירה אחת. מי שיינסה יותר.. מה אני אגיד לך.. חבל על הזמן שלו (אם אתה מבין). לגביי הפרסים: מצטער. אתה צריך להבין שאנחנו לא נשיג לך 10,000 שקל על סמך זה שביצענו את התחרות במקום כ"כ גמיש, באינטרנט. אני חושב שמדובר בפרס יפה, ששוויו הוא כסף, וכידוע כסף היום לא בא לכולם בקלות. שוב. מדובר בתחרות לא לסמים, אשר מערבבת את האירוח + היצירות + הפרסים בבמה אחת. אם תחרות זו לא "מתאימה" לך, אין זאת מחובתך לקחת חלק פעיל ממנה.

RC2003

New member
לא הבנת אותי נכון

לא דיברתי על רמאויות... חשבתי שזה מייל רגיל שמכיל 10 מגה או משו כזה... טוב? נאה לי מאד עם התחרות הזאת והייתי עושה את זה גם בלי שום פרס לא ציפיתי לעשרת א' אבל למי אין את הדיסק של מוקי? (עכשיו כולם יגידו?) חולצה של תפוז כן ענק אני גם יילבש אותה מה שמעניין אותי זה ההקדשה ממוקי!

RC2003

New member
איזה כבד

לא מבין מה הבעיה שלך יא מעפן צוחקים קצת

בהביבו

New member
חמוד, שמע..

עשינו המון כאן. נכון, נכון שזה יישמע "דבילי" שחבירי פורום מוקי די יוכלו לזכות בדיסק של כבודו. אבל משתתפים גם כאלו שלא בקהילה. ותאמין לי שיש כאלו בפורום, שלא צריכים להיתבייש - זה בסדר גמור, אבל אין להם את הדיסק. אם תזכה, ותיקח את הדיסק והחולצה, ו.. "לא תלבש את החולצה של תפוז" תוכל לתת אותה לאח הקטן או לשכנה ממול. בקשר לרמאות והמייל.. אני לא אמרתי שארמה. אבל תסכים איתי שהגיוני שאני לא אקבל את ההכל למייל שלי? ובנושא ה 10 מגה, אל תדאג
המייל של תפוז יוכל להחזיק את כל מה שתשלחו. דאגנו להכל מראש.

RC2003

New member
טוב פסדר

אני האח הקטן אבל ולצערי אני צריך תוכנה ספציפית שהחליטה לא לעשות לי הקלטה, ואפילו לא אפקט קולי...

בהביבו

New member
להקליט = הקלטה פשוטה =

קח מייקרופון, או אוזניות כזו של הדיסק מאןןןןןןןןן . מתעקש על רטוב? [-תוכנה..-] סוריי

למעלה