|ת|
שירי השבוע-המצעד

../images/Emo79.gif|ת|../images/Emo79.gifשירי השבוע-המצעד../images/Emo124.gif

שלוםםם
איך עובר השבוע
מקווה שהכל טוב
שירי סלסה:
Barrio latino - Caliente - אחד השירים שאני הכיייייי אוהב
חיכיתי כל השבוע להמליץ עליו
Johnny polanco - Xiomara - עוד שיר ממש יפה של ג'וני פולאנקו
Adolescent's Orquesta - Chico Vacilon (Soy Feliz) - שיר שעד לפני כמה חודשים נשמע בכל מועדון בת"א
אחד השירים הטובים בדיסק שלהם Ahora Mas Que Nunca Willie colon - Sevillana - אחד השירים ההכי טובים של ווילי קולון (לפי דעתי
) אפשר לרקוד על זה גם רומבה
Sensual 990 - Mi rumba - אחד השירים שעשו לי ת'שבוע..
שירים אחרים:
Yoskar Sarante - Guitarra - בצ'אטה
ממש יפה
Bill Withers - just the two of us- ביל וויטרס
אחד הזמרים הגדולים שהיו ולא נשכחו
ENJOY

Lechko

New member
טימבהה!! ../images/Emo13.gif

אם כבר זורקים פצצות בעירק, שיהיו כמה פצצות גם כאן, אז הנה זה בא: Charanga Habanera - Muevete אני מציע לנסות לזרוק את זה על בגדד
אם זה לא ישגע אתכם, אני לא יודע מה כן. Azucar - Lapiz De Labio להקה צעירה מקובה, שכבר עכשיו מייצרת שירים מעולים, ערבוב של הרבה היפ הופ, ואוואנקו, ג'אז וכמובן, טימבה! מי שמחפש דברים פחות נפוצים, ערבובים של יותר היפ הופ, ג'אז וביטים חזקים, חפשו את השיר המעולה Tu Sueno. Aramis Galindo - Nuestra mejor cancion וכשמו כן הוא, the best! Azucar Negra - Almas Disfrazadas והפעם, יש לי גם לתת לכם מקור, בהסכמת הלהקה, פורסמו כמה שירים שלהם ברשת, כנסו ל: http://www.mp3.com/AzucarNegra אחת מהלהקות הוותיקות יותר הפעם, Bamboleo - Te gusto o te caigo bien כל מי ששמע אותם יבין למה אני ממשיך פעם אחר פעם להמליץ על שירים שלהם... אחת מהלהקות המדהימות שניגנו טימבה אי פעם. כבר המלצתי עליהם, והנה עוד אחד בא: Danny Lozada y su timba cubana - Tanto te pedi. שיר ישן ומוכר יחסית, יפה מאוד: Klimax - Te Confunde Ser Esa Mujer ושלא תגידו שאני מזניח את פינת ואן ואן
Los Van Van - Que tiene Van Van תהנו אלכס

למעלה