A Punchup at a Wedding

• פותח הנושא V e g
  • פורסם בתאריך

V e g

New member
../images/Emo79.gif A Punchup at a Wedding

זהו השיר הבא, ששמו האלטרנטיבי הוא "No No No No No No No No"
no no no no no no no no no no no no no no no no i don't know why you bother nothing's ever good enough for you i was there and it wasn't like that you came here just to start a fight you had to piss on our parade you had to shred our big day you had to ruin it for all concerned in a drunken punchup at a wedding. hypocrite opportunist don't infect me with your poison a bully in a china shop when i turn round stay frozen to the spot. you had to piss on our parade you had to shred our big day you had to ruin it for all concerned in a drunken punchup at a wedding. the pointless snide remarks of hammerheaded sharks the pot will call the kettle black in a drunken punchup at a wedding. no no no no no no no no no no no no no no no no​
לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא אני לא יודע מדוע אתה טורח שום דבר אף פעם טוב מספיק עבורך הייתי שם וזה לא היה כך באת לכאן רק כדי להתחיל ריב היית חייב להשתין על התהלוכה שלנו היית חייב לקרוע לגזרים את היום הגדול שלנו היית חייב להרוס אותו עבור כל הנוגעים בדבר בתגרה של שיכורים בחתונה סתגלן צבוע על תדביק אותי עם הרעל שלך בריון בחנות של חרסינה כשאני פונה הישאר קפוא במקומך היית חייב להשתין על התהלוכה שלנו היית חייב לקרוע לגזרים את היום הגדול שלנו היית חייב להרוס אותו עבור כל הנוגעים בדבר בתגרה של שיכורים בחתונה ההערות של ה-*snide remarks חסר התכלית על נוכלים מטופשים הסיר יקרא לקומקום שחור** _______________________________________________________________________________________ *טור בעיתון (ולאחר מכן באינטרנט) שנכתב ע"י Eric D. Snider. ** זה סוג של ביטוי. the pot will call the kettle black משמעותו הוא, אם לנסות להסביר בפשטות...סיר וקומקום, שניהם ישחירו שניהם אם נשים אותם באש. המשמעות פה, לדוגמא בפורומים, שאדם (הסיר) לא יכול לבקש מאחרים (הקומקום) להגיב בצורה מנומסת ואדיבה, כשהוא עצמו מגיב בהתקפות אישיות. ככה אני מבין, בכל אופן. שלא כמו בשירים אחרים, הטקסט פה דווקא מאוד פשוט וברור. יש עוד טקסט, שלא נכנס לגירסא הסופית של השיר. מה דעתכם על השיר? על מה ת'ום מנסה לדבר?

FunkyMonk

New member
ת'ום לדעתי

ת'ום לדעתי ממשיך פה את הקונספט של האלבום (כן, אני אישית חושב שזה אלבום קונספט). אבל פה, לעומת רוב השירים שבאו לפני, הוא לא מדבר על עירוון או על חוסר רצון לעזור, הוא מדבר פה כבר על פגיעה, על לעשות משהו, אבל משהו רע. הקטע הזה מגיע בדיוק אחרי התפנית, I Will. "אני אעשה" לא נראה לי שכתבתי את הפירוש שלי לשיר ההוא. שם הוא מתאר איך הוא רוצה לעשות משהו, אבל כל מה שהוא מצליח לעשות זה להתחבא. רוב השירים שלפני זה מדברים על ריחוק מהמטרה, על עיוורון למציאות, על תירוצים וכו'. לדעתי השיר המדובר (פאנצ'אפ) מסופר מנק' מבט שלישית, בעצם על האיש שדיבר בגוף ראשון למשך כמעט כל האלבום לפני זה. שימו לב שהשיר כאילו מדבר בגוף ראשון **רבים**. "בריון בחנות של חרסינה". כל מה שהוא רוצה זה להרגיש שהוא עשה משהו. אין לו בעצם שום מטרה. "תגרה של שיכורים בחתונה" זה לא מועיל, זה סתם הורס לאחרים. פה אולי הוא כבר מתבלבל מכל מה שגרמו לו לחשוב לפני זה. גם אני לא מבין כל כך את עצמי, כל פעם שאני שומע את האלבום אני מפתח את זה עוד..

אחד השירים שאני הכי לא אוהב

פעם ב... יוצא לי רק לשמוע אותו במלואו. שיר מבחינה מוזיקלית לפי דעתי גרוע, משעמם ומעצבן. לא אוהב! השיר הוא במקרה של רדיוהד, הייתי תורם אותו ללהקה מתחילה. לכן גם לא התעמקתי ולא טרחתי להבין בכלל על מה השיר, המוזיקה עצבנה אותי מדיי, והמילים באמת יחסית ברורות אז... שיר לא משהו בכלל, אחד הסיבות שהייל הוא לא אלבום באמתבאמת טוב, אלא רק אלבום עם נגיעות של שירים ממש טובים כי בכלל שלו יש שירים הורסים.

Knives Out

New member
מחבב את השיר..

במיוחד את הכניסה היפה מI Will . בסה"כ שיר נחמד, אבל בהחלט לא ראוי לשיא הקריירה של רדיוהד.

V e g

New member
אני לא מת על השיר

הוא בעיני אחד החלשים של רדיוהד, לפחות מוסיקלית. מודה שקשה לי עם הסטטיות שלו, רוב השיר נע סביב Em. על אף שהטקסט די מעניין.

Latisia

New member
שיר בסך הכל נחמד...

לא מיוחד כול כך וטיפה מעצבן לדעתי. אף פעם לא ניסיתי יותר מידי להבין את המשמעות השיר אבל עכשו שאני קוראת את המילים זה דיי ברור. חה אבל השם האלטרנטיבי שלו הזו חחח.

למעלה