../images/Emo79.gif A Punchup at a Wedding
זהו השיר הבא, ששמו האלטרנטיבי הוא "No No No No No No No No"
זהו השיר הבא, ששמו האלטרנטיבי הוא "No No No No No No No No"
no no no no no no no no no no no no no no no no i don't know why you bother nothing's ever good enough for you i was there and it wasn't like that you came here just to start a fight you had to piss on our parade you had to shred our big day you had to ruin it for all concerned in a drunken punchup at a wedding. hypocrite opportunist don't infect me with your poison a bully in a china shop when i turn round stay frozen to the spot. you had to piss on our parade you had to shred our big day you had to ruin it for all concerned in a drunken punchup at a wedding. the pointless snide remarks of hammerheaded sharks the pot will call the kettle black in a drunken punchup at a wedding. no no no no no no no no no no no no no no no no
לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא אני לא יודע מדוע אתה טורח שום דבר אף פעם טוב מספיק עבורך הייתי שם וזה לא היה כך באת לכאן רק כדי להתחיל ריב היית חייב להשתין על התהלוכה שלנו היית חייב לקרוע לגזרים את היום הגדול שלנו היית חייב להרוס אותו עבור כל הנוגעים בדבר בתגרה של שיכורים בחתונה סתגלן צבוע על תדביק אותי עם הרעל שלך בריון בחנות של חרסינה כשאני פונה הישאר קפוא במקומך היית חייב להשתין על התהלוכה שלנו היית חייב לקרוע לגזרים את היום הגדול שלנו היית חייב להרוס אותו עבור כל הנוגעים בדבר בתגרה של שיכורים בחתונה ההערות של ה-*snide remarks חסר התכלית על נוכלים מטופשים הסיר יקרא לקומקום שחור** _______________________________________________________________________________________ *טור בעיתון (ולאחר מכן באינטרנט) שנכתב ע"י Eric D. Snider. ** זה סוג של ביטוי. the pot will call the kettle black משמעותו הוא, אם לנסות להסביר בפשטות...סיר וקומקום, שניהם ישחירו שניהם אם נשים אותם באש. המשמעות פה, לדוגמא בפורומים, שאדם (הסיר) לא יכול לבקש מאחרים (הקומקום) להגיב בצורה מנומסת ואדיבה, כשהוא עצמו מגיב בהתקפות אישיות. ככה אני מבין, בכל אופן. שלא כמו בשירים אחרים, הטקסט פה דווקא מאוד פשוט וברור. יש עוד טקסט, שלא נכנס לגירסא הסופית של השיר. מה דעתכם על השיר? על מה ת'ום מנסה לדבר?