Alan's Psychedelic Breakfast

../images/Emo79.gif Alan's Psychedelic Breakfast

השיר החותם את האלבום Atom Heart Mother ממשיך את המסורת בה החלו הפלוידים שנה ומשהו קודם לכן, של נסיונות לתאר באמצעים מוסיקליים את מהלך חיי היומיום של בני אדם. המופע/יצירה THe Man and the Journey היה חלק מנסיון זה, ו-APB הוא השריד לו. בקטע, מתאר אלאן - הוא אלאן סטיילס, אחד מפועלי הבמה של הלהקה - איך הוא מכין ארוחת בוקר, בעוד ברקע נשמעים קולות, צלילים ואפקטים שונים. בניגוד ל-The Man and the Journey, הנסיון כאן נשמע לי קליל יותר, הומוריסטי. מה נאמר בקטע?
(Instrumental) Oh, um, flakes, oh Then, uh, I don't know, scrambled eggs, bacon, sausages, tomatoes Toast, coffee Marmalade, I like marmalade Marmalade, I like marmalade Porridge is nice Any cereal, I like all cereal Breakfast in Los Angeles Macrobiotic stuff No reply I don't mind the barrow I like burying the stuff in No, I've got a terrible back When I work it hurts me Do you know Elton John? Why he sort of a… When drivin' on the radio to sleep Getting ready for a gig I don't know He does that electrical stuff I can't follow that Scrambled eggs, bacon, sausages, tomatoes Toast, coffee Marmalade, I like marmalade I don't like coffee Porridge is nice Any cereal, I like all cereal What a day What? My head's a blank​
או, המ, קורנפלקס, או ואז, אה, אני לא יודע, ביצים מקושקשות, קותלי חזיר, נקניקיות, עגבניות, טוסט, קפה מרמלדה, אני אוהב מרמלדה מרמלדה, אני אוהב מרמלדה דייסה זה נחמד כל דגנים שהם, אני אוהב את כל הדגנים ארוחת בוקר בלוס אנג'לס דברים מיקרוביוטיים אין תגובה לא אכפת לי מהמריצה(?) אני אוהב לקבור את הדברים בפנים לא, הגב שלי כואב נורא כשאני עובד זה כואב לי אתה מכיר את אלטון ג'ון? כי הוא מעין... כזה כשנוהגים ברדיו לישון מתכוננים להופעה אני לא יודע הוא עושה את הדברים האלקטרוניים האלו אני לא יכול לעקוב אחרי זה. ביצים מקושקשות, קותלי חזיר, נקניקיות, עגבניות טוסט, קפה מרמלדה, אני אוהב מרמלדה אני לא אוהב קפה דייסה זה נחמד כל דגנים שהם, אני אוהב את כל הדגנים איזה יום מה? אני לא זוכר כלום.

FuryUri

New member
בהחלט קטע מוזר...

לא יודע למה... אבל אני דווקא קצת נהנה ממנו :>די מצחיק אותי :>

BananushkA

New member
קטע הזוי

שמסיים בצורה מאוד מוזרה אלבום טוב מאוד... נשמע כמו סוג של ההיפך מהיצירה המלאה והסימפונית Atom Heart Mother. כמו אנטיתזה, אבל אחרת.

לא אהבתי במיוחד../images/Emo71.gif

אבל שיר מעניין אפילו מצחיק! מזכיר קצת את ...Several Species . חוץ מקטעי הקלידים של רייט בליווי גיטרה (כמובן). מה שמעניין הוא, שאם בהופעות של "האיש והמסע" הם הפסיקו את הופעה כדי לשתות כוס תה ביחד מול הקהל(ב- Tea Hour) אז פה הם כבר יכלו לפתח את זה ויבנו מטבח על הבמה והתחילו לבשל ולעשות על האש! אני חושב להציע אותו לראש השב"ס לשים את השיר בפול ווליום בכלא מגידו אם האסירים הבטחוניים יתחילו (שוב) עם שביתת הרעב שלהם! (צנעני ידאג לתרגם להם אם צריך). אז יש מה לעשות עם השיר הזה! מה פסיכודלי בזה אתם שואלים? שאלה טובה! אולי הקטע הזה יסביר את זה: אתה מכיר את אלטון ג'ון? \ כי הוא מעין... כזה \ כשנוהגים ברדיו לישון \ מתכוננים להופעה \ אני לא יודע \ הוא עושה את הדברים האלקטרוניים האלו \ אני לא יכול לעקוב אחרי זה \ אולי הדיבורים האלה הם של מישהו שמסופר שהיה שם את הסמים שלו בקפה שלו כל בוקר, והיה עם הפלויד בסיוב הופעות בארה"ב. כי זה קצת מזכיר שירים שלו שאנחנו דנים בהם עכשיו! , שאין הרבה קשר בין המילים וכו' וכו' הזוי ביותר!

ליריקס מגניב ../images/Emo13.gif

השיר עצמו קצת מוזר אבל משתפר מפעם לפעם. הייתי מת לראות אותו באיזו הופעה ישנה שלהם.

holo

New member
קטע נחמד

די מיותר ברובו, אבל קטעי הנגינה נחמדים מאוד, קלילים וכיפיים.

למעלה