ayumi hamasaki

GREEN Days

New member
ayumi hamasaki 45th Single Rule/Sparkle 25.02

ב - 25.02.2009 יוצא הסינגל ה - 45 של איו Rule/Sparkle. Rule יהיה השיר סיום של הסרט האמריקאי DRAGON BALL Evolution ו - Sparkle משומש לפירסומת של דגם חדש של מכונית של Honda. Rule יהיה שיר רוק אגרסיבי ו - Sparkle יהיה בסיגנון רוק אלקטרוני. בסינגל יהיה גם רמיקס של Rule וגירסאות אקוסטיות של שני השירים מהסינגל הקודם Days ו - GREEN. הסינגל ייצא בשלושה גירסאות: גירסאת ה - CD+DVD רשימת שירים: 01. Rule 02. Sparkle 03. (Rule (Remix 04. (Rule (Instrumental 05. (Sparkle (Instrumental DVD 01. (Rule (Video Clip 02. (Rule (Making Clip גירסאת CD ראשונה: 01. Rule 02. Sparkle 03. (Rule (Remix 04. (Days (acoustic version 05. (Rule (Instrumental 06. (Sparkle (Instrumental גירסאת CD שניה: 01. Rule 02. Sparkle 03. (Rule (Remix 04. (GREEN (acoustic version 05. (Rule (Instrumental 06. (Sparkle (Instrumental

Sowelu

New member
הודעות מאיומי האמאסאקי (מספר 411-413)

הודעה מספר 411 22 לינואר 2009 10:40 בבוקר אתמול, או כמו שעולה לי לומר, בזמן האחרון, אני מודה, היה פירוק. אבל במובנים רבים. אבל בזכות ההודעות הרבות שלכם, יותר טוב לי עכשיו. אבל כן. מה שלא תהיה אהבה, תקווה, משאלה... אפילו אם ימים, שלא ידעתי מתי, שזה אפילו יותר רחוק, משאלות בלתי ניתנות להשגה אבל זה לא באמת ככה. "אהבה - לא אשליה משאלה בהכרח תתגשם יהיה אור תקווה..."* ובעיקר מה שנוגע במשאלה – לא מספיק רק לעמוד על דעתך. המשאלה בתוך האדם עצמו. זה מה שפעם הבנתי בזכותכם. תודה. אתמול, מישהו שלח לי מכתב. לא פתחתי אותו, אבל הייתי שמחה. אני פשוט בכיתי. איזה שיר אני צריכה לבחור לשיר של היום? ממ...בלי ספק, את זה.... "לא צריך שיחה רצינית, אני לא צריכה כלום חוץ מהחיוך שלך"** * מילים מ-everywhere nowhere **מילים מ-BLUE BIRD נתראה מאוחר יותר... הודעה מספר 412 25 לינואר 2009 07:18 בבוקר אופס! לא כתבתי הרבה זמן... אבל אתם יודעים, אני במצב רוח מאוד טוב! אתמול, התחלנו צילומים לקליפ חדש!!! והכול הסתיים לא מזמן, אני חזרתי הביתה. לא שחשבתי על זה, אבל הגיע הזמן להמשיך את הצילומים... אני יכולה לומר, שמכל התמונות אני בחרתי את הזאת, איפה שאנחנו עם יישי-סמה, בפעם הזאת, אפילו לא לקח הרבה זמן לבחור. אני מכוונת באמת לזה שהן מעולות! אולי אני צריכה לבדוק! לא משהו חדש, אני חושבת...אבל מכול הקליפים שלי, בזה אני, כנראה, רוקדת הכי הרבה. אבל בלי בעיות, כי זה באמת כיף! אבל אני אחזור כשהצילומים יסתיימו! ולכן אני לא יודעת מתי....! הודעה מספר 413 26 לינואר 2009 19:24 בבוקר סוף-סוף הצילומים הסתיימו!!! קשה. כול הגוף בשריטות וחבורות! גם הרקדנים שבורים! מעניין, אנחנו, צילמנו סרט! אתם תבינו על מה אני מדברת, כשתראו את הקליפ. ג'י-סאן אימן אותנו במהירות כול הלילה, אבל אני אפילו לא יכולה לתאר את הכאב ביד ימין. אבל המסז'יסטית פשוט הפתיעה אותי. היא הצליחה לעשות ככה שהכאב ייעלם. מדהיםםםםםם!!!!! אין לי סבלנות לחכות לרגע שבו אראה את הצילומים. אבל עד אז אני אשם קצת... תודה ענקית לכולכם! (-.-) *ישנה*

Sowelu

New member
הודעות מאיומי ^^

הודעה מספר414 27 לינואר 2009 18:56 למה?? זה קשור לתמונות.* אני לא יודעת למה,אני לא יכולה לשלוח אותן ל-KAZ למההה???? זה כי אני הבנתי החלפתי את המחשב הנייד הישן שלי בחדש? נו..אני אנסה עוד פעם (T.T) אבל עד אז אני אלך למסז'יסטית. הודעה מספר 415 27 לינואר 2009 18:56 אוח...כנראה זה מה שיש. הודעה מספר 416 28 לינואר 2009 00:34 בבוקר בתמונות האלה נהיתי סופר סאייה! ^_^ *היא מדברת על תמונות ב-TeamAyu הודעה מספר 417 29 לינואר 2009 09:19 זה מאוד לא מפתיע...אבל אני שוב בהוואי אני מקליטה. איך להביע את עצמי יותר טוב...עכשיו מאוד רק בהוואי. ההיסטוריה התחילה לפני כמה שנים. בגלל יותר מידי אנשים, חלונות הראווה בחנות נשברו. מאז, מתוך הבנה שהנוכחות שלי יכולה להביא לבעיות, אני מנסה לא להיות במרכזי קניות כמו ומסעדות פופולאריות... אבל בגלל שאמרו לי שאין שם הרבה אנשים, אני הלכתי. Ala Moana Center הייתי מרכז קניות אחרי 2 שניות! Lol חוץ מזה, הכול נמצא מתחת לשמיים ובהוואי, הדאגה בגלל זה עוד יותר גדולה...כ"כ מדאיג! אהה...! אני לא מדברת לנושא. כשבדקו את המזוודות שלי בנמל התעופה בהונולולו שאלו אותי:"למה את מטיילת עם כ"כ הרבה בגדים לילדים?" לא, אלו לא בגדים לילדים, אלא בגדים של אישה בת 30. זהו לעכשיו. הודעה מספר 425-בזמן השלג כשיצאתי לרחוב, ירד שלג. אלו תמונות של אנשים שהיו תחת יותר מידי לחץ הודעה מספר 426-ואז... כולם נכנסו לעבודה. חזרות רציניות על הכוריאוגרפיה. ג'ין-סנסאיי וסובארו-סנסאיי אימנו אותי. ובתמורה לעבודה הקשה, קיבלתי... כאב שרירים נורא! הודעה מספר 427-איך.. הכוריאוגרפיה קשה כ"כ. זו תמונה שמראה את הקושי שבה, לא כך? השיער של צ'ון-טיאן מראה את זה! אתם תאהבו את הקליפ... ♪ הודעה מספר 428-סוף-סוף התמונה צולמה בזמן בחירת הרקדנים! ושוב ג'ין-סנסאיי וסובארו-סנסאיי עזרו לי! לכול "רקדני Rule" (כך קראו להם בזמן הצילומים) תודה ענקית! ***ושב הכל תורגם על ידי מהאתר http://ayumi.my1.ru/ (ויש שם גם כמה תמנות כדי להבין למה הכוונה בכתוב) ולבסוף----http://www.mediafire.com/download.php?ym243zutmxm

Sowelu

New member
Rule (פרסומת +חלק קטן מהקליפ)

בזמן שחיפשתי משהו נחמד בקשר ל-RULE ביוטיוב מצאתי במקרה את הפרסומת הזאת^^ (לי היא לפחות נראת כמו פרסומת) אז בגלל שזה המקום היחיד שאני מכירה שקשור לאיו שעדיין מתעדכן החלטתי לשים קישור לפירסומת פה: http://www.youtube.com/watch?v=hJWxeqgPteQ וממה שרואים שם הסיכוי שאיו תרקוד הרבה דיי נמוך T^T

nadav1232

New member
נראה מעולה!!!

אני ממש מחכה שהוא יצא!! ס---ס אני כבר רוצה לשמוע את Rule, אפילו לא שמו משהו קטן ממנו >.<... וממש חבל של - Sparkle לא יצא קליפ כי השיר הזה נשמע ממש טוב *_*

nadav1232

New member
Rule!!!

אני ממש אוהב את השיר הזה @_@!! אני מאוד מקווה שהסרט של דרגון בול אבולושן יגיע לארץ וכולנו נלך במיוחד לקולנוע לשמוע אותה XDD

Sowelu

New member
המילים לשיר^^

רומנג'י: * Dareka ni kime rareta Rule Sonna mon hitsuyou nai Datte kono bokura ga Rule Soko n toko yuzure nai Konna jidai no ittai doko ni kibou nante aru no ka tte Me ni mie nai mono o furerare nai mono o shinjite irareru no ka tte Boku wa damatte tada unazuite shizuka ni me o tojiru Datte bokura wa sou tashika ni ne tsunagatte ru n da tte koto o ima hakkiri to kanjirareru kara * (repeat) Konna sekai mo madamada suteta mon ja nai doko mo kumotte ru Donna ni kokutte mo dareka o shinjite miru dake no jishin wa juubun ni aru Boku wa ookiku shinkokyuu shite takaraka ni sakebu yo Datte subete wa guuzen ja naku hitsuzen nanda ne tte koto o ano hi no kimi ni oshie rareta kara ** Okimari na tsumannai Rule Oshitsuke rare taku nai Mazu wa kimi to boku de Rule Bukkowashite hajime you Tsuyosa ga yasashisa e to Yasashisa ga tsuyosa e to kawatte tta shunkan kara Mou kowai mono wa nai Sonna ki ga shiteru n da * (repeat) ** (repeat) אנגלית: *I don't need the Rules Decided by someone else Because we are the Rules I can't concede about it "Where on earth is hope in the age like this?" "Can we believe in what we can't see nor touch?" I just nod silently and close my eyes calmly Because I can feel clearly now that we are certainly connected * (repeat) "This world isn't yet so bad, though cloudy everywhere" "However foggy, I have enough confidence in trying to trust someone" I take a deep breath and shout proudly Because I was taught by you on that day that everything happens necessarily, not casually ** I don't want to be imposed The same old stupid Rules Let's start first, you and me By destroying the Rules Since the moment my strength turned into tenderness And my tenderness turned into strength I have nothing to fear any more I'm feeling so * (repeat) ** (repeat)

Sowelu

New member
עטיפת CD גרסה 1

01. Rule (Original mix) 02. Sparkle (Original mix) 03. Days (8-bits of tears YMCK remix) 04. Days (Acoustic Orchestra version) 05. Rule (80kidz's "No More Rule" mix) 06. Rule (Remo-con "tech dance" remix) 07. Rule (Original mix -Instrumental-) 08. Sparkle (Original mix -Instrumental-)

Sowelu

New member
עטיפת CD גסה 2

01. Rule (Original mix) 02. Sparkle (Original mix) 03. GREEN (CMJK Spring Storm mix) 04. GREEN (Acoustic Orchestra version) 05. Rule (80kidz's "No More Rule" mix) 06. Rule (Remo-con "tech dance" remix) 07. Rule (Original mix -Instrumental-) 08. Sparkle (Original mix -Instrumental-)

nadav1232

New member
תודה רבה ^__^

איזה כיף לה שהיא בהוואי ;; והקישור בסוף.. טוב, לא נורא כי זה רק 20 שניות אבל בפעם הבאה תזכרי לי לשים או שפשוט תשימי קישור מה - YouTube ^^

nadav1232

New member
יאי~ תודה על התרגום!!! ^_^

אני ממש שמח שסוף סוף שזה קליפ שאיו הרבה רוקדת בו ס.ס זה יהיה מעניין וזה עשה לי חשק כבר ממש לראות אותו T_T תודה! D=

Sowelu

New member
בכיף^^

כשקראתי את זה ממש התלהבתי מזה שסוף סוף יש קליפ (והרבה ריקודים)^^ וכמובן אם יהיה משהו חביב מאיו אז אני אפרסם פה^^

למעלה