אומהגומה לייב
קניתי אותו לפני שבועיים יחד עם עוד ערימת דיסקים של 39.90,ואפילו כתבתי באיזה טרמפ סיפור עליו,אך לצערי עוד לא כ"כ התחברתי לצד האלבום. נא... מי צריך חיקויים של זבובים במערה כשיש: א)מארז יפהפה. ב)פוסטר מעריבי לנוער שרק ידידי משכבר הימים ואופטורופסי לעתיד,ציון, קלט את הקאטצ' בו.עוד דרך להוריד פרופיל. ג)בפוסטר רואים את אצבעות הרגליים של גילמור.יאמי. ד)ההופעה הכי טובה של פינק פלויד בתקופתה האפלה. אני חושב שיש לי גם חלקים מתועדים של ההופעה,בעבר לא ידעתי לאן לשייך את הוידאו הזה,וגם כמעט ולא זיהיתי את ASFOS בגלל התוספת המרשימה של השקדים הנפוחים של דיוויד,אך כעת אני כמעט ובטוח שלפחות מדובר באותו סיבוב הופעות,וממה שראיתי מדובר בהופעה מדהימה,אינטימית ואפלה-כמעט צוותא(דיוויד עבד שם בשליחות מקיבוץ יד מרדכי). הבמה נמוכה,כמעט בגובה הקהל,וצופים רבים נמצאים במרחק נגיעה-אונס מגילמור ורייט(שניהם בצידי הבמה,ומטעמי רטיבות אני חושש שווטרס ניגן לבד).והקטע היפה ביותר הוא הצד האומנותי בו,במיוחד בביצוע הצלוחית יש מין פירמידות (מקורי) שבהן יש אנשים הזזים במין בריכה גדולה כזאת. והצפייה בהופעה הזאת רק חיזקה את החוויה המדהימה של השמיעה לדיסק הלייב. בכל מקרה,הביצוע ליוג'ין המשוגע נהדר וכנראה שמשהו הביא איזה רדיו טייפ עם קטעי בס,כי הבס פה עושה את כל אפקט האימה בצורה מעוררת התפעלות/רגשות שיש עוד משהו עם פיאה מכוערת שיודע לנגן. לא יודע,אך מגרסאות אחרות אני חושב שהם הקדימו פה בהרבה את הצרחה והאנרכיה,חבל,אך בכל מקרה רואים פה הופעה מגובשת וחזקה וגילמור מחזיק את כל העסק עם סליידים מרטיטים ומקדימי זקנה.הצרחה פה מצויינת,וכל ההתכרעות נהדרת.סקס פלינסטונס. כמו שאת יודעת,חיפשתי איזה מן דיסק שיכניס אותי לחורף,ומצאתי הופעה שהכניסה אותי לקומה.אחד מרגעי השיא של פינק פלויד,ונמאס כבר להגיד את זה על כל דבר שלהם.