Class Of 99

everynormal

New member
../images/Emo79.gif Class Of 99../images/Emo79.gif

Class Of 99 הייתה להקת רוק אלטרנטיבית קצרת חיים, שהורכבה אך ורק מחברים בלהקות רוק בולטות:
ליין סטיילי, אליס אין צ'יינס- סולן
טום מורלו, רייג' אגיינסט דה משין- גיטרה
סטפן פרקינס, ג'יינס אדיקשן- תופים
מרטין לנובל, פורנו פור פירוס- בס ועזרה ממאט סרלטיק על הקלידים. הארבעה הללו, עבדו על קאבר לשירו המפורסם של הפינק פלוייד, Another Brick In The Wall חלק 2, לסרט האימה של רוברט רודריגז שיצא ב-1998, "סיוט בחדר המורים" ( דרך אגב, הגרסה של השיר לעתים קרובות מופיעה כקאבר של מרלין מנסון, למרות שמרלין מנסון מעולם לא עשה גרסת כיסוי לשיר). ב-1999 הסינגל לשיר שוחרר בחברת התקליטים "סוני אינטרנשנל". הסינגל כולל את הגרסאות: - Another Brick In The Wall חלק 1 - Another Brick In The Wall חלק 2 שמבוצעות ע''י, Class Of 99, פלוס השיר Haunting Me, של סטאבינג ווסטווארד. לחלק ה-2 של הקאבר Another Brick In The Wall , צולם קליפ- בזמן שכל חברי הלהקה הצטלמו במיוחד בשביל הקליפ, הופעתו של ליין סטיילי בקליפ הייתה סרטון שנלקח מהוידאו של ההופעה של מאד סיזן בתיאטרון המור ב-1995 (כי כמו שידוע לכם, בשנה זאת ליין היה כבר בתהליך ההתנתקות שלו מן העולם). הוידאוקליפ בויים ע''י ג'ים שיה, והושמע לראשונה בינואר 99. מישהו פה שמע את הגרסת כיסוי לשיר? מה דעתכם עליה? יותר טוב/פחות טוב מהמקור?

s t a

New member
נראה לי ששמעתי פעם אותו

מישהו שם את זה בקומונה, לא? והם שרו בעצם רק שיר אחד או שיש להם עוד שירים? ותודה רבה:]

everynormal

New member
יכול להיות שדובר על זה בקומונה

וכמו שכתבתי, הם חידשו רק את השיר של הפינק פלויד פלוס עוד שיר ששמו Haunting Me של להקת רוק אלטרנטיבי אמריקאית בשם סטאבינג וואסטוורד ובבקשה=]

everynormal

New member
ועוד הבהרה קטנה בקשר לחלקים 1 ו-2

חלק 1 זה הגרסה האינסטרומנטלית לשיר, וחלק 2 שלו צולם הקליפ זה הגרסה שבה ליין שר

Jagged chaos

New member
קאבר גרוע.

הקול שלו בשפל. צפויה רצח, אם מישהו היה אומר לי שהולכים לעשות קאבר מטאל ל-another brick in the wall, זה לא היה נשמע רחוק ממה ש-class of 99 עשו. כאילו יש איזו נוסחה בנאלית לעשות קאברים במטאל, בדיוק כמו שנראה לי korn עשו לimagine, הרבה דיסטרושן, שירה מתמרחת ומתכתית.....

nothingman1

New member
לא ממש אהבתי אותה

ואני שמתי בקומונה בזמנו
ליין שר בצורה משעממת, הגיטרות בינוניות והבס-תופים לא טובים

everynormal

New member
יש בזה משהו

הגרסה האינסטורמנטלית דיי משעממת, ובגרסה שליין שר הוא לא שר טוב, קאבר נחמד בקושי וחבל כי החבר'ה שם ממש מוכשרים

everynormal

New member
חבל כי זה היה יכול להיות יותר טוב

ואכן אודיוסלייב מעולים, באסה שהם התפרקו

למעלה