Grandes Exitos

• פותח הנושא MikeR
  • פורסם בתאריך

MikeR

New member
../images/Emo79.gif Grandes Exitos ../images/Emo70.gif

אז בקשר לאלבום הזה.., מי שלא יודע היה אמור להיות בדיסק ראיון ועוד כל מיני דברים.. כי כתוב אם מכניסים את הדיסק למחשב אפשר לראות, אבל משום מה רק לאמריקה ולאמריקה הלטינית יש את הראיון הזה !!
כנראה שבדיסק מצורף.. אבל תבדקו כולם, לכל מי שיש את הדיסק שיכניס למחשב ויראה אם יש לו את הראיון..לי אין.. אם תסתכלו בעטיפה מאחורה של הדיסק תראו שכתוב: Video CD: Entrevista especial
מי שרוצה להוריד את הראיון וכל מה שאמור להיות בדיסק אני ישים פה, במהלך היום את 3 הקישוריות, כי זה ארוך מאוד
כולם ביחד זה 241.2 MB ! אני ישים את הקישוריות אחר הצהריים, כי אני צריך ללכת עכשיו..
Chao

MikeR

New member
../images/Emo41.gifהקישוריות...

חלק 1
Underneath Your Clothes (הקליפ בקצרה) Te Dejo Madrid ((הקליפ בקצרה Suerte ו- WW (גם בקצרה) Underneath Your Clothes (כמעט הקליפ במלואו) Ojos Asi (כמעט כל השיר מההופעה בצרפת, במיוזיקפלוס, את כל ההופעה ב"אנפלגד", וגם את כל הקליפ. No Creo(הופעה ב"אנפלגד", חצי מהשיר)
חלק 2
Te Aviso, Te Anuncio (הקליפ בקצרה) Ciega, SordoMuda (הקליפ בקצרה) Inevitable בקצרה)) Suerte (וגם בקצרה) Objection (הופעה במיוזיק פלוס, צרפת. בקצרה) Te Dejo Madrid(כמעט כל השיר) Underneath Your Clothes (חלק מהקליפ, ו- ¾ מההופעה במיוזיקפלוס)
חלק 3 ואחרון
Te Dejo Madrid (הקליפ בקצרה) Whenever, Wherever (הופעה במיוזיקפלוס, ¾ מהשיר) Inevitable (חלק מההופעה במיוזיקפלוס)
ובנוסף לכל חלק מצורף גם כמה ראיונות. לפני שתתחילו להוריד אותם, תצטרכו לכתוב שם משתמש וסיסמא האלה: UserName: videos221 Password: shakiramedia.com

perrinat

New member
זה כזה מעצבן../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

למה לא בכל המדינות מצורף הדיסק הזה
למה צריכים גרסאת אמריקה/אירופה/אמריקה לטינית
אנחנו לא רוצים לשמוע ולראות קליפים וראיונות
זה ממש עלה לי על העצבים
ותודה מייק על הלינקים

../images/Emo4.gif ../images/Emo105.gif

אי אפשר פשוט להוציא את הדיסק בגירסא אחת לכל הארצות
מייק תוטע על הקישור

MikeR