Heart beat pig meat

../images/Emo79.gif Heart beat pig meat ../images/Emo79.gif

בין לבין, הפלויד הקליטו כמה קטעים לפסקול הסרט Zabriskie Point של אנטוניוני. הבמאי לא היה מרוצה מקטעים הרבים שהלהקה הציגה בפניו, ובסופו של דבר השתמש רק בחלק קטן מהם. לטעמי, הפסקול הזה מעניין, כי הוא כולל, בדומה ל-More, הרבה קטעי "אווירה" הזויים, שניתן אולי לראות בהם את ראשית האמביינט. מומלץ להאזין בחשיכה, לבד. אחד מהם הוא הקטע הפותח (לפי ההקלטה שיש בידי), Heart Beat Pig Meat, קטע שנכתב ע"י כל ארבעת חברי הלהקה: התופים הולמים כמו הלמות לב, רייט משייט לו על הקלידים, ברקע כל מיני דיבורים מוקלטים, ועל כל זה גילמור(?) מסלסל לו בקול עדין. איך אתם מתרשמים מזה?

בחנויות, בעיקרון

לפני כמה שנים יצאה גרסה מלאה של פס הקול, כולל קטעים שהוקלטו אבל לא נכנסו לסרט בסופו של דבר. זו הגרסה שאני ממליצה עליה. כמובן, הדיסק כולל גם אמנים אחרים, שהקליטו קטעים לסרט, לא רק הפלויד. אני מבינה שקשה כרגע להשיג עותקים של פס הקול (למרות שראיתי בעבר בחנויות בארץ), אבל בעתיד הקרוב צפויה לצאת הדפסה נוספת.

frucht1

New member
אחלה פתיח

שיר די מתאים לתקופה ההיא של פינק פלויד...חמוד, נראה כי הוא מתאים מאוד ל saucerful...חבל שהם לא הכניסו אותו לשם...גם בהעתק שלי, תקליט וניל, זה הפתיח...לפי מה שהבנתי יש שם גרסה מוקדמת ל careful with that axe ...שמעתי שהסרט עצמו הזוי ולא משהו...

הסרט גרוע

זהו סרט בן-תקופתו. הוא עוסק בנוער האמריקאי ה"מורד" בהוריו, סביב מהומות הסטודנטים בקליפורניה באותם ימים. הצעירים מוצגים כתמימים, הרוצים רק שלום ואחווה. המבוגרים מוצגים כמרובעים תאבי-בצע או כשוטרים מושחתים, הרודפים אחר הצעירים (וגם הורגים אותם). שיאו של הסרט הוא פיצוץ של בית, בהילוך-איטי, כאקט מחאתי נגד ה"מבוגרים". זהו סרט פלקטי, שאבד עליו הכלח מזמן. העניין בו הוא רק פס הקול.

frucht1

New member
הפס קול

כל הפסקול די נחמד...ניתן להגדיר אותו כסביר +...ציפציף, מאיפה לעז**ל יש לך דגם של הסטונ-היג'???????

Shakty

New member
פעם הוא היה נדיר אבל היום אין בעייה

להשיג אותו בחנויות הגדולות - מה שכן אני ממליץ כבר לקנות את ה ULTIMATE ZABRISKIE POINT שזה דיסק כפול עם עוד חומרים של הפלויד שלא נכנסו לאלבום המקורי.

wommer

New member
סבבה אם ההמצלצה טובה עד כדי כך

אז אני אבדוק ואולי אקנה! :)

למעלה