היום בתפוז אנשים

../images/Emo79.gif../images/Emo101.gif היום בתפוז אנשים

גיא שרפי יתמודד מחר ב-20:30 בערוץ 2 מול שירי מימון על העליה לחצי גמר של "לא נפסיק לשיר- כוכב נולד". היום ב-19:00 תוכלו לראות אותו Live בפורום גאווה, והוא יענה לשאלותיכם.
היום ב-21:00 יתארח ד"ר אבי פנסקי בפורום להיות הורים. ד"ר פנסקי הואמומחה בכירורגיה אורטופדית ועוסק בתחום אורטופדית ילדים. עובד כרופא בכיר ביחידה לאורטופדית ילדים במרכז הרפואי קפלן ברחובות. למד רפואה בהדסה עיו כרם ואת ההתמחות באורטופדיה עבר בקפלן. השתלמות משך שנה בתחום הספציפי של אורטופדית ילדים עבר ב shriners hospital for children בסנט לואיס, מיזורי בארה"ב. הוא עוסק בתחום הספציפי של אורטופדית ילדים כ 7 שנים. הוא יענה על שאלות הקשורות למחלות אורטופדיות בילדים. אתם מוזמנים להכניס שאלות כבר עכשיו

נ"ש!!!!! היום בחצות בדיוק יש...

תחרות קפיצות סוסים ביורו ספורט.... כולם לראות!! זאת תחרות נבחרות!!

ראסמיי!! היה גועל נפשש!! טוב ראית..

איזה נבחרות היו שם!?!? באו לשם רק הנבחרות שצריכות דירוג!! היו שם רק 5 נבחרות והן: טורקיה- בעעעעעע שיפרשו לדוקים1!!! הם רכבו כל כך מגעיל אני במקומם לא הייתי מוציאה נבחרת! בושה לאומה!! יוון- גם יאכסס.. רוכבים גועל נפש!!! ומה זה השמיכה התכלת המכוערת הזאתי!! ועוד ז'קט אדום!!! ממתי תכלת ואדום הולכים יחד?!?!!?? :-{ בולגריה- הם עוד איכשהו היו בסדר.... והייתה שם רוכבת אחת ממש תותחית שאני ושי התאהבנו.. היא רכבה ממש יפה והיה לה סוס תותח.. גרמניה- זאת לדעתי הייתה נבחרת צעירה שגם רכבה על הפנים!!!!.. ורומניה!!!! פיכסס הם בכלל לא יודעים לרכב... נוו.. רומנים!! פפפ הם צריכים לפרוש בשיא!!.. אממממ ואתם יודעים למה לא הגיעו הנבחרות המובילות בגלל שגם מי שראה אז המסלול לא היה יפה והוא לא היה מושקע!.. וגם הגיעו לשם רק הנבחרות שנמצאות בתחתית הטבלה!!.. ושהן צריכות ניקוד.. ובאמת זה הביא להן ניקוד.. למרות שנבחרת האחרונה שזה היה טוריקה או יוון היה להם 92 נקודות חובה!!!!

למעלה