משחק להחיאת הפורום

הדר 0

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo103.gif משחק להחיאת הפורום

לכבוד יום החופש שלי הקדשתי למחשב יותר זמן מהרגיל, ונכנסתי לפורום ונחתה עלי תחושת סוף עולם, גם כי הפורום בגסיסה מתקדמת וגם בגלל הנושאים. אז החלטתי שזה לא עובד ככה וצריך לעשות עם זה משהו, ודירבאלק אם אתם לא משתפים פעולה, משחקים זה לא רק לילדים! אז זה הולך ככה, כל אחת/אחד כותב/ת דבר אחד פחות טוב שקרה לה/ו בימים האחרונים, ודבר אחד *טוב* (זה יכול להיות מקרה ספציפי, תחושות, מחשבות, וכו' וכו'). ולהלן האתגר: את הדבר הטוב צריך לסכם במילה/משפט/כמה שורות משיר של רונה. אני אתחיל ואתם תזרמו! רע: ממש ממש ממש קר לי בעבודה כי היה השבוע גל קור שהשיא שלו התקרב למינוס 10 מעלות. (עברתי להולנד, ד"א) טוב: השמש פתאום יצאה והולנד כל כך יפה, אם היה פחות שלג וגשם אולי הייתי יוצאת קצת לטייל, אבל את זה תמיד אפשר לשמור לשבוע הבא. רונה: "בואי נצא לטיול בהיר בחלק המוסתר של העיר" מי שלא משתתף מקבל צו הרחקה מהופעות של רונה.

גוזלה

New member
טוב, בסדר.

רע: רשמית הפכתי לאנמית. בסוף זה תמיד מגיע. :/ "הגוף הזה קמל בסוף, כן, בסוף..." טוב: יומיים חופש?? הופעה של שבן :] הרונה [שמתנגן בי כבר שלושה שבועות,למען האמת.] : "איך אפשר לנשום, אין לנו מקום." "גורלית ויחידה כל מילה שנאמרה, איך היא לא רואה.... " "כל החיים לפחד לאבד, זה כל החיים חצי בן אדם..." [עכשיו כשאני חושבת על זה, לרונה יש הרבה-הרבה שירים על קשיי נשימה... ]

הדר 0

New member
יא איך אני אוהבת את השיר הזה! (איש לא גבוה)

תעשי חיים בימי חופש!! ברור שתעשי כי את הולכת להופעה של שלומי! תשירי איתו מכל הלב גם בשבילי

יאללה

דווקא דבר טוב ספציפי אחד לא קרה לי לאחרונה. אבל עם כול הטלונות שלי על ק"ש בסך הכול לא כזה נוראי לי שם. אבל כן ציפםיתי שיהי לי קצת יותר, כול דבר. רונה: "נגעת נסעת, שברת שילמת ולא האמנת שזה כל מה שיש. אבל זה כול מה שיש" דבר רע, השריפה בכרמל עשתה לי מצב רוח מתוח, נורא חבל לי על כול מה שנשרף רונה: "כל הכאבים מלבינים בכותנה הנפתחת ענן שחור גדול עולה במערב אין אונים אתה עומד על הארץ מתחת לראות את עמלך נחרב אתה לא תתפלל אתה לא צריך מטפחת קיבלת משבצת א-נו תוציא ממנה מירב הו בס בבלון הו הו הו בס בבלון בס בבלון" וכן אילו לא באמת המילים של רונה

נ.ב. בדרך כלל אני משלבת שורות מהשירים שלה

ביומיום שלי. למשל, חברה כתבה בסטטוס שלה: סאב קוץ מילגה (הכול אפשרי) ואני עניתי: הכול אפשר עם רק רוצים, וכול שאר השקרים שכבר אמרו לי. מי עוד עושה את זה?

הדר 0

New member
חחח אחרי שעניתי בעצמי התחלתי להבין שהאתגר

באמת הוא לחשוב על דבר טוב שקרה ולא על שיר של רונה

הדר 0

New member
../images/Emo174.gifעכשיו בהולנד

הייתי שבועיים בסינגפור ועכשיו אני כבר שבועיים וחצי בהולנד, מתכננת להישאר לגור פה תקופה. ד"א בסוף כן יצאתי לטייל והיה ממש נעים ויפה
עכשיו לענות!

דברים שלמדעתי מאישתי עורכת הדין

צו הרחקה הוא סילוק מהארץ של שוהים בלתי חוקיים, כלומר, היופימיזם של צו גירוש. הצו שמרחיק אנשים אלו מאחרים הוא צו הגנה, כיוון שמוציאות אותו על מנת להגן על האדם (ולא על מנת להרחיק ללא סיבה אדם זה מאדם אחר). חוץ מזה הצו הזה כולל עוד הרבה דברים אחרים. אלו היו ארבעה משפטים על צוים. ולענייניינו: רע: לא למדתי היום בכלל, למרות שהיה לי שפע של זמן. טוב: אוטוטו אני אכין סחוג ירוק וחריף, לשמחת אוכלי הסחוג (שאני לא נמנית עליהם). שורה: Let's eat the moon with two coffee spoons

תיקונים לשיבוץ עצמי

המשבץ נכונה יזכה במשלוח מנת סחוג: מוציאים, למדתי, שלושה.

אז מדובר בצו הרחקה מההופעות

ואם לא נכבס מילים, צו גירוש מההופעות!! חי חי עשית לי נוסטלגיה לתקופת השירות לאומי. הירח עשוי מסחוג?

נילס15

New member
אוקיי אז תורי

וסליחה על האיחור אני בבית רק בסופ"ש.. רע: קשה בלימודים ממשעמם ועמוס בו זמנית וזה אף פעם לא מוצלח. טוב: הגיעה הסופ"ש. שיר: "אני לא אכנע לרעיון הזה שאי אפשר, זה עניין של הישרדות"

למעלה