שאלון מוזיקה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif../images/Emo103.gif שאלון מוזיקה ../images/Emo103.gif../images/Emo79.gif

כדי להעביר קצת את הזמן נגנוב באלגנטיות שאלונים מהפייסבוק כדי שיהיה לנו נחמד בפורום. אני מניחה שכולם כבר מכירים את הפואנטה ואם לא הנה רענון חוקים קצר:
החוקים
הכניסו את אלבומי הקאנטרי שיש לכם במחשב/אייפוד/אם פי/כל נגן שהוא לרשימת השמעה
בחרו באפשרות shuffle (בחירת שירים רנדומלית)
ענו על השאלות בעזרת השירים שמופיעים. לכל תשובה שיר אחד (את השיר הראשון שמתנגן כתבו כתשובה לשאלה הראשונה, השיר הבא שמתנגן- תשובה לשאלה השניה וכן הלאה) את התשובה כותבים בשם האמן+השיר.
לא לרמות! גם אם יוצא לא מצחיק, תמיד תוכלו לענות שוב. ניתן לענות על השאלון כמה פעמים שתרצו!
אתם יכולים לבחור לענות על השאלון עם שירים של אמן אחד בלבד/שני אמנים/כל האמנים בפלייליסט שלכם אם אתם קצת עצלנים. כמובן שעדיף לבחור אמני קאנטרי אבל כל מי שבא לכם זה בסדר.
רצוי, ראוי ואף כדאי שתשתמשו במדגישומטיק (קישור מצורף למטה) כדי שיהיה נוח לקרוא את התשובות שלכם.
תהנו
איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? איזה שיר יתנגן בלוויה שלי? מה אתה אוהב במין השני? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? איך תהיה השנה הזו? אם מישהו שואל "זה בסדר?" אתה עונה: מה מתאר את האישיות שלך בצורה הטובה ביותר? מה המוטו שלך? על מה אתה חושב לעיתים דחופות? מה זה 2+2? מה אתה חושב על הבן אדם שאתה מחבב? מהו סיפור חייך? מה תרצה לעשות כשתגדל? על מה אתה חושב כשאתה רואה את הבן אדם שאתה מחבב? מה הוריך חושבים עליך? מהם התחביבים שלך? הסוד הכמוס ביותר שלך? מה אתה חושב על חבריך? מה הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות? איך תמות? מה גורם לך לבכות? האם תתחתן מתישהו? הפחד הגדול ביותר שלך? האם מישהו דלוק עליך? אם היית יכול לחזור אחורה בזמן, מה היית משנה? מה כואב כרגע? איזה כותרת תיתן להודעה הזו? מדגישומטיק לנוחיותכם

MiriOrit

New member
או... זה מגניב

אף פעם לא עשיתי את זה... איך העולם רואה אותי? Party All The Time - Black Eyed Peas האם יהיו לי חיים מאושרים? The First Cut Is The Deepest - Sheryl Crow
מה אנשים באמת חושבים עליי? if i were a boy beyonce
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Sunny Side Up -Martina McBride (אני לא מכירה עדיין את השיר... על מה הוא?) עצה טובה בשבילי: Operation: Working Vacation - Sugarland - או....זה מעולה! בדיוק מה שאני צריכה
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Bad Boys - Alexandra Burke Feat Flo Rida - אני אפילו לא יודעת למה יש לי עדיין את השיר הזה במחשב
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Ride - Martina McBride - גם את השיר הזה אני לא מכירה עדיין. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Unwritten - Natasha Bedingfield
איזה שיר יתנגן בלוויה שלי? Viva la Vida - Coldplay - השיר היחידי של קולדפליי שאני יכולה לסבול
מה אתה אוהב במין השני? No One Needs To Know - shania twain איך יהיה לי היום? I Wish I Were The Rain - SHeDAISY - או... זה בדיוק מה שאמרתי אתמול! אני רוצה גשם למה אני כאן? I'm Lit - SHeDAISY בתור מה אנשים יזכרו אותי? Kung Fu Fighting - Carl Douglas איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Stand Back Up - Sugarland איך תהיה השנה הזו? I'm Gonna Getcha Good - shania twain אם מישהו שואל "זה בסדר?" אתה עונה: Hello - Sugarland מה מתאר את האישיות שלך בצורה הטובה ביותר? She Gets What I Deserve - SHeDAISY - היי! לא יפה
מה המוטו שלך? היא יודעת - נינט
השיר העברי היחידי שיש לי ברשימה ולא שמעתי אותו יובלות. על מה אתה חושב לעיתים דחופות? She's Not Just A Pretty Face - shania twain מה זה 2+2? im alive - Celine Dion מה אתה חושב על הבן אדם שאתה מחבב? Stay - Sugarland. ענק! מהו סיפור חייך? The First To Let Go - SHeDAISY - אני מתחילה לא לאהוב אותן
מה תרצה לעשות כשתגדל? party for two (with mark mcgrath) - shania twain.
יש משהו שאני צריכה לדעת?!
על מה אתה חושב כשאתה רואה את הבן אדם שאתה מחבב? Tryin' To Find A Reason - Martina McBride מה הוריך חושבים עליך? Just Might (Make Me Believe) - Sugarland מהם התחביבים שלך? Wait A Minute - Pussycat Dolls הסוד הכמוס ביותר שלך? Hopelessly Addicted - the corrs מה אתה חושב על חבריך? i ain't no quitter - shania twain מה הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות? Realize-Colbie Caillat איך תמות? Dance 2night - Justin Timberlake and Madonna
מה גורם לך לבכות? Girls Just Wanna Have Fun - Miley Cyrus האם תתחתן מתישהו? Intro- shania twain - אני לא יודעת אם זה בכלל נקרא
זה המוזיקה בתחילת ההופעה בשיקגו של שאניה.. וזה השעון מעורר שלי. הפחד הגדול ביותר שלך? I lay my love on you - westlife - פסיכולוגי משהו
האם מישהו דלוק עליך? Mariah Carey - Music Box אם היית יכול לחזור אחורה בזמן, מה היית משנה? Put Your Arms Around Me - Natasha Bedingfield מה כואב כרגע? If It Makes You Happy - Sheryl Crow איזה כותרת תיתן להודעה הזו? forgiven not forgatten - the corrs היה כיף
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

עונה../images/Emo47.gif

אבל אוף נו זה לא פייר בקושי יש לי מוזיקה על המחשב
טוב אספתי מה שמצאתי של קאנטרי: איך העולם רואה אותי?your cheatin' heart- leann rimes האם יהיו לי חיים מאושרים?temporary home- carrie underwood מה אנשים באמת חושבים עליי? all we'd ever need- lady antebellum מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?i need you- leann rimes עצה טובה בשבילי:i was here- Lady antebellum מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? i will always love you- leann rimes מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?anyway- martina mcbride איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?bad as it gets- jewel
איזה שיר יתנגן בלוויה שלי? starts with goodbye- carrie underwood מה אתה אוהב במין השני?stay here forever- jewel איך יהיה לי היום?suds in the bucket- sara evans למה אני כאן?just might make me believe- sugarland בתור מה אנשים יזכרו אותי? little wood guitar- sugarland מעודד איזה שיר יתקע לי בראש מחר? if i die young- the band perry איך תהיה השנה הזו?perfect- sara evans
אם מישהו שואל "זה בסדר?" אתה עונה:play on- carrie underwood מה מתאר את האישיות שלך בצורה הטובה ביותר? praying for time- carrie underwood מה המוטו שלך?that kind of happy- emily west על מה אתה חושב לעיתים דחופות?that's the way it is- jo dee messina מה זה 2+2? don't you want my love-linda davis מה אתה חושב על הבן אדם שאתה מחבב?the safest place- leann rimes מהו סיפור חייך?things people say- lady antebellum מה תרצה לעשות כשתגדל?( בהתחלה יצא בד רומנס
אבל העברתי כי זהלא קאנטרי
) blue sky- emily west על מה אתה חושב כשאתה רואה את הבן אדם שאתה מחבב?borrowed home- shedaisy מה הוריך חושבים עליך? even angels fall- linda davis מהם התחביבים שלך? i'm alright - jo dee messina הסוד הכמוס ביותר שלך?too late to worry 'bout it now- jo dee messina מה אתה חושב על חבריך?supernatural- sara evans מה הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות?love you with all my heart- sara evans איך תמות?love's looking good on you- lady antebellum מה גורם לך לבכות?low- sara evans האם תתחתן מתישהו?quitter- carrie underwood מה זה אמור להביע
הפחד הגדול ביותר שלך?this time- carrie underwood האם מישהו דלוק עליך?make it through - linda davis & randy travis אם היית יכול לחזור אחורה בזמן, מה היית משנה?makin' plans מה כואב כרגע?everything- jessica andrews חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כותרת תיתן להודעה הזו? fading- jewel משעשע!

West Doll

New member
Can't Buy Me Love

איך העולם רואה אותי? Ready To Let Go - Michelle Branch האם יהיו לי חיים מאושרים? So Sorry Mama - Whitney Duncan מה אנשים באמת חושבים עליי? He Better Be Dead - Stealing Angels מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Dreamers Like Us - The Higgins עצה טובה בשבילי: Before He Cheats - Carrie Underwood מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? So Small - Carrie Underwood מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? You Are Everywhere - Michelle Branch איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? From A Table Away - Sunny Sweeney איזה שיר יתנגן בלוויה שלי? I Think About Us - Jo Dee Messina מה אתה אוהב במין השני? Follow Me Down - Ladies Of The Canyon איך יהיה לי היום? Flat On The Floor - Carrie Underwood למה אני כאן? I Just Call You Mine - Martina McBride בתור מה אנשים יזכרו אותי? That Song In My Head - Julianne Hough איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Undo It - Crarie Underwood איך תהיה השנה הזו? Happy Girl - Martina McBride אם מישהו שואל "זה בסדר?" אתה עונה: Giddy On Up - Laura Bell Bundy מה מתאר את האישיות שלך בצורה הטובה ביותר? Travelin' Band - Carrie Underwood & Miranda Lambert מה המוטו שלך? Hello - Jullianne Hough על מה אתה חושב לעיתים דחופות? Independence Day - Martina McBride מה זה 2+2? If I Fall You're Going own With Me - Dixie Chicks מה אתה חושב על הבן אדם שאתה מחבב? I'll Think Of A Reason Later - Lee Ann Womack מהו סיפור חייך? Need You Now - Lady Antebellum מה תרצה לעשות כשתגדל? Somebody Like You - Miranda Lambert על מה אתה חושב כשאתה רואה את הבן אדם שאתה מחבב? Goodbye Earl - Dixie Chicks מה הוריך חושבים עליך? Settlin' - Sugarland מהם התחביבים שלך? Our Kind Of Love - Lady Antebellum הסוד הכמוס ביותר שלך? Get Out Of This Town - Carrie Underwood מה אתה חושב על חבריך? Cowboy Casanova - Carrie Underwood מה הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות? Just Fine - Bomshel איך תמות? Not That Far Away - Jennette McCurdy מה גורם לך לבכות? Jack Daniels - Miranda Lambert האם תתחתן מתישהו? Don't Be Stupid - Shania Twain הפחד הגדול ביותר שלך? Is That So Wrong - Julianne Hough האם מישהו דלוק עליך? Only Prettier - Miranda Lambert אם היית יכול לחזור אחורה בזמן, מה היית משנה? Gangters Pardise - Collio מה כואב כרגע? 360 Of You - SHeDAISY איזה כותרת תיתן להודעה הזו? Can't Buy Me Love - Beatles הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
Everyday America

*אני אצל חן בבית מתבצרת לה בחדר;; אז אני מחברת את האםפי למחשב שלה ואעשה את זה עם רשימה מצומצמת מאוד של שירים. כשאגיע הביתה אני אענה על זה שוב עם מבחר גדול יותר של שירים* איך העולם רואה אותי? 360 Of You - SHeDAISY האם יהיו לי חיים מאושרים? All I Want For Christmas Is You - Whitney Duncan מה אנשים באמת חושבים עליי? Promises - Bille Piper מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? I'll Think Of A Reason Later - Lee Ann Womack עצה טובה בשבילי: Burn Your Back - The Higgins [זה מזה עצה טובה בשביל חן לא בשבילי
] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? I Ride Alone - The Higgins מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Sooner Or Later - Michelle Branch איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Paradise Lost - Steps איזה שיר יתנגן בלוויה שלי? Half A Heart - H & Claire מה אתה אוהב במין השני? He Better Be Dead - Stealing Angels [איכס מה אני דרורית
אני מזה לא נקרופילית|הא|] איך יהיה לי היום? Dreamers Like Us - The Higgins למה אני כאן? You - S Club 7 בתור מה אנשים יזכרו אותי? Something Worth Leaving Behind - Lee Ann Womack [יו כפרווות] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Queen Of Hollywood - The Corrs איך תהיה השנה הזו? Hillbilly Bone - Blake Shelton [אני בעד שהשנה שלי תהיה מלאה בהילבילי בון של בלייק;;] אם מישהו שואל "זה בסדר?" אתה עונה: Make It Easy On Me - Steps מה מתאר את האישיות שלך בצורה הטובה ביותר? When I Said I Wold - Whitney Duncan מה המוטו שלך? Brave - Idina Menzel על מה אתה חושב לעיתים דחופות? Stuck Like Glue - Sugarland מה זה 2+2? So Young - The Corrs מה אתה חושב על הבן אדם שאתה מחבב? Don't Stop Moving - S Club 7 [למה השיר הזה נשמע הו סו דירטי לפתע...] מהו סיפור חייך? You'll Be Sorry - Steps [פור רילז...] מה תרצה לעשות כשתגדל? Tragedy - Steps [מזה רציתי לעשות את זה אתמול אבל לא שיתפו איתי פעולה
] על מה אתה חושב כשאתה רואה את הבן אדם שאתה מחבב? Tennessee - Sugarland [כפרות אני חושבת על טנסי כל הזמן
] מה הוריך חושבים עליך? I Touch Myself - The Divinyls [הו לורד
] מהם התחביבים שלך? That Kind Of Happy - Emily West הסוד הכמוס ביותר שלך? Oh, California - Miranda Lambert מה אתה חושב על חבריך? Keep Me - SHeDAISY מה הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות? DJ - H & Claire איך תמות? Swingin' - LeAnn Rimes
מה גורם לך לבכות? Pray For You - Jaron & The Long Road To Love האם תתחתן מתישהו? Mama, I'm Alright - Miramda Lambert הפחד הגדול ביותר שלך? Cowboy Casanova - Carrie Underwood
האם מישהו דלוק עליך? That's The Way The World Goes Round - Miranda Lambert אם היית יכול לחזור אחורה בזמן, מה היית משנה? Why Haven't I Heard From You - Reba McEntier מה כואב כרגע? Better Best Forgotten - Steps איזה כותרת תיתן להודעה הזו? Everyday America - Sugarland הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0
סורי על הגיוון המדהים בשירים..
מסתבר שאני בספיישל ניינטיז

איך תמותי../images/Emo47.gif

מחכה לשאלון השני
גם אני באותה סיטואציה
רק שירים מהאמפי..

LeAnnDylan

Well-known member
The Way It Goes

איך העולם רואה אותי? Good At Startin' Fires - Blake Shelton [חן תשמח לשמוע
] האם יהיו לי חיים מאושרים? Perfect - Sara Evans [הוו איי לייק דיס שאלון אולרדי;;] מה אנשים באמת חושבים עליי? Highway 20 Ride - Zac Brown Band [זה מה שאתם חושבים עליי אנשים? רילי?] מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? The Light In Your Eyes - LeAnn Rimes [מה לעשות איתו? לבדוק את זה? זה לא יעזור אני כבר יודעת שאני עווארית] עצה טובה בשבילי: Insensitive - LeAnn Rimes [טראסט מי האני, יישמתי את העצה הזו לונג טיים אגו
] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Praying For Time - Carrie Underwood [פפפפפפפפפפפפפפפפפף אפילו לא ידעתי שיש לי את השיר הזה במחשב
] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? I'm Alright - Jo Dee Messina [בהחלט] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Independence Day - Carrie Underwood [פפפפפפפף] איזה שיר יתנגן בלוויה שלי? Lyin' Here - Miranda Lambert [
וואנה ג'וין
] מה אתה אוהב במין השני? Beautiful Girl - Lathan Moore [אתם מנסים לרמוז לי שאני לאסביט
] איך יהיה לי היום? Bye Bye - Carrie Underwood [טוב באמת אמרתי ביי ביי לקרי שבחדר של צ'ן;;] למה אני כאן? Born To Fly - Sara Evans בתור מה אנשים יזכרו אותי? County Line - Sugarland [למה זה נשמע לי כמה משהו שאני צריכה להיעלב ממנו?
] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Bible Song - Sara Evans [הו לורד :S] איך תהיה השנה הזו? Oklahome Texas Line - Rascal Flatts אם מישהו שואל "זה בסדר?" אתה עונה: Ready To Run - Dixie Chicks מה מתאר את האישיות שלך בצורה הטובה ביותר? Twisted Angel - LeAnn Rimes [לא יכל לצאת לי שיר טוב יותר מזה גם אם הייתי מחפשת בעצמי] מה המוטו שלך? Dare To Dream - Jo Dee Messina [במיוחד אם אלה חלומות פורנוגרפים;;] על מה אתה חושב לעיתים דחופות? Bed Of Roses - Faith Hill [מממ אוקיי] מה זה 2+2? Texas Pride - Miranda Lambert מה אתה חושב על הבן אדם שאתה מחבב? I'm Not In The Mood - Shania Twain
מהו סיפור חייך? I Think Too Much - Kristy Lee Cook
ט'ינק טו מאץ' טוק טו מאץ'... מה תרצה לעשות כשתגדל? Baby Girl - Sugarland [אני ארצה לעשות בייבי גירל? איזנט דאט קיינד אוף איליגל?! נוט טו מנשן קומפליטלי פדופייל :S] על מה אתה חושב כשאתה רואה את הבן אדם שאתה מחבב? What In The World - Miranda Lambert
מה הוריך חושבים עליך? Even If I Wanted To - Gloriana מהם התחביבים שלך? Jack Daniels - Miranda Lambert [מה אני חן
] הסוד הכמוס ביותר שלך? If My Heart Had Wings - Faith Hill [אז מה הסוד שאני לוקחת סמים?] מה אתה חושב על חבריך? I Love You - Faith Hill [לא אני לא |חומה| ] מה הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות? Fight Like A Girl - Bomshel [בואנה תאכלס לריב כמו נקבה זה רע] איך תמות? Fearless - Taylor Swift
מה גורם לך לבכות? Cold Beer - Jamey Johnson
האם תתחתן מתישהו? I'll Be - Reba McEntire [מזה לא] הפחד הגדול ביותר שלך? The Fear Of Being Alone - Reba McEntire [אמג הפלייליסט שלי קורא את השאלות האלה? :|] האם מישהו דלוק עליך? I Will... But - SHeDAISY אם היית יכול לחזור אחורה בזמן, מה היית משנה? Just A Dream - Carrie Underwood מה כואב כרגע? When I Think About Cheating - Gretchen Wilson [טוב הפלייליסט שלי מפחיד אותי] איזה כותרת תיתן להודעה הזו? The Way It Goes - Gloriana הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Stand By Me

אני עושה אחד רק עם שירים של ליאן
גם ככה אין לי שום דבר אחר על המחשב הזה איך העולם רואה אותי? I Got It Bad האם יהיו לי חיים מאושרים? The Rose מה אנשים באמת חושבים עליי? I Can't Make You Love Me (נו.. יו קאנט
) מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? How Do I Live עצה טובה בשבילי: Sittin On Top Of The World (עצה מעולה) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? I Want You To Want Me (עלק. אני לא צריכה שאף אחד ירצה אותי. כולם גם ככה רוצים אותי |הא|) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? River Of Love איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? You Are איזה שיר יתנגן בלוויה שלי? The Hearts Never Forgerts (כמובן, אותי לעולם לא תוכלו לשכוח ביצ'ז) מה אתה אוהב במין השני? This Love איך יהיה לי היום? She's Got You למה אני כאן? Just The Way You are בתור מה אנשים יזכרו אותי? Feels Like Home איזה שיר יתקע לי בראש מחר? A Little More Time איך תהיה השנה הזו? I Wish I Was Wrong אם מישהו שואל "זה בסדר?" אתה עונה: Save Myself מה מתאר את האישיות שלך בצורה הטובה ביותר? We Can מה המוטו שלך? Pretty Things (אין ספק) על מה אתה חושב לעיתים דחופות? Written In The Stars מה זה 2+2? I Believe In You מה אתה חושב על הבן אדם שאתה מחבב? My Baby מהו סיפור חייך? I'm So Lonesome I Could Cry (פאק יו ליאן
) מה תרצה לעשות כשתגדל? Nothin Better To Do על מה אתה חושב כשאתה רואה את הבן אדם שאתה מחבב? Santa Baby (אין ספק שאני חושבת על גמד מקריח עם כרס בירה) מה הוריך חושבים עליך? One Way Ticket (כן אני יודעת שהם היו מתים לשלוח אותי עם וואן ווי טיקט ולא לראות אותי יותר לעולם. טאף לאב) מהם התחביבים שלך? Headphones (כל היום עם האוזניות באוזן.. מה שנכון) הסוד הכמוס ביותר שלך? The Rest Is History (איז רסט אין היסטוריה איז מור לייקלי) מה אתה חושב על חבריך? Don't You Want Somebody To Love מה הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות? Review My Kisses איך תמות? Blue (אני מניחה שהגופה שלי תכחיל אחרי שאמות..) מה גורם לך לבכות? Good Friends And A Glass Of Wine (לא ממש. אולי המחסור בהם..) האם תתחתן מתישהו? Something I Can Feel הפחד הגדול ביותר שלך? Clinging To A Saving Hand האם מישהו דלוק עליך? One Day Too Long אם היית יכול לחזור אחורה בזמן, מה היית משנה? Damn מה כואב כרגע? I Dream איזה כותרת תיתן להודעה הזו? Stand By Me הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Guncrazy

New member
Happy Ending

איך העולם רואה אותי? Heartbreak Town - Dixie Chicks האם יהיו לי חיים מאושרים? Somebody Like You - Keith Urban מה אנשים באמת חושבים עליי? Concrte Angel - Martina McBride מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Once In A Lifetime - Keith Urban עצה טובה בשבילי: I Can't Walk Away - Blake Shelton מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Over The Rainbow - Faith Hill מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? American Honey - Lady Antebellum איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Tryin' To Find A Reason - Martina McBride איזה שיר יתנגן בלוויה שלי? I'll Just Hold On - Blake Shelton מה אתה אוהב במין השני? If I Knew Then - Lady Antebellum איך יהיה לי היום? Home Blake Shelton למה אני כאן? Home Is Where The Heart Is - Lady Antebellum בתור מה אנשים יזכרו אותי? Joey - Sugarland איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Change - Carrie Underwood איך תהיה השנה הזו? Just Might Make Me Believe - Sugarland אם מישהו שואל "זה בסדר?" אתה עונה: Fall Into Me - Sugarland מה מתאר את האישיות שלך בצורה הטובה ביותר? The More I Drink - Blake Shelton מה המוטו שלך? I Won't Cry - Sugarland על מה אתה חושב לעיתים דחופות? The Light In Your Eyes - LeAnn Rimes מה זה 2+2? Happy Girl - Martina McBide מה אתה חושב על הבן אדם שאתה מחבב? Lies - Martina McBride מהו סיפור חייך? Bare Skin Rug - Blake Shelton מה תרצה לעשות כשתגדל? I Just Call You Mine - Martina McBride על מה אתה חושב כשאתה רואה את הבן אדם שאתה מחבב? Love Shack - Sugarland מה הוריך חושבים עליך? Standing Right In Front Of You - Keith Urban מהם התחביבים שלך? You Light Up My Life - LeAnn Rimes הסוד הכמוס ביותר שלך? You're My Better Half - Keith Urban מה אתה חושב על חבריך? About Life - Julianne Hough מה הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות? Oh yeah, You're Gone - Brad Paisley איך תמות? Dreaming Under The Same Moon - Julianne Hough מה גורם לך לבכות? Kiss A Girl - Keith Urban האם תתחתן מתישהו? For The First Time - LeAnn Rimes הפחד הגדול ביותר שלך? When You Got A Good Thing - Lady Antebellum האם מישהו דלוק עליך? Never Lovin You - Blake Shelton אם היית יכול לחזור אחורה בזמן, מה היית משנה? Wrong Again - Martina McBride מה כואב כרגע? I Don't Care - Blake Shelton איזה כותרת תיתן להודעה הזו? Happy Ending - Sugarland הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה