בוקר טוב שבוע טוב וחודש טוב

ארידל

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo104.gifבוקר טוב שבוע טוב וחודש טוב

לכל הורי השבט החדש שבט "דביר" נכון שם יפה ואם זה ימשכו לכל החיים מה זה כיף היה אתמול לראות את ה "תסים" ההשקעה הגדולה של חודש האירגון מזל שאצלינו במוצ"ש לא ירד גשם כי בשישי ירד היורה חזק. אז אני אמא "ישורון" ל"קוממיות" "לביא" ו"דביר" וכמובן גם אבא "ישורון" נשאר עוד אחד קטן נחכה ונראה מה שמו יהיה בעוד כמה שנים. זהו הוצאתי את מה שאני עד היום מאוד אוהבת בני עקיבא מזל שגם ילדינו "שרופים".
ונחזור לאוכל שגם היה השבת ממש טעים וכיף בזכות המתכון של ניקי שניסתי והצליח בגדול - עוף עם אורז חצילים בצל ופיטריות בכל יחד בתנור.
היה מעולה רק קצת שמן לפעם הבאה צריך פחות כמות שמן כי העוף מאוד שמן אז תודה ניקי.
גולדה מאיר 1 רציתי לשאול איך עשית את הכרוכיות לפלפלים? נראה 10 תודה ארידל מהמחשב בעבודה וmandelab מהמחשב בבית בקיצור אריאלה
 
אריאלה את שואלת על הבצק עצמו? כי בעיקרון

התכוונתי להכין בצק פריך ולאפות בתבניות מתאימות בסיס, בסופו של דבר נתקלתי בקרקרים המוזרים האלה אצל חברה שאמרה לי שאפשר לקנות אותם בבני ברק (אני ירושלמית). זה מין קרקר כזה עם מרקם רך יחסית ואני חושבת שהוא נאפה עם סוכרזית, בכל מקרה זה שימש לי תחליף מחוסר זמן ובסופו של דבר היה מאד טעים ויפה. בעיקרון מה שעושים עם בצק פריך או על בסיס אחר זה קולים פלפלים בצבעים שונים. מקלפים ופורסים לרצועות דקות ומשרים בשמן זית, מלח, והרבה שום ומעט לימון. אחרי ההשריה שמים שכבת פלפלים על הבצק האפוי כבר ואופים עשר דקות, אחרי האפיה שמים עוד שכבת פלפלים בצבע שונה וממש לפני ההגשה מזלפים גבינת שמנת מטובלת (אני טיבלתי בשום, מעט כמון ועלים כלשהם) טעים מאד מאד ואלגנטי. הקרדיט לבלוג מקסים מאתר על השולחן. כאן
 
למעלה