הפשע הקטן... ולמי שעדיין לא הבין - בואו נשיר את 'מוצ"ש בקניון'
N nomchu New member 21/11/03 #1 ../images/Emo79.gif../images/Emo105.gif הפשע הקטן... ולמי שעדיין לא הבין - בואו נשיר את 'מוצ"ש בקניון'
../images/Emo79.gif../images/Emo105.gif הפשע הקטן... ולמי שעדיין לא הבין - בואו נשיר את 'מוצ"ש בקניון'
א אובלינה New member 22/11/03 #4 אזכור, כל מי שנפל../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif מקפיצה [URL='target=_blank']מקפיצה[/URL] מקפיצה
אזכור, כל מי שנפל../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif מקפיצה [URL='target=_blank']מקפיצה[/URL] מקפיצה
א אובלינה New member 22/11/03 #9 כמו צרכנים במוצ"ש בקניון../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif יש קיבלתי את השורה
N nomchu New member 23/11/03 #15 חול, נוזל בתוך שעון ../images/Emo13.gif../images/Emo105.gif חפיף, העיקר שכולם יודעים שהיא קיימת (גמני לא מבינה מאיפה הבאתי את זה, פשוט עזבו )
חול, נוזל בתוך שעון ../images/Emo13.gif../images/Emo105.gif חפיף, העיקר שכולם יודעים שהיא קיימת (גמני לא מבינה מאיפה הבאתי את זה, פשוט עזבו )
ג ג ו א ט ה New member 24/11/03 #20 רואה קצת טמבלויזיה חחח יצא לי אותה שורה כמו ממקודם.. זה רק מראה את הקשר המיוחד שלי ושל הטלוויזיה האהובה שלי..
רואה קצת טמבלויזיה חחח יצא לי אותה שורה כמו ממקודם.. זה רק מראה את הקשר המיוחד שלי ושל הטלוויזיה האהובה שלי..