שיר השבוע

dilan angel

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo110.gifשיר השבוע../images/Emo110.gif../images/Emo79.gif

סתם פינה נדחפת ולא קשורה לפורום. למה? סתם בשביל שהפורום (בתקווה) יהיה פעיל. אז על איזה 5 שירים חרשתם הכי הרבה השבוע
אפשר גם להפוך את השרשור ל

dilan angel

New member
הלו הלו לא להציף!../images/Emo110.gif

1.בלק אייד פיס-lets get it started 2.אמה בנטון-maybe 3.מראיה קרי-my all 4.היהודים-סמי חופשי 5.כרסטינה אגילרה-wallk away(כל החיים אני חורשת עליו) ופייטר מהVMA(הופעה פצצצצההה!!!!) 6.מישל בראנץ-are you happy now

NoWords

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo9.gif

1. Black eyed peas - let get retarted 2. Christina Aguilera - hello 3. N.E.R.D - maybe 4. Prince - Musicology 5. Kanya West - All falls down שיר: ההופעה של Fighter מVMA לא כל כך מצוינת, יש קטעים שלכריסטינה נגמר האוויר והיא בקושי שרה.
יש יותר טובות לדעתי.

dilan angel

New member
אני דווקא אהבתי../images/Emo110.gif

אולי אני באמת צריכה להוריד עוד הופעות שלה. לא שמתי לב שנגמר לה האוויר:-* היא שרה שם מדהים!

NoWords

New member
היא שרה מדהים,

מסכימה. אבל יש קטעים שרואים שהיא מאודדדד מתאמצת להמשיך לשיר. לי יש עוד 2 הופעות בנוסף לזו של פייטר אם תרצי, אני אשלח לך.

dilan angel

New member
אופס../images/Emo12.gif צודקת../images/Emo110.gif

בחנתי עכשיו את ההופעה יותר טוב,ונכון את צודקת.. יש קטעים שהיא ממש כמעט נחנקת. אבל עדיין ממש אהבתי. יאפ! אם בא לך אז שלחי
277200090

../images/Emo9.gif ../images/Emo41.gif

prince ali - אלאדין. perfect - אלאניס מוריסט. אור הירח - אביב גפן. (איזו נוסטלגיה..) the trouble with love is - קלי קלרקסון. thank you - אלאניס מוריסט. ובקיצר, נדבקתי אל אלאניס מוריסט המדהימה כל החודש הזה. אוהבת -

dilan angel

New member
מדהימה? ענקית!../images/Emo110.gif

אני גם נדבקתי אליה בטירוף.. האלבום החדש שלה פשוט פצצה וג'אגד ליטל פיל אדיר! ו the trouble with love כזה שיר מרגש

NoWords

New member
../images/Emo4.gifמשום מה

אני לא אוהבת אותה כל כך, יש לה קול כל כך מוזר
אח שלי קנה לי את ג'אגד ליטל פיל ויש בו רק שירים אחדים שאני אוהבת

NoWords

New member
לדעתך.

יש לה קול שלא מתאים לשירה, לא נעים לשמוע אותו לדעתי

°AmandA°

New member
גם אני לא כל כך מתחברת אלייה...../images/Emo4.gif

השיר היחיד שלה שאהבתי הוא הראשון אני חושבת שהיא נוסעת באוטו...

:]

דווקא אני לא אהבתי את הכיוון של השיר החדש שלה (של אלאניס. כמובן). ג'אגד ליטל פיל זה דיסק מדהים! מדהים! ונכון, השיר הזה באמת מרגש.
אוהבת -

dilan angel

New member
הסגנון של כל האלבום החד שלה../images/Emo110.gif

שונה לגמרי ממה שהיא עשתה עד עכשיו. אהבתי דווקא.

חחח הנה שלי

1. Nelly furtdo = forca 2. stacie orrico- icould be the one 3. nelly furtado- try 4.shania twain - thats not improsion me much 5. madonna -frozen חחח אני מת על נל י

°AmandA°

New member
אני...

אני חרשתי על: 1. Ana johnsson - we are 2. Smile Empty Soul - Who I am 3. Hubastank - The Reason 4. Taking Back Sunday- This Photograph Is Proof (I Know You Know) 5. christina aguilera - hello ו
קטנה... לכו לראות את שרק 2
סרט ענק

dilan angel

New member
../images/Emo26.gifhello../images/Emo36.gif../images/Emo110.gif

עעעע אני שנים מחפשת בקאזה את השיר הזה וזה תמיד מוריד לי גרסת קריוקי(
) אז מי שיודע מאיפה מורידים שיגיד לי
או שישלח לי לאייסי 277200090

למעלה