איפה כולם
דס
דס

פרויז1

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo124.gifאיפה כולם../images/Emo35.gif דס../images/Emo70.gif דס../images/Emo70.gif

אק'סי
פרויז.
רמקול
وقتی تو پیشم نباشی یار من سهیلو می خوام که دنیا نباشهیار من سهیلو می خوام تموم زندگیمیار من سهیلو یک دفعه از هم بپاشهیار من سهیلو واخ یار من سهیلودلدار من سهیلو واخ یار من سهیلودلدار من سهیلو
רמקול
تو زندگیم تو را می خوام یار من سهیلو هرجا بری باهات میامیار من سهیلو می خوام که همسرم باشییار من سهیلو عروس مادرم باشییار من سهیلو واخ یار من سهیلودلدار من سهیلو واخ یار من سهیلودلدار من سهیلو وقتی که من کنار تو می شینم گلهای بوسه از لبت می چینم وقتی میایی تو می شینی روبروم دنیا را تو چشمای تو می بینمواخ یار من سهیلو دلدار من سهیلو واخ یار من سهیلودلدار من سهیلو
רמקול
وقتی که من کنار تو می شینم گلهای بوسه از لبت می چینم وقتی میایی تو می شینی روبروم دنیا را تو چشمای تو می بینم واخ یار من سهیلودلدار من سهیلو واخ یار من سهیلودلدار من سهیلو وقتی تو پیشم نباشی یار من سهیلو می خوام که دنیا نباشهیار من سهیلو می خوام تموم زندگیمیار من سهیلو یک دفعه از هم بپاشهیار من سهیلو واخ یار من سهیلودلدار من سهیلو واخ یار من سهیلودلدار من سهیلو
רמקול
وقتی که من کنار تو می شینم گلهای بوسه از لبت می چینم وقتی میایی تو می شینی روبروم دنیا را تو چشمای تو می بینم واخ یار من سهیلودلدار من سهیلو واخ یار من سهیلود&#160

niya

New member
אני דיסדאסתי (מלשון דאס) אתמול

בהופעה של בועז שרעבי היה מעולה

s h i r i n 1 0

New member
niya ופרויז בוקר טוב אני כל הזמן

דס מיזנם ומבסוטיט מהחיים כמה שאפשר. niya או פרויז ידוע לכם איפה מופיע סיידקארים ויש לו הופעה? שם בטח הרבה דסים מיזנים. תודה.

niya

New member
בוקר טוב שירין (ובכלל לפורום)

אני מניחה שפרויז ידע או ידע לכוון אותך למי שיודע
הוא בעל הקשרים כאן
תמשיכי לדסדס (נראה לי שהכנסנו מילה חדשה לשפה העברית המדוברת) וליהנות מהחיים

פרויז1

New member
נייה דייק. עזיז ג'או ! :

אבדוק בבית, אומר או אתן כיוון. בינתיים שירין חנום! תשמרי את זה אצלך במועדפים אם עדיין לא שמרת. ואם אכן עדיין לא שמרת, אל צפרי לאפחד. אעביר לך מקלדת שמשלימה אותיות פרסיות שחסרות ב- זה. פרויז.

למעלה