הלהקה של 1238

Adimenzer

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo124.gifהלהקה של 1238../images/Emo79.gif

המשימה.... החמישית, נכון? כנראה. יש משהו ששכחתי להגיד בפעם הקודמת: יש כאלה שמגישות שני שירים במשימה אחת כי הן לא יודעות מה לבחור. אני לא אומרת שזה לא בסדר. תגישו שני שירים אם אתן רוצות. אבל החלטתי שזה לא כל כך הוגן כלפי אלה שמגישות שיר אחד, כי אם מגישים שני שירים אז אני בוחרת את מה שאני יותר אוהבת ויכול להיות שאם היו מגישים את השיר השני אז הייתי אוהבת אותו פחות. אז אתן זוכרות שאמרתי לכן שכל שיר אצלי מקבל ניקוד? החלטתי שמי שתגיש שני שירים, אני אוריד לה 0.5 נקודות - שזה הרבה. אז אין בעיה שתגישו - רק קחו בחשבון שבמשימה הקודמת הודחה אחת שקיבלה 9.5, אז החצי נקודה הזאת קריטית. רשימת המתמודדות: רותם - Red Hot Chili Peppers אריאלה - Kelly Clarkson סרינה - Coldplay איילת - Maroon 5 ספיר - Simple Plan קרן - Guns N Roses ניצן - 30 Seconds To Mars

Adimenzer

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo47.gif המנצחת! ../images/Emo47.gif

המנצחת היא..... ניצן (30 Seconds To Mars)
אני אישית חולה על טיגריסים וממש ממש אהבתי את התמונה. וגם העובדה שלאלבום קוראים This Is War והטיגריס שואג כזה... זה מדהים! אז ניצן, את חסינה במשימה הבאה (את עדיין צריכה להגיש!) במקום השני - אריאלה (Kelly Clarkson) - ממש אהבתי את העטיפה! ובמקום השלישי - איילת (Maroon 5) - ממש אהבתי את התמונה, הדבר היחיד שמפריע לי בה הוא שהסולן שלהם עומד פשוט באמצע בלי לעשות כלום... לא יודעת למה - זה פשוט הרס לי קצת את התמונה

Adimenzer

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo7.gif המודחת

המודחת היא קרן, כי היא לא הגישה
חבל שלא הגשת

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifראיתי את ההודעה שלך רק עכשיו \\:

טוב לא נורא, היה נחמד למרות שהיה קצר.
( ד"א - יהיה גלגל הצלה בסיבוב כלשהו?
)

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif גלגל הצלה?

לא חשבתי אף פעם לעשות את זה... אבל עכשיו כשאת אומרת... אולי אני אעשה כשישארו 4 בנות... ואת תחור אחת ויהיו חמש

Adimenzer

New member
../images/Emo79.gif המשימה הבאה!

דבר ראשון - מי שיש לה רעיות למשימות שלא היו בפעם הקודמת מוזמנת (והרבה יותר ממוזמנת) לשלוח לי את הרעיון במסר/פייסבוק/טוויטר/כל מקום אחר שלא יהיה פומבי אלא שרק אני והיא נראה. נגמרו לי הרעיונות (בגלל זה גם המשימה היום נורא מפגרת...) אז המשימה שלכן היא להביא את השיר שיש לו את הפזמון הכי קליט. וזה אומר לא דווקא את השיר שאתן הכי אוהבות, אלא פשוט השיר הזה שהפזמון שלו לא יוצא מהראש. ובגלל שאני רוצה לתת ניקוד רק לפי הפזמון, אני מבקשת שכשאתן מגישות תכתבו לי יחד עם ההגשה מתי מתחיל הפזמון ומתי נגמר, וזה יהיה החלק היחיד שאני אשמע בשיר. בהצלחה!

The Other NS

New member
../images/Emo224.gifמגישה

A Beatifull lie http://www.youtube.com/watch?v=4Kvd-uquuhI הפזמון מתחיל מ-0:59 ונגמר ב-01:23

למעלה