מצעד סי היימן

אהוד_

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo124.gif מצעד סי היימן

אני רוצה להכריז על מצעד סי היימן!!! דרגו את 5 השירים הכי אהובים עליכם של האמנית סי היימן! כאן אפשר למצוא אינפורמציה לאורך הקריירה שלה: http://www.mooma.com/artist.asp?ArtistID=2771

אהוד_

New member
שלי:

1. נפגשים 2. זמן אחר 3. שבור קיר 4. עובדים בכביש 5. פוקר על בוקר נו...נוו...מה אתם אומרים?

צחי24

New member
הנה שלי

ואני מתייחס רק לשירים בעברית ולא ל COVERS הענקיים שלה, שמהם אני הכי אוהב את WILL YOU לשיר של HAZEL OCONNOR כמובן. אז ככה:
1. רק מתוך שינה (השיר שאני הכי אוהב ואחד השירים הכי טובים ברוק הישראלי לדעתי). 2. יורים ובוכים (אי אפשר להתעלם מהמעמד ההיסטורי שלו). 3. זמן אחר. 4. גיבור גדול. 5. אהבתי אותך אז. *חבל שאין לי עוד מקום, היה לי קשה לבחור את 5 הגדולים אז צפו תיקונים בעתיד

ט י נ ה

New member
מותר גם ? לי ?

בא נרוץ עולם תעשיתי בא נבכה אהובי רק מתוך שינה זמן אחר

צחי24

New member
יש!!! אני קרוב אליך בדירוג ../images/Emo13.gif

3 מתוך 5 שירים זה לא רע

צחי24

New member
נכון, גם אני בטיפשותי שכחתי

אבל הקצבת רק 5 אז לא היתה הרבה ברירה

ט י נ ה

New member
אם יורשה לי להוסיף ... ולעגל ל 6 ..

אז ברשימה הנעימה הזו חסר4 לי שיר מתוך תחלמי בגדול והוא מלכת ה
הלבבות ... " בעיר הזאת .... קוראים לי מלכת הלבבות קטופים לי שושנים אדומות ונדמה לי שהכל היה בשבילך וכל הדרכים הובילו אלייך .. אין ספק ומצד שני מה עם סגור תריסים ? יו אהוד הפלת עלינו תיק בוא נגדיל את הרשימה ל 10 הכי מובחרים ונתחיל שוב הולך ?

ט י נ ה

New member
נכנסתי למומה ו ........

בדיסקורגפיה שלי לא מוזכר כלל וכלל האוסף הכפול אפילו לא במילה יש מצב להכניס לשם כתבות ביקורות ובכלל אייקון או את שם הדיסק ? איתן אלייך באהבה סומכת עלייך אחי למקומות היכון ........... צא

גם שלי גם שלי..תופתעו נראה לי

קודם כל, אל תחשבו שבגלל שבחרתי משלושת האלבומים הראשונים, אני לא מכירה יותר. אלו האהובים עלי ביותר לדעתי הם הלכו והתעצמצו. מהרביעי והלאה הרגשתי שמשהו השתנה, עדיין טוב אבל אני לא יכולה להצביע בדיוק על מה...אני די מתגעגעת לרוק של האייטיז שהיטשטש ומהמעבר למוסיקת נשמה ונתחיל מהסוף אהאמת שהמקום הראשון הוא די ברור אבל לדרג את הנותרים זה כמעט לגמרי בלתי אפשרי אז תדעו שחוץ מהמקום הראשון אני לא בטוחה עדיין: (מקום שישי בונוס: "כמו צמח בר" שעולה על כל הביצועים הקודמים והבאים) מקום חמישי: "שושן פרא" כדי לעודד המשך פעולה יצירתי עם הענק דני ליטני מקום רביעי: "עובדים בכביש" אלו חיי וחיי כולנו ודאי מקום שלישי: "באת אלי" גם בעיקר בגלל הגיטרות של הבין לבין מקום שני: "שחק אותה גלגל אותה" לייב מהדיסק השני-חזק ומדהים אני לפעמיים ממש רואה את הביצוע שלו בעיניי רוחי מתוך הקהל שקופץ על רגליו במיוחד בסוף עם ההצגה של הלהקה...הייתי כל-כך רוצה להיות שם באמת ( אבל לא היו מתירים כניסה לבני שבע הא?) ובמקום הראשון...איזו התרגשות...השיר שאני רגישה הזדהות יותר מכל שיר שקיים שה "השיר עלי" והוא נפלא ותמסרי ליוצרו שזה שיר יפהיפה.....: ציפור לבנה אמרתי את דברי

אהוד_

New member
יאללה טינה 20 הגדולים של סי!

1. נפגשים 2. זמן אחר 3. בוא נבכה אהובי 4. עובדים בכביש 5. פוקר על הבוקר 6. צא מהארון 7. שבור קיר 8. אמא בעולם 9. אדית פיאף 10. לא עובדת בשביל אףאחד טוב...יש עוד, חייב.... 11. לא עובדת בשביל אף אחד 12. גיבור גדול 13. ציפור לבנה 14. בדרך מבית אלפא 15. בטלוויזיה הלילה 16. עולם תעשייתי 17. מתל אביב לביירות 18. . 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 את לא לבד... 19. תריסים סגורים 20. כמו צמח בר אחלה שבאחלה של זמרת סי היימן!

ט י נ ה

New member
ווא תלתלית איזה דרוג מרענן ....

בדיוק חשבתי על שלום חנוך השבוע ועל איך שחק אותה גלגל אותה היה מביא פע בארץ עכשיו אנרגיה חדשה של עשיה וקצב....... שלא לדבר על ציפור לבנה ,בכלל בבחירות שלך יש 3 שירים שלא אני כתבתי וזה מאוד מרגש אותי כי זה אומר שכמבצעת יש לי כיוון שבכל זאת משאיר קו מיוחד באוויר ......

אוקיי...

הנה הדירוג של חמישה שירים שמלווים אותי כבר כל כך הרבה שנים שהפסקתי לספור... "רק מתוך שינה" בהחלט לוקח אצלי מקום ראשון. "שבור קיר" "ת"א-ביירות" "בדרך לבית אלפא" "אני הולכת אלי"

השירים האהובים שלי ../images/Emo9.gif

תגיד תודה שיש לך עיניים - כל כך נכון.. בלוז לחייל כחול עיניים
צא מהארון - האלמותי יורים ובוכים - אחד השירים היותר חזקים שנכתבו כאן כמו צמח בר - ביצוע כל כך טוב, שאפילו (!!!!) מאפיל על ביצועה של חווה אלברשטיין.. חולה עליך סי!~!

actress

New member
עכשיו תורי

אז ככה הבחירה דיי קשה כי כשהייתי ילדה אז... 1. גיבור גדול 2. מדיה 3. לא עובדת אבל עכשיו זה הולך ככה......... בגלל שלכל שיר התחלתי לנתח ספרותית ולעומק משום מה נהיתי פרופסור אז ככה: 1. תחלמי בגדול - זה עשה בי שינוי כלשהו וחולל בי משהו אדיר 2. גיבור גדול 3. כמו צמח בר - ואהו 4. שחק אותה גלגל אותה 5. גראפיטי ת"א 6. כמו ציפור לבנה - כנ"ל 7. תגיד תודה 8. יורים ובוכים והרשימה עוד ארוכה.........

actress

New member
../images/Emo67.gifדירגתי אחרת....../images/Emo153.gif

לפי ניתוחים פילוספים אבל ללא ניתוחים פילוסופים וספרותים אז... 1. גיבור גדול 2. לא עובדת בשביל אף אחד 3. תחלמי בגדול 4. זהב טהור 5. לב כזה 6. מריונטה 7. כמו צמח בר 8. חצי עולם 9. כמו ציפור לבנה 10. גראפיטי ובמידה ונרחיב מעבר ל 10 אז... 11. יורים ובוכים 12. מדיה 13. 13 מלאו לנער (סתםםםםםםם זה כבר גבי שושן....) בכל אופן אלו ללא ניתוח ספרותי ופילוסופי

והדירוג שלי

במקום החמישי: מרוב אהבה, מתוך האלבום האחרון "תחלמי בגדול". פשוט קליל מקסים. דליה רביקוביץ' כמו דליה רביקוביץ עם טקסט נוגע ללב, בשילוב עם הביצוע הנוגה של סי. אח.... מה צריך יותר מזה. במקום הרביעי: עולם תעשייתי, לא צריך להכביר במילים. שיר שבועט בדיוק איפה שצריך. לא מומלץ לשמיעה בתקופת עבודה מועדפת כשהמילים העצובות הללו הן המציאות שלך. אבל אם המצב אינו כזה בהחלט מומלץ לצורך רכישת ערכים. במקום השלישי: בוא נרוץ, מילים כל כך אמיתיות וביצוע ממיס.במיוחד הצ'לו הנמרח של קרני פוסטל, והצעצוע ברקע.עיבוד גאוני פשוט גאוני שאי אפשר לעמוד בפניו. במקום השני: מת"א לביירות, לכו תקשיבו ותעכזבו אותי בשקט. ובמקום הראשון: אני חושבת שדי שקיף .... לב כזה. בתור משהי שנושמת וחולמת רדיו. בתור אקסית של שדר רדיו שאחרי פרידה כואבת סיפר לה עד כמה לבו יכל להשבר (רק שהוא עשה זאת באמצעות תיאטרון רוסי של אביתר בנאי), ובימים אלו מסתגרת לה מעבר לזכוכית, יושבת אוהבת ומשדרת (לא רק שלב כזה יכול להשבר, אבל גם). והנספחים: כל האלבום נפגשים. אלבום מקסים, שכמעט עברתי על החוק כדי להשיג אותו (סתאאאם, אבל עשיתי שמיניות באוויר והצקתי להמון מוכרי דיסקים), טוב לא ידעתי שיבוא יום והשיר האהוב עלי יופיע באוסף. והביצוע המדהים והבלתי נשכח של סי ואושיק לוי ל"אישה מהצד". מההופעה במרכז עינב לפני שנה. גוועלד, זה ממש לדרג את השירים של סי, בטוח שכחתי משהו.

למעלה