עינייני מוזיקה!

Blue Aura

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo125.gifעינייני מוזיקה!../images/Emo79.gif../images/Emo125.gif

לחדשים: כל שבת אני פותחת שרשור של "ענייני מוזיקה", שבו יהיו שאלות בנוגע למוסיקה ששמעתם באותו שבוע. הבנטוס
זמרת:
זמר:
להקת השבוע:
שיר ששמעתם בלופים כל השבוע:
המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע:
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:
שיר שאתם שומעים כרגע: טוסו.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאני../images/Emo9.gif

זמרת: - זמר: - להקת השבוע: My Chemical Romance, Bullet For My Valentine שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: My Chemical Romance - Teenagers המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: Bullet For My Valentine שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: Mr. Bungle - Legend Of Zelda שיר שאתם שומעים כרגע: Bon Jovi - I Wanna Be Loved

lover boy6

New member
../images/Emo99.gif וואו זה בדיוק ההמלצות שלי

My Chemical Romance , Bullet For My Valentine הם מעולים!!

...

זמרת: - זמר: עברי לידר. להקת השבוע: משינה. שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: לא כל השבוע,אבל בימים האחרונים- לבד/עברי. המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: עברי,ברור. שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: דבר קטן וטוב/משינה. שיר שאתם שומעים כרגע: דבר קטן וטוב/משינה.

בלה בלה../images/Emo13.gif

זמרת: אין זמר: ממ בריאן אדמס להקת השבוע: Counting Crows שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: Shakira - Antologia, מומלץ למי שמבין ספרדית..
המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: ממ לא עולה לי כרגע שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: Sting - Shape of my heart שיר שאתם שומעים כרגע: Aerosmith - I Don't Want To Miss A Thing

Tinkit16

New member
../images/Emo204.gif "זהו שיר לצפון מגולן עד.."

זמרת: שרית חדד (כל כך לא מתאים לי, הסבר למטה.) זמר: שיין ווראד. להקת השבוע: ביטלס. נפרגן להם קצת. שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: שיר לצפון - שרית חדד. רקדנו אותו בריקודי עם כבר 2 שיעורים, והגעתי למסקנה שהיא נתנה לו ביצוע מדהים! "אלף שיר לצפון מגולן עד חרמון, בכנרת ועד לרמה......." המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: ? שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: my all - מאריה קארי. מדהים, מדהים, מדהים. שיר שאתם שומעים כרגע: השיר שלמעלה. בגלל זה ממליצה עליו. מאריה

הו כמה עצוב

ב"ה חוץ מכמה שירים שאני שומעת כל החיים אין חדש. אבל תהיו בטוחים שזה איפה הילד
מי ילך להופעת האיחוד?!?! אני!!!!

lover boy6

New member
אממממממממ

זמרת: הסולנית של nightwish זמר: הסולן של 30seconds from mars והוא שחקן קלנוע מצויין ג'ארד לטו! להקת השבוע: אמממ My Chemical Romance ו30 Seconds To Mars וYellowcard וnighwish וFall Out Boy וBullet for My Valentine שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: House Of Wolves של My Chemical Romance המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: My Chemical Romance שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: Dance, Dance של Fall Out Boy שיר שאתם שומעים כרגע: House Of Wolves של My Chemical Romance

vered151

New member
עווונה ../images/Emo9.gif

זמרת: אין.. זמר: עברייייי להקת השבוע: סינרגיה שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: כשהכל יעבור המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: שיר שאתם שומעים כרגע: לא..

../images/Emo160.gifאני עפה!אני עפה!!!

זמרת:
אני לא מי יודע מתחברת לזמרות..אז נשלוף מהכובע את אפרת גוש(אחת היחידות
) זמר:הומ,עברי לידר?אוך אני לא יודעת
להקת השבוע:סינרגיה
שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: לא כל השבוע..אבל היו שניים נהדרים: keane-nothing in my way stabilo-kidding ourselves
המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע:אני יודעת?נלך על אואזיס (לא אמרתי סינרגיה-.- אבל לכו לשמוע אותם!
) שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:שני אלו שהמלצתי עליהם וזה שאני שומעת עכשיו,שזה למטה
שיר שאתם שומעים כרגע:how to save a life-the fray

יאלה עונה חח

זמרת:כריסטינה אגילרה
זמר:עיברייי לידרר
להקת השבוע: רד הוט צ'ל פפר
שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: hurt
המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע:חח כל השירים של רד הוט צ'ל פפר ושל עיבריי
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:השיר החדש של אוונאס
שיר שאתם שומעים כרגע(hey ho)של רד הוט צ'ל פפר
מישהו קרא? חח

just PolPoll

New member
עונה

זמרת:כריסטינה אגילרה זמר:- להקת השבוע: סינרגיה שיר ששמעתם בלופים כל השבוע: THE CALL של הבקסטריטבויז
המלצה על להקה\זמר\ת שכדאי לשמוע: סינרגיה שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:HURT שיר שאתם שומעים כרגע: -

למעלה