שאלה

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo157.gif../images/Emo41.gifשאלה../images/Emo41.gif

מתי בדרך-כלל אתם עושים לעצמכם רייקי?
אני
דווקא בזמן האחרון לא ממש יוצא לי לעשות רייקי
אבל בשבוע האחרון אני די חולה...איזשהו חידק בגרון שגורם לכאבי בטן
יהיה טוב. בכל מקרה, אני בדרך כלל לפני השינה עושה רייקי.

Anabel74

New member
שאלה מעניינת

לאחר הקורס בתקופה שלא עבדתי, היתי מקפידה לעשות לעצמי רייקי כל יום מעט אחרי שקמתי. כך היה עד שהתחלתי ללמוד , אז כבר קמתי מוקדם וחזרתי מאוחר והיה פחות זמן. מאז, אני עושה או כשמרגישה צורך, או לפני/אחרי שינה - כי הכי נוח לי בשכיבה. אגב אם תרשמי פרטים כמו שם מלא, שם האם ומיקום גאוגרפי אוכל לשלוח לך רייקי מכאן.. תרגישי טוב!!

EnigmaGirl

New member
בדרך כלל

בלי עין הרע אני עושה לעצמי רייקי כל ערב לפני השינה (9 דקות) וכל בוקר כשאני קמה (גם 9 דקות).בכלל אני עושה את זה גם עם דיסק של רייקי ככה שזה הרבה יותר נעים וגם לא צריך לבדוק כל הזמן מתי עוברות 3 דקות (כי יש בדיסק סימן לזה).בקיצור כדאי ומומלץ לעשות הרבה הרבה רייקי

Anabel74

New member
פשוט מעולה../images/Emo70.gif

אני בהחלט זוכרת את התחושה של לעשות רייקי בצורה קבועה ויומיומית וזה פשוט מרומם ונעים מאוד!
כל הכבוד שאת מקפידה. אגב מה שם הדיסק שאת משתמשת בו או שמות הנעימות שם?

EnigmaGirl

New member
reiki music../images/Emo23.gif

קוראים לדיסק "reiki music" של AJAD .כשחיפסתי דיסק של רייקי מצאתי בחנויות קרוב לחמישה דיסקים שונים של רייקי אבל באמת מה שלקחתי נראה לי שזו המנגינה הכי הכי יפה שהיתה בכל מקרה אם אין לך/לכם אותו אז מומלץ מאוד לקנות!

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo157.gifאכן רעיון טוב..../images/Emo13.gif

אחלה דרך למדוד זמן. אני עושה את זה בהליכות שלי
לצערי, לא ממש יוצא לי לעשות רייקי. אבל נגיד שיש שיעור חופשי ואני מניחה את הראש על השולחן אני פשוט שמה את הידיים ועושה רייקי...זה גם מה שטוב בזה, לא צריך להתרכז ברייקי-פשוט מניחים את הידיים כך שאפשר לעשות כל הזמן. וגם אם יש הרצאות וכל השיעמום הזה, ואני יודעת שאני לא צריכה לכתוב או לעשות משו חוץ מלשבת בכיסא ולהתפגר משיעמום אני עושה רייקי. אבל זה לא קורה יותר מידי

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo157.gif../images/Emo26.gif

עוד רעיון נחמד..אם עושים רייקי ליד המחשב אפשר לכוון את הסקרין סייבר ל3 דקות....

../images/Emo39.gif אני בזמן האחרון

התחלתי לעשות לפני השינה, כי גם ככה זה ממש מרדים אותי אז לא כדאי שאני אעשה את זה באמצע היום
היה קורה שהייתי עושה בלימודים ואז הייתי פיתאום מזה מעופפת איזה שעתיים... ודרך אגב- הייי פורום
, אני חדשה פה, עברתי סדנת רייקי 1 בסוכות האחרון. ואני בת 17.

Anabel74

New member
היי גם לך (מנציגת הפורום) ../images/Emo6.gif

ושוב- ברוכה הבאה!

למעלה