סקר החן, הבל היופי

../images/Emo79.gif../images/Emo168.gifסקר החן, הבל היופי

אהלן חברים! פירסמתי סקר חדש. אני מודה, לא פירסמתי אותו אך ורק להנאתכם, יש מאחורי זה מניע מסויים. אני כותבת משהו על מסע בין כוכבים, ואשמח לראות מה תענו. אז יאללה, אנשים טובים! להצביע! ובכלל, אני מאוד אשמח לשמוע דעות על העניין אם מישהו מוכן לדבר על זה גם בלי קשר לסקר. מי שראה את טרקיז 1 ו-2 ראה אנשים שממש טוענים שהסדרה עשתה להם שינוי גדול בחיים, הייתה שם אפילו אחת שסיפרה שהסדרה הזו מנעה ממנה להתאבד... אנשים שינו את השם, התגרשו, התפטרו מהעבודה, עיצבו את הבית והקדישו חיים שלמים לסטאר טרק, איפה אתם עומדים? אתם מזדהים עם זה? מי שראה את הסרטים: איך יצאתם מהסרט? בתחושת בחילה עזה? בתחושת הזדהות גדולה? אדישים? סיפוריכם ודעותיכם חשובים לי, תרגישו חופשי לשפוך ולא לקמץ במילים. אם לא מצאתם תשובה מתאימה בסקר - שרשרו לכאן וכתבו מה כן מתאר את מידת ההשפעה של מס"ב על חייכם. שבוע טוב ושקט!
טאשה

DDN

New member
עניתי

ובחרתי ב"הצפייה בסדרה השפיעה עליי מבחינת דרך החשיבה, תחומי עניין ותחביבים." הסדרה לא "שינתה לי את החיים", אמנם הפכה לסדרה אהובה עליי (ואני נזכר בהרבה קטעים מתוכה הרבה פעמים ומחפש אנשים לשתף - הידד לאחותי שאפשר לחלוק איתה את האהבה למסע בין כוכבים) הסרטים עצמם פחות אהובים עליי. כשהיה לי ויכוחון עם מישהי לגבי זה שהיא טענה שמלחמת הכוכבים זה מגניב יותר, הגעתי למסקנה שאי אפשר להשוות בין השניים. בסרטים - מלחמת הכוכבים יקחו. בעולם ודמויות? סדרת מס"ב לוקחת עם ידיים קשורות מאחורי הגב.

PILPIL

New member
עניתי 3 אבל זה לא מדוייק

זה לא בעבר, זה גם היום. אני מאד מזדהה עם הנושא של עיצוב השקפת עולם בעזרת הסדרה, ותמיד ראיתי בה דוגמא לפוטנציאל האנושי ומעין אופציה לתקווה ולשיפור. זה עדיין כך גם היום (למרות שזה הרבה פחות עם התכנים החדשים של הסדרה).

אז למה לא בחרת 1?

סתם שאני אבין מה מרתיע בתשובה הזו, אנשים לא בחרו אותה בכלל...

PILPIL

New member
כי היא מרחיקת לכת מדי

"... שינו את חיי ... " - לא הגזמנו קצת? " ...עזרו לי להתמודד עם תקופות או מצבים קשים בהם נתקלתי ..." - ממש לא. בחיי היום יום אני לא חושבת "מה פיקארד היה עושה...?"

EBow

New member
גם אני חשבתי על זה...

אבל האמת היא שלפחות בתת-מודע, אני מרגיש שהסדרה שינתה את הדרך שבה אני תופס דברים ויש הרבה מושגים (לאו דווקא טכניים) שלמדתי להכיר ולהזדהות איתם בזכותה. אבל בכל מקרה, התשובה השנייה בסקר יותר קולעת.

למעלה