שיר השבוע

May Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif../images/Emo188.gifשיר השבוע../images/Emo70.gif../images/Emo188.gif../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

[song about paramore לשעברP: הפינה בד"כ תהיה בימי חמישי] הוראות הפעלה - אני מציג שיר ואתם עונים על השאלון הנוקבות שלי. בוהאהא.D: והשבוע...
My Heart
מה אתם הכי אוהבים בשיר?
מה מהליריקה הכי נוגע בכם?
מה המשמעות של השיר עבורכם?
מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
למי הייתם מקדישים את השיר?
אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?
תנו ציון לקול של היילי בשיר מ-1 עד 10:
תנו ציון למנגינה של השיר מ-1 עד 10:
תנו ציון לשיר מ-1 עד 10:
מה הייתם משנים בשיר?
איזה שיר הייתם רוצים שיהיה בשבוע הבא (מהאלבום הראשון)

נאמ.

מה אתם הכי אוהבים בשיר? ממ פזמון? D: מה מהליריקה הכי נוגע בכם? i am nothing now and its been so long since ive heard a sound the sound of my only hope this time i will be listening מה המשמעות של השיר עבורכם? עצובה. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? ג'וש נהדר עם קולות הרקע-סקרימו. כמובן שכולם נהדרים גם כן. למי הייתם מקדישים את השיר? לשירז
, ללא ספק אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? משהו עם גשם חח. אני אוהבת גשם! ממ. דרמטי כזה, אבל לא יותר מדי. רק במידה הרצויה, לא מעבר. תנו ציון לקול של היילי בשיר מ-1 עד 10: 10, עושה עבודה נהדרת. תנו ציון למנגינה של השיר מ-1 עד 10: 8. קצב טוב, מותאם עם השיר. תנו ציון לשיר מ-1 עד 10: 8.5 מה הייתם משנים בשיר? לא הייתי משנה דבר. לא עכשיו, בשעה שאני עונה על זה, בכל מקרה. איזה שיר הייתם רוצים שיהיה בשבוע הבא (מהאלבום הראשון)? pressure? זה השיר הראשון שעלה לי לראש.

xXx Lilo xXx

New member
אניאניאני../images/Emo29.gif

מה אתם הכי אוהבים בשיר? את המנגינה ^^ וחלק גדול מאוד מהליריקה
מה מהליריקה הכי נוגע בכם? Stay with me, this is what I need, please? This heart, it beats, beats for only you My heart is yours (Please don't go now, please don't fade away) My heart is yours (Please don't go now, please don't fade away) My heart is yours (Please don't go, please don't fade away) (Please don't go now, please don't fade away) My heart is... זהו ^^^
מה המשמעות של השיר עבורכם? ואי. הרבה כזה לאדעת.
מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? הם אחלה.
למי הייתם מקדישים את השיר? למישהו *פרצוף מתחמק*
אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? תאמת, לא עולה לי שום רעיון.
תנו ציון לקול של היילי בשיר מ-1 עד 10: 9
תנו ציון למנגינה של השיר מ-1 עד 10: 10
תנו ציון לשיר מ-1 עד 10: 10
מה הייתם משנים בשיר? כלום
איזה שיר הייתם רוצים שיהיה בשבוע הבא (מהאלבום הראשון) HWGA *מתחננת!!!!!!!*

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo23.gif

מה אתם הכי אוהבים בשיר? אמ. לא יודעת ;; המנגינה, המילים..הכל
מה מהליריקה הכי נוגע בכם? This heart, it beats, beats for only you My heart is yours מה המשמעות של השיר עבורכם? אין משמעות משמעותית
מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
! אני פשוט מתה על הקולות רקע
למי הייתם מקדישים את השיר? בנתיים אין אחד כזה :) אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? הווו. קליפ כזה אימואי שבחור עוזב בחורה, והיא נשברת ובוכה ובלהבלהבלה. תנו ציון לקול של היילי בשיר מ-1 עד 10: 10. תנו ציון למנגינה של השיר מ-1 עד 10: 9.5 D: תנו ציון לשיר מ-1 עד 10: 10
מה הייתם משנים בשיר? כלוםכלוםכלום! איזה שיר הייתם רוצים שיהיה בשבוע הבא (מהאלבום הראשון) נמ. אין לי מושג מה היה כבר אז ..

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo99.gif

מה אתם הכי אוהבים בשיר? הכל
מה מהליריקה הכי נוגע בכם? "Stay with me, this is what I need, please"
מה המשמעות של השיר עבורכם? המון... מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? אהבתי
.למרות שהייתי מורידה קצת מהצרחות בסוף, אבל כל השאר מדהים
. למי הייתם מקדישים את השיר? לתמיר
למרות שהוא בערך הקדיש לי את זה כבר פעם, אבל לא משנה
. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? ואו, לא יודעת.. אבל שלא יהיה מאכזב
. תנו ציון לקול של היילי בשיר מ-1 עד 10: 8 וחצי-9 תנו ציון למנגינה של השיר מ-1 עד 10: 9 תנו ציון לשיר מ-1 עד 10: 9!
מה הייתם משנים בשיר? את הצרחות בסוף><". איזה שיר הייתם רוצים שיהיה בשבוע הבא (מהאלבום הראשון): לי לא משנה

shiraz cohen

New member
../images/Emo99.gif

מה אתם הכי אוהבים בשיר? מה מהליריקה הכי נוגע בכם? I am finding out, that maybe I was wrong That I've fallen down, and I can't do this alone Stay with me, this is what I need, please I am nothing now, and its been so long Since I've heard a sound, the sound of my only hope This time I will be listening ובכלל,כל השיר מדהים.
מה המשמעות של השיר עבורכם? המוןהמון.
מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? מעולים! אני אוהבת את הצרחות. XD למי הייתם מקדישים את השיר? הממ... לבבון?
ולברי,כי היא כזאת חמודה.
אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? הממ... שאלה טובה.
אני אוהבת קליפים של הופעות חיות,אז זה יהיה מעולה.
תנו ציון לקול של היילי בשיר מ-1 עד 10: 10.
תנו ציון למנגינה של השיר מ-1 עד 10: 10!!! תנו ציון לשיר מ-1 עד 10: 10000!
מה הייתם משנים בשיר? שומכלום.
איזה שיר הייתם רוצים שיהיה בשבוע הבא (מהאלבום הראשון) הממ... Pressure או HWGA בשביל ליאת.

My heart is yours../images/Emo23.gif../images/Emo28.gif

מה אתם הכי אוהבים בשיר? המילים. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?
We could sing our own, but what would it be without you​
מה המשמעות של השיר עבורכם? לא יודעת. משמעות
מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? הקולות ליווי קצת מעצבנים
למי הייתם מקדישים את השיר? היה איזה מישהו שפעם חשבתי עליו כששמעתי את השיר. שכחתי מי הוא היה. ><" אבל עכשיו, ברגע זה, אני מקדישה את השיר לכולם כאן בפורום, כי אתם כאלה חמודים.
אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? לא מגיע לו קליפ
סתם, נו. אהמ. אין לי רעיון. ^^" תנו ציון לקול של היילי בשיר מ-1 עד 10: 7 תנו ציון למנגינה של השיר מ-1 עד 10: 8 תנו ציון לשיר מ-1 עד 10: 7.5 מה הייתם משנים בשיר? הקולות ליווי מעצבנים. ממש. לא יודעת למה. איזה שיר הייתם רוצים שיהיה בשבוע הבא (מהאלבום הראשון) אההמ. All We Know [למרות שאני לא זוכרת אם הוא היה או לא ><]

למעלה