ראש בראש!!!

Aline In Chains

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo203.gifראש בראש!!!

הייתי צריכה לעשות תפינה ביום חמישי,אבל בול נסעתי..אז לא היה לי זמן.
השירים משבוע שעבר: Them bones ו would?. ד'ם בונס- עם 2 קולות,ועם ציון: 9. ווד-עםם 11 קולות, ועם ציון: 9.8. Would?
!. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
להלן השירים: 1.Brother. 2. Sludge Factory
הליריקה: 1.http://alice-in-chains.lyrics-songs.com/lyrics/65312/ 2.http://alice-in-chains.lyrics-songs.com/lyrics/1154/
והשאלות הקבועות: 1. שיר מועדף,ומדוע? 2. שורה\בית אהוב בשיר: 3.אוהבים את הקול של ג'רי\ליין בשיר? 4.לאיזה שיר אתם הכי מתחברים מבחינת הליריקה? 5.באיזה שיר אהבתם יותר תלחן? 6.ציון לשיר שבחרתם מ 1 עד 10:

shani judd

New member
Brother try and hope to find

1. שיר מועדף,ומדוע? ברוד'ר! 2. שורה\בית אהוב בשיר:הבית הראשון והפזמון 3.אוהבים את הקול של ג'רי\ליין בשיר? לגמריי! השילוב של שניהם זה משו נדיר:) 4.לאיזה שיר אתם הכי מתחברים מבחינת הליריקה?נראה לי שיותר ברוד'ר כי סלאדג' קצת מוזר 5.באיזה שיר אהבתם יותר תלחן?ברוד'ר 6.ציון לשיר שבחרתם מ 1 עד 10: 9

everynormal

New member
וואי ממש קשה

1. שיר מועדף,ומדוע? סלודג' פקטורי, לא יודעת להסביר למה ת'אמת 2. שורה\בית אהוב בשיר:Now the body of one soul I adore Wants to die You have always told me you'd Not live past 25 I say stay long enough to repay all who caused strife 3.אוהבים את הקול של ג'רי\ליין בשיר? כן, למרות שאני חייבת להודות שבאלבום "אליס אין צ'יינס" הקול של ליין ממש לא בשיאו 4.לאיזה שיר אתם הכי מתחברים מבחינת הליריקה? מבחינת הליריקה, אני חושבת שברוד'ר 5.באיזה שיר אהבתם יותר תלחן? סלודג' פקטורי 6.ציון לשיר שבחרתם מ 1 עד 10: 9

Aline In Chains

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo79.gifאני..

1. שיר מועדף,ומדוע? Sludge Factory 2. שורה\בית אהוב בשיר: כל השיר האמת:) 3.אוהבים את הקול של ג'רי\ליין בשיר? מאד
. 4.לאיזה שיר אתם הכי מתחברים מבחינת הליריקה? Sludge Factory 5.באיזה שיר אהבתם יותר תלחן? Sludge Factory 6.ציון לשיר שבחרתם מ 1 עד 10:10

Girl In The Box

New member
זה ממש קשה..

1. שיר מועדף,ומדוע?sludge factory 2. שורה\בית אהוב בשיר: You insult me in my home You're forgiven this time Things go well, you're eyes dilate You shake, and I'm high וגם הקטע הזה: Now the body of one soul I adore Wants to die You have always told me you'd Not live past 25 3.אוהבים את הקול של ג'רי\ליין בשיר?כמובן!!! 4.לאיזה שיר אתם הכי מתחברים מבחינת הליריקה?brother 5.באיזה שיר אהבתם יותר תלחן?sludge factory 6.ציון לשיר שבחרתם מ 1 עד 10: 9

למעלה