לא הכל צרובים!
[רק חלק קטן, ממש קטן
]
האלבום הראשון שקניתי: לצערי ההתפתחות המוזיקלית שלי התחילה אי שם בגיל 18 המאוחר, אני חושבת שהראשון שלי היה של כוורת - סיפורי פוגי ואחריו בא Roxette - Don't bore us get to the chorus. שניהם אהובים עליי עד היום.
האלבום האחרון שקניתי: יום שלישי האחרון- פסקול הסרט "השעות" עם מוסיקה שהלחין פיליפ גלאס המדהים, מומלץ מומלץ ביותר
האמן השלט בתקליטיה שלי: אני מניחה שאלו יהיו Roxette עם חמישה אלבומים, כל שאר האמנים מסתפקים בדיסק או שניים.
העטיפה היפה ביותר בעיני: Joni Mitchell - Dreamland.
ממי אני מקבלת המלצות על מוזיקה: בעיקר חברים עם טעם מוזיקלי דומה לשלי ובלוגים\אתרים של ביקורות מוסיקה, אבל אני די סקרנית מטבעי כך שמספיק שאני אשמע שם של זמר\ת או להקה שלא שמעתי עליה קודם כדי שאני ארוץ לבדוק אם זה מוצא חן בעיניי או לא.
אלבום נדיר: אין
איך אני מסדרת את התקליטיה: הממ.. קודם זה מסודר לפי ישראלי\לועזי ואחר כך לפי סדר האלף בית, לא צברתי מספיק עדיין כדי להתחיל לסדר לפי ז'אנרים.
והכי חשוב, 5 דיסקים שהייתי מצילה משריפה: לא לפי הסדר!
1. Roxette - Don't bore us get to the chorus
2. רונה קינן - עיניים זרות [אם היה לי את ארבעה שירים הייתי מצילה קודם אותו]
3. Tracy Chapman -Tracy Chapman
4. Tori Amos - Little Earthquakes
5. Leonard Cohen - New skin for the old ceremony
אבל אם לא הייתי מוצאת שלושה מהם, הייתי מחליפה אותם ב: 1. Dire Straits - The very best of
2. KT Tunstall - Eye to the Telescope
3. יהודית רביץ - מיטב השירים (הדיסק הראשון).
זה היה ממש קשה, לבחור. [חוץ מכל אלו שלמעלה יש לי גם\אני אוהבת את - אהוד בנאי, איפה הילד, גזוז, גידי גוב, הדרה לוין ארדי, החלונות הגבוהים, חווה אלברשטיין, חמי רודנר ושליחי הבלוז, משינה, מתי כספי, עברי לידר, קאט פאוור, אוונאסנס, גאווין דיגרו, רג'ינה ספקטור, דה ביץ' בויז, ביטלס כמובן, הקרנבריז, U2, בריאן אדמס, קווין, פיל קולינס, אלאניס מוריסט, ביל אוונס, דיאנה קראל, אלה פיטצג'רלד, מיילס דייויס, הפיקסיז, R.E.M ובטח שכחתי עוד המון... ואת כולם אני מתכונת להציל משריפה
]